Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
takyon cum teşekkür ederiz canım. kızın nasıl oldu?
sedacığım biraz az besleniyorsun. vücudun belki ilk başta bu kadar az yemeyle kilo verir ama daha sonra vücut direnç gösterebilir. öğlenleri yemek yemeni tavsiye ederim ben. akşamları k fleks ve salata yesen de olur. akşama yüklenmeme taraftarıyım ben zaten. ancak ara öğünlerin de yok senin. meyve de yok. + hiç protein yok, süt ürünü yok. bir kez daha gözden geçirsen iyi olur canım.
sedacım niye yanlış anlayım:) paylaşıyoruz bildiklerimizi. canım benim bir sorunum süt ürünleri ve yumurta ile aram yok. mecbur kaldıkça yiyorum yani yemeye çalışıyorum hafta en az bir yumurta. peynir de light almıştım pınarın ama hiç sevmedim tahta gibi peynir yapmışlar. bir dahaki sefer için yörsan aldım onu yerim diye düşünüyorum. yumurtadan girip peynirden çıktım:)) lafı fazla uzatmadan canım ben zeytine çok düşkünüm:) köftemden fedakarlık edebilirim yani:) bir de zeytinim kırma zeytindi bu aralar kuruluyor meraklıları bilir, ben eskiden ondan koca bir kase yerdim çerez gibi. diyetteyim diye az yiyorum. fedakarlık edebilmeyi isterdim ama maalesef yani:)
çok geçmiş olsun canım. çocuklar hasta olmaya daha meyilli oluyor, vücutları narin. annelik böyle işte hasta olmasın diye çok uğraşıyoruz ama oluyor. Rabbim çzümsüz dert vermesin de böyle böyle büyürler takyoncuğum.yaa yine astım bronşiti tekrarlamış birsürü ilaç aldık geldik haftaya kontrole götürecem tekrar neyneysecim o hasta olduğu zaman elim kolum tutmuyor yaa elimden geleni yapıyorum dikkat ediyorum ama sakındığın göze çöp batıyor işte
çok geçmiş olsun canım. çocuklar hasta olmaya daha meyilli oluyor, vücutları narin. annelik böyle işte hasta olmasın diye çok uğraşıyoruz ama oluyor. Rabbim çzümsüz dert vermesin de böyle böyle büyürler takyoncuğum.
:))) O zeytını sen gel bana sor
Bol tuz ve lımonlu ıkı kase bıle yerım
helekı fılm ızlıy0rsam
ama uzuuuuun bır sure yemıcem tabı
teşekkür ederim canım haklısın evet bu şekilde büyüyorla onlar büyüyo ama bizimde ömrümüz tükeniyor :)))
:)
Evet az yıyorum farkındayım ama baslayıncada yıcem dıye korkuyorum bırde evde olamayınca dısarda ne yıcem
Bu aksam menumun ıcıne ıkı adet wasa ekmegı ekledım bayada doydugumu hıssettım
1 ay atlatayım sonra zaten dun yazdıgım dıyete baslıcam yavas ve yıyerek kılo verebılcegım dıete
evet canım:)) çocuğun olunca asıl yaşlandığını hissediyorsun sanırım. evlendiğin ilk yıllar heyecanlı geçiyor zaten. sonra çocukla beraber kendinin de büyüdüğünü farkediyorsun. yemesiydi, çişiydi, hastalığıydı derken. tabi Allaha şikayet olmasın, varlıkları bizler için daima şükür edilecek bir şey. ama anneler şikayet etmese olmaz:))