Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ela valla süpersin canımmm bencesanırım 10 kilo vermisim ilk resimle son resim arası ama daha vermem gerek
cnm cok memnun oldum aslında cokta fazlalığın yok göbek derdi bendede var demekki bende 30 da senin gibi 7yaşında bir kız sahibi olcağımm genc anne olmanın artılarımı neeela canım kendimi ayrıntılı tanıtayım boy 172 kilo 63 bel 72 göbek 86 basen 99 yaş 30,koordinatörüm.bir eğitim kurumunun halkla ilişkilerini ve reklam çalışmalarını yapıyorum 8 yaşında bir kızım var.yemek yemeye bayılıyorum,iradem çok zayıf.her türlü yemeği yiyebilirim sadece sakatat hariç,hayatımda bir çok kez rejim yapmaya kalktım ama hep başarısız oldum.işim gereği bazen dışarıdayım yani hareket halinde ama çoğu zaman masa başındayım.evde çok hareketli bir bayanım,titizim yatana kadar kendime yapılacak iş bulurum ama spora vakit bulamam iş çıkışı sadece yürürüm 30-40 dk.mekik çekemem ve göbek derdim var.çayımı şekersiz içerim.günde mutlaka 2 litre su içerim.çikolata ve çerezi çok severim kendimi nasıl frenliycem bilmem.başka öğrenmek istediğin varsa sor canım.bende seni tanımak isterim.