kızlar birbirimizi özendirmemek adına yapılan kaçamakların kalorisini yazalım sadece dedik ama olmuyor malesef bunu nasıl başka türlü yapabiliriz bilmiyorum. ama kaçamaklara ceza olayı devam ediyor. benim dans ve mekik cezamı pazar günü gerçekleştirebilirim,cumarteside misafirim gelecek bu akşamdan hazırlık yapmam lazım.
yada kaçgün yapıyorum onuda hatırlayamadım. yazarsanız sevinirim. (uzun süre olmasın lütfen) :))
grup yarışması işine herkesin evet diyeceğini düşünüyorum.
hediye çekilişinede nur,seda,ela ve ben varız dedik. diğer arkadaşlardanda cevaplar bekliyorum. biraz işlerim var onları halledeyim buralarda olucam ama bakarsınız yazarım tekrar.
firuzecim bize demişsin ama hayatım sende bugün çok az beslenmişsin.bence arkadaşını bekleme yapabilirsen hemen salata yeyoğurt falan ye. olmadı 1 tane ortaboy patatesi haşla yoğurtlu onu ye canım. madem rahatsızlığın var kendine eziyet etme derim. başkada pratik ne varki aklıma gelmiyor.
kızlar kilo vermek için durum değerlendirmesi yapıcaz merak etmeyin. şuan listede olmayan firuze ve derya dahil 9 kişiyiz. aaa reyhanda var olduk 10 kişi.takımca gruplar yapalım 2 kişilik 5 grup oluşturalım.hergrup bir diyet listesi oluştursun kendine. ve birbirinden sorumlu olsun. nasıl, aslında iyi bir fikir gibi görünüyor,şu listeleri bitireyim. konuşalım.
kaptanım beni unutmuş((
sağol kaptancanım sabah yazamadım prensesin başına gelene çok üzüldüm hayatım,çok çok geçmişolsun.Allah beterinde korusun. elacım sen en iyisi her görüşmelerden sonra kendini,çocuğunu evini oku hayatım. olur ya insanlar beğenir hoşuna gider maşallah derler ama yinede nazarı değer. ama senin fıstıkta nazar değmicek gibi değilki annesi.sen bol bol oku.
birazcık kh beslenmesi olmuş ama az olmuş hayatım.birazda protein tüketirsen dengelemiş olursun canım.afiyet olsun.
tamam elacım. herkes görüşlerini yazsın ona göre eşleştirmeleri yapayım.
lütfen herkes hem yılbaşı çekilişini hemde grup yarışmasını onaylama derecesini yazsın olurmu ciciler.
canım yapacağın spor gerçi yapmışsındır artık harika tebrik ederim. hiç birşey yapamazsan bile sporunu aksatma hayatım. dgerçekten çok önemli.
canım az beslenmişsin,proteinde almanı tavsiye ederim. afiyet olsun.
afiyet olsun nihanım güzel beslenmişsin.
hiiiiiiiiiiiiii
unuturmuyum hayatım. aklımdasın yazmayı unutmuşum sadece. :78:
dayanamadım çeyrek dilim su böreği yedim şimdi acaba başka bişi yemesemmi annemde akşama balık yapıcam illa gel diye tutturdu napıyim arkadaşlar çok mu yedim yemesemmi.bugün yediklerimi yazmıştım öğlen hiç ekmek yemedim ama patates yedim azıcık,napiyim cevap bekliyorum
canım bence alarm verilecek bir durum yok çünkü çeyrek dilim yemişsin ve gün içinde ekmek tüketmemişsin,balık ise çok faydali ama kızartma ise porsiyon küçültürsün.balık cinsi ne bilmiyorum ama küçük balık ise atıyorum 7 tane yiyeceksen 4 tane yersin ve bol salata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?