• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ela canım kendimi ayrıntılı tanıtayım boy 172 kilo 63 bel 72 göbek 86 basen 99 yaş 30,koordinatörüm.bir eğitim kurumunun halkla ilişkilerini ve reklam çalışmalarını yapıyorum 8 yaşında bir kızım var.yemek yemeye bayılıyorum,iradem çok zayıf.her türlü yemeği yiyebilirim sadece sakatat hariç,hayatımda bir çok kez rejim yapmaya kalktım ama hep başarısız oldum.işim gereği bazen dışarıdayım yani hareket halinde ama çoğu zaman masa başındayım.evde çok hareketli bir bayanım,titizim yatana kadar kendime yapılacak iş bulurum ama spora vakit bulamam iş çıkışı sadece yürürüm 30-40 dk.mekik çekemem ve göbek derdim var.çayımı şekersiz içerim.günde mutlaka 2 litre su içerim.çikolata ve çerezi çok severim kendimi nasıl frenliycem bilmem.başka öğrenmek istediğin varsa sor canım.bende seni tanımak isterim.

doğumdan 1ay sonraki halim
9c93e45e2.JPG
[/URL][/IMG]
8 ay sonraki halim
032599ad7.JPG
[/URL][/IMG]
şimdiki halim
e4de22a19.jpg
[/URL][/IMG]

Ciddi anlamda çok kilo vermişsin ..
Maşallah :)
Motive oldum bak tam elim çikolataya giderken durdum :66:
Ders çalışmaya oturdum direk uykum geldi mayışıyorum ..

bu arada öğlen menümü yazmayı unuttum
2 kepçe yayla çorbası
1 tabak yağsız salata(domates salatalık)
1 kase yoğurt
1 şişe mineralli su

Son fotoğraf ne zaman çekildi Emine?
Eğer kemerden kaynaklanmıyorsa en son gördüğüm halinden sonra göbeğinde ciddi bir incelme var ..

ela canım kendimi ayrıntılı tanıtayım boy 172 kilo 63 bel 72 göbek 86 basen 99 yaş 30,koordinatörüm.bir eğitim kurumunun halkla ilişkilerini ve reklam çalışmalarını yapıyorum 8 yaşında bir kızım var.yemek yemeye bayılıyorum,iradem çok zayıf.her türlü yemeği yiyebilirim sadece sakatat hariç,hayatımda bir çok kez rejim yapmaya kalktım ama hep başarısız oldum.işim gereği bazen dışarıdayım yani hareket halinde ama çoğu zaman masa başındayım.evde çok hareketli bir bayanım,titizim yatana kadar kendime yapılacak iş bulurum ama spora vakit bulamam iş çıkışı sadece yürürüm 30-40 dk.mekik çekemem ve göbek derdim var.çayımı şekersiz içerim.günde mutlaka 2 litre su içerim.çikolata ve çerezi çok severim kendimi nasıl frenliycem bilmem.başka öğrenmek istediğin varsa sor canım.bende seni tanımak isterim.
cnm cok memnun oldum aslında cokta fazlalığın yok göbek derdi bendede var demekki bende 30 da senin gibi 7yaşında bir kız sahibi olcağımm :66: genc anne olmanın artılarımı nee
ben 165 boyunda suan 60 diyeyim kiloyum bel felan bilmiyorum 24 yaşındayım 18 aylık bir kızım var
anaokulu öğretmeniyim evlendiğimde bıraktım eşimin işi nedeniyle marmariste oturuyorum hemen hamile kaldım calışma imkaım almadı kızım büyüdüğünde düşünüyorum. bende titiz sayılırımama bu ara boşladım nedense cnm istemiyoo burda bende baya kilo verdim yazın aldım biraz yine gelen giden oldu ben gittim ailemin yanına eskişehirliyim tatlı sevmem ama tuzlu bayılırım iradem kuvvetlidir ama biraz gazlamınız lazım tabiri caizse:27: cnm baska sormak istediğin varsa sorabilirsinevde olduğum için pc başındayım işlerdışındaa:3:

Back