• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar ben kacıyorum :)
Bugunku menumu yazıyorum sıze
Sabah
K flakes mınık bır kase ama cerez nıyetıne

Öğlen
K flakes mınık bır kase ama cerez nıyetıne

Ara
Nescafe (ŞEKERSİZ ) bir parça çikolata

Akşam salata ve çorba EKMEKSİZ :)

Gece gorusmek uzereeee

sedacım niye yanlış anlayım:) paylaşıyoruz bildiklerimizi. canım benim bir sorunum süt ürünleri ve yumurta ile aram yok. mecbur kaldıkça yiyorum yani:1: yemeye çalışıyorum hafta en az bir yumurta. peynir de light almıştım pınarın ama hiç sevmedim tahta gibi peynir yapmışlar. bir dahaki sefer için yörsan aldım onu yerim diye düşünüyorum. yumurtadan girip peynirden çıktım:)) lafı fazla uzatmadan canım ben zeytine çok düşkünüm:) köftemden fedakarlık edebilirim yani:) bir de zeytinim kırma zeytindi bu aralar kuruluyor meraklıları bilir, ben eskiden ondan koca bir kase yerdim çerez gibi. diyetteyim diye az yiyorum. fedakarlık edebilmeyi isterdim ama maalesef yani:)

sedacığım biraz az besleniyorsun. vücudun belki ilk başta bu kadar az yemeyle kilo verir ama daha sonra vücut direnç gösterebilir. öğlenleri yemek yemeni tavsiye ederim ben. akşamları k fleks ve salata yesen de olur. akşama yüklenmeme taraftarıyım ben zaten. ancak ara öğünlerin de yok senin. meyve de yok. + hiç protein yok, süt ürünü yok. bir kez daha gözden geçirsen iyi olur canım.

canlar sohbete kalmayı isterdim ama çıkma saatim geldi. bu arada 3. olmuşuz tebrik ederim.
kilo veren tüm arkadaşlarımı tebrikediyorum. kendim gibi olan arkadaşlarımada daha çok çalışmalarını öneririm. başta kendim olmak üere.
neyse yarın akşam misafir var. birsürü iş yapıcam yandım.
öpüyorum iyi akşamlar.
haa unutmadan reyhanım su böreği kalorisi çok yüksek bir börek.yani çeyrek dilimin bile 150 belki daha fala kalori eder. gün boyu ekmek yememişsin hayatım onun yerine koyabilirsin ama emin ol ekmeği vücudun daha kolay yakardı. çalış bakalım biraz. vücudunun yakmasına izin ver. normalde ceza alman lazım ama listede olmadığın için şanslısın. olsun sen yinede kalk hayatım baştan sona evi süpür. vücuduna yardım etmiş olursun. :8: :80:

iyi akşamlar kardeş takımım üçüncü olmuşsunuz tebrik ederim hepinizi :71::71::71:
asumanımmm canımm çok teşekkür ederim yardımların için sağol hayatım bitanesin:71::71::71:

takyon cum teşekkür ederiz canım. kızın nasıl oldu?

yaa yine astım bronşiti tekrarlamış birsürü ilaç aldık geldik haftaya kontrole götürecem tekrar neyneysecim o hasta olduğu zaman elim kolum tutmuyor yaa elimden geleni yapıyorum dikkat ediyorum ama sakındığın göze çöp batıyor işte

sedacığım biraz az besleniyorsun. vücudun belki ilk başta bu kadar az yemeyle kilo verir ama daha sonra vücut direnç gösterebilir. öğlenleri yemek yemeni tavsiye ederim ben. akşamları k fleks ve salata yesen de olur. akşama yüklenmeme taraftarıyım ben zaten. ancak ara öğünlerin de yok senin. meyve de yok. + hiç protein yok, süt ürünü yok. bir kez daha gözden geçirsen iyi olur canım.

:)
Evet az yıyorum farkındayım ama baslayıncada yıcem dıye korkuyorum bırde evde olamayınca dısarda ne yıcem
Bu aksam menumun ıcıne ıkı adet wasa ekmegı ekledım bayada doydugumu hıssettım
1 ay atlatayım sonra zaten dun yazdıgım dıyete baslıcam yavas ve yıyerek kılo verebılcegım dıete :D

sedacım niye yanlış anlayım:) paylaşıyoruz bildiklerimizi. canım benim bir sorunum süt ürünleri ve yumurta ile aram yok. mecbur kaldıkça yiyorum yani:1: yemeye çalışıyorum hafta en az bir yumurta. peynir de light almıştım pınarın ama hiç sevmedim tahta gibi peynir yapmışlar. bir dahaki sefer için yörsan aldım onu yerim diye düşünüyorum. yumurtadan girip peynirden çıktım:)) lafı fazla uzatmadan canım ben zeytine çok düşkünüm:) köftemden fedakarlık edebilirim yani:) bir de zeytinim kırma zeytindi bu aralar kuruluyor meraklıları bilir, ben eskiden ondan koca bir kase yerdim çerez gibi. diyetteyim diye az yiyorum. fedakarlık edebilmeyi isterdim ama maalesef yani:)

:))) O zeytını sen gel bana sor
Bol tuz ve lımonlu ıkı kase bıle yerım
helekı fılm ızlıy0rsam :D
ama uzuuuuun bır sure yemıcem tabı :D

yaa yine astım bronşiti tekrarlamış birsürü ilaç aldık geldik haftaya kontrole götürecem tekrar neyneysecim o hasta olduğu zaman elim kolum tutmuyor yaa elimden geleni yapıyorum dikkat ediyorum ama sakındığın göze çöp batıyor işte
çok geçmiş olsun canım. çocuklar hasta olmaya daha meyilli oluyor, vücutları narin. annelik böyle işte hasta olmasın diye çok uğraşıyoruz ama oluyor. Rabbim çzümsüz dert vermesin de böyle böyle büyürler takyoncuğum.

çok geçmiş olsun canım. çocuklar hasta olmaya daha meyilli oluyor, vücutları narin. annelik böyle işte hasta olmasın diye çok uğraşıyoruz ama oluyor. Rabbim çzümsüz dert vermesin de böyle böyle büyürler takyoncuğum.

teşekkür ederim canım haklısın evet bu şekilde büyüyorla onlar büyüyo ama bizimde ömrümüz tükeniyor :)))

:))) O zeytını sen gel bana sor
Bol tuz ve lımonlu ıkı kase bıle yerım
helekı fılm ızlıy0rsam :D
ama uzuuuuun bır sure yemıcem tabı :D

zeytin yememeyi başarabilenleri ayakta alkışlamak lazım:) yalnız zeytinin sindirim sorunları için iyi olduğunu yazmıştı bir arkadaş burda. istersen 1 tane olsun ye:44:

teşekkür ederim canım haklısın evet bu şekilde büyüyorla onlar büyüyo ama bizimde ömrümüz tükeniyor :)))

evet canım:)) çocuğun olunca asıl yaşlandığını hissediyorsun sanırım. evlendiğin ilk yıllar heyecanlı geçiyor zaten. sonra çocukla beraber kendinin de büyüdüğünü farkediyorsun. yemesiydi, çişiydi, hastalığıydı derken. tabi Allaha şikayet olmasın, varlıkları bizler için daima şükür edilecek bir şey. ama anneler şikayet etmese olmaz:))

:)
Evet az yıyorum farkındayım ama baslayıncada yıcem dıye korkuyorum bırde evde olamayınca dısarda ne yıcem
Bu aksam menumun ıcıne ıkı adet wasa ekmegı ekledım bayada doydugumu hıssettım
1 ay atlatayım sonra zaten dun yazdıgım dıyete baslıcam yavas ve yıyerek kılo verebılcegım dıete :D

canım korkma o kadar. bak 1 ay az değil. vücudun sonra her yediği yağa çevirse daha mı iyi olur? dışarda yeme durumlarında tek yemelik yoğurtlardan önermiştim ben. marketlerde bulunuyor. ayran içebilirsin ayrıca. fındık, ceviz vs atın çantanıza. kuru kayısı da olur. midenizi ara öğünlerle meşgul edin ve beyninize de aç kalacaksın sinyalini göndermemiş olursunuz böylece.

evet canım:)) çocuğun olunca asıl yaşlandığını hissediyorsun sanırım. evlendiğin ilk yıllar heyecanlı geçiyor zaten. sonra çocukla beraber kendinin de büyüdüğünü farkediyorsun. yemesiydi, çişiydi, hastalığıydı derken. tabi Allaha şikayet olmasın, varlıkları bizler için daima şükür edilecek bir şey. ama anneler şikayet etmese olmaz:))

evet canım şikayet etmeden duramayız ama şikayet ederkende üzülürüz :)))))) Çok şükür Rabbim beterinden korusun

takyoncum, tam yazıyorum ki işte evet yaşlandırıyor falan sonra aklıma geliyor ay Allahın gücüne gitmesin çocuğu olmayan var, başka sorunu olan var.. var da var:) bir lafı bile tam anlamıyla bitiremiyorum:)

akşam yemeğimide yedim
2 kepçe mercimek çorbası
yeşil salata ve patlıcan salatası namı diyar alinazik:52:
aramda ne yerim onu bilmiyorum belki bir elma yada 2 mandalina:62:

neyse cnm ismin neydi isimözürlüyümdür söylemişsindirde ben unutmuşumdur:30:
kahve içiyorum sütlü türk kahvesi gel tatlım içelim koçişlerde yok demii:7:

Back