- 5 Eylül 2008
- 267
- 1
nereusun baslangıc kılosu 67mı 69mu anlamadımkı bı oyle yazmıs bı boyle vallahı kafam karıstı son kılosu 68,8 ama baslangıc kactamam bu hafta katılan arkadaşımız zaten şansını kaybetmiştir.. Ilk haftasından paylaşım yapmayan sonra zatn düzelmiyor onu çıkar canım .
ya kızlar çok karıştırdım ortalığı ben ya kusura bakmayın şimdi başlangıç kilom 69 şimdiki kilom 68 bir ara tartıda 67 gördüm öyle yazdım kusura bakmayın tartının bozuk olduğunu düşünüyordum tutarsızlık oldu doğru tekrar özür sevcan kalisste
sevcancım merhaba benim kiloam eskik kalmışsa söylim bacım en son 69 şimdi 68.8 diyr canım öptümm
evet 0,32 ımıs ben gecırırken yanlıs gecırmısın duzelttıgın ıcın saolsevcancıım en son toplam kilo satırında sonuç yüzdesi 0.37% demişsin ya bende 0.32 çıkıyor acaba yanlışmı yazdın sonuçlarına bir ataıp bildirirmisin
kalliste ve sevcancım ellerinize sağlık!sevcan ilk bildirimin hayırlı olsun:)umarım arkadaşlar da gerek katılımlarıyla gerekse kilo bildirimleriyle seni üzmezler kaptan.yardımların için teşekkürler