• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar bugunku menumu yazayım artık
Sabah kucuk kaseler var ya ondan bır kase sadece K FLAKES :İ)
Ama sutsuz cerez gıbı
oglen 11dede aynen bır kase gene cerez gıbı
bırazdan spora gıdıcem gıtmeden once
4 e bolunmus sımıdın 1 parcasının yarısı kadar sımıt ve bol su
bugun daha 1 lıtremı tamamladım gerı kaldı 2.5 lıtre :)

neyse kızlar ben sporuma gıdıyoruma ksam gorusuruz :D
Bır dahakı cumaya bakalım ne kadar daha verebılcez :)

çok tşk kızlar gecmiş olsun dilekleriniz içim
ad cnm benvarımm çekilişede takımada herşeye:66:
sedacım cnm süpersin ama çok az beselniyosun sanki :40:sporsüpermişş ahh ahh bende yapabilsemmm:19:
nihan cnm güzel besleniyosun :64:
masal okulda sanırım iyi dersler:16:
neysecim nerde acaba spordamısın tatlımm:69:
nur migren tutmuş sanırım gecmiş olsunbilirim cnm moralin felanmı bozuk benim genelde sinirlenincve tutuyoo :18: inş hemen gecer dinlen tatlımm
fderya sende iyisindir inş
dosba cnm sen gitmişsindir herhalde çok özletmeden gell:92:

bende yediklerimi yazayım kızı uyuttum
sabah 2tane mercimekli börrek miniciktiler
öğlen 1köfte-1kaşık pilav-1kaşık rus salatası
şimdide cubuk kreker yiyorumm:92:

bugün yediklerim
sabah
yarım kaşarlı tost
6 minik zeytin
1 kaşık pekmez,
2 bardak yeşil çay
öğlen
2 kepçe mercimek çorbası
1 domates,1 salatalık,biraz maydonoz
patates yemegi (1 kepçe sadece patatesi,suyundan yemedim)
1 kase yoğurt
1 saat sonra
1 maden suyu
40 dk yürüyüş
arada 1 elmam var onu yiycem

canım sabah yazamadım prensesin başına gelene çok üzüldüm hayatım,çok çok geçmişolsun.Allah beterinde korusun. elacım sen en iyisi her görüşmelerden sonra kendini,çocuğunu evini oku hayatım. olur ya insanlar beğenir hoşuna gider maşallah derler ama yinede nazarı değer. ama senin fıstıkta nazar değmicek gibi değilki annesi.sen bol bol oku.
birazcık kh beslenmesi olmuş ama az olmuş hayatım.birazda protein tüketirsen dengelemiş olursun canım.afiyet olsun.
çok tşk kızlar gecmiş olsun dilekleriniz içim
ad cnm benvarımm çekilişede takımada herşeye:66:
sedacım cnm süpersin ama çok az beselniyosun sanki :40:sporsüpermişş ahh ahh bende yapabilsemmm:19:
nihan cnm güzel besleniyosun :64:
masal okulda sanırım iyi dersler:16:
neysecim nerde acaba spordamısın tatlımm:69:
nur migren tutmuş sanırım gecmiş olsunbilirim cnm moralin felanmı bozuk benim genelde sinirlenincve tutuyoo :18: inş hemen gecer dinlen tatlımm
fderya sende iyisindir inş
dosba cnm sen gitmişsindir herhalde çok özletmeden gell:92:
tamam elacım. herkes görüşlerini yazsın ona göre eşleştirmeleri yapayım.
lütfen herkes hem yılbaşı çekilişini hemde grup yarışmasını onaylama derecesini yazsın olurmu ciciler.
neyse kızlar ben sporuma gıdıyoruma ksam gorusuruz :D
Bır dahakı cumaya bakalım ne kadar daha verebılcez :)
canım yapacağın spor gerçi yapmışsındır artık harika tebrik ederim. hiç birşey yapamazsan bile sporunu aksatma hayatım. dgerçekten çok önemli.
Kızlar bugunku menumu yazayım artık
Sabah kucuk kaseler var ya ondan bır kase sadece K FLAKES :İ)
Ama sutsuz cerez gıbı
oglen 11dede aynen bır kase gene cerez gıbı
bırazdan spora gıdıcem gıtmeden once
4 e bolunmus sımıdın 1 parcasının yarısı kadar sımıt ve bol su
bugun daha 1 lıtremı tamamladım gerı kaldı 2.5 lıtre :)
canım az beslenmişsin,proteinde almanı tavsiye ederim. afiyet olsun.
selam kızlar

öğle yemeğim
2 yk pilav
4 yk kuru fasülye

afiyet olsun nihanım güzel beslenmişsin.

bugün yediklerim
sabah
yarım kaşarlı tost
6 minik zeytin
1 kaşık pekmez,
2 bardak yeşil çay
öğlen
2 kepçe mercimek çorbası
1 domates,1 salatalık,biraz maydonoz
patates yemegi (1 kepçe sadece patatesi,suyundan yemedim)
1 kase yoğurt
1 saat sonra
1 maden suyu
40 dk yürüyüş
arada 1 elmam var onu yiycem

öğle yemeğin aslında çok değil ama çorba 1 kepçe olsa iyiymiş gibi geldi bana hani patates varya hayatım o yüzden.afiyet olsun. :))

Son düzenleme:
bende yediklerimi yazayım.
bu sabah bende süylü gevrek yedim işyerimde hemide 2 kase(ortaboy)
ara yok.
öğlen yarım tabak musakka,2 dilim kepek ekmeği.
1 porsiyon salatamı iş çıkışına yakın yerim.

dün akşam canlar arkadaşa gittik. ani oldu malesef. yemeği onlarda yedik.
4 kaşık karnabahar,2 kaşıkta mantısından yedim.
yeşil çay içemedim yoktu. suyu 1 lt tükettim. meyvede yiyemedim sohbet etmekten fırsat bulamadık. :78:

Adcım canım bu grup işi çok güzel olur ben durdum artık kilom inmiyor sporda yapamıyorum
Yılbaşı çekilişinide yapalım bence çok güzel olur ama bu hafta içinde halledelim ki hediye konusunda kararımızı rahatça verebiliriz
Kavurga gibi ilaç alıyorum ama ağrımın hiç gitmeye niyeti yok

birileri kraker yiyor:24::24: canım mercimekli börek çekti ha:39::39:

bende yediklerimi yazayım.
bu sabah bende süylü gevrek yedim işyerimde hemide 2 kase(ortaboy)
ara yok.
öğlen yarım tabak musakka,2 dilim kepek ekmeği.
1 porsiyon salatamı iş çıkışına yakın yerim.

dün akşam canlar arkadaşa gittik. ani oldu malesef. yemeği onlarda yedik.
4 kaşık karnabahar,2 kaşıkta mantısından yedim.
yeşil çay içemedim yoktu. suyu 1 lt tükettim. meyvede yiyemedim sohbet etmekten fırsat bulamadık. :78:

canım güzel beslenmişsin, akşam da kaçırmamışsın. çok güzel.

emineciğim geldim canım. spor yoktu ama nedense cuma günleri yoğun geçiyor benim. temizlik falan yapıyorum ondan sanırım. bir de kayınvaldem içli köfte yapıcak. ona yardım ettim.

hardalı patates salatasında kullanıyorlar. ete sos olarak da kullanıyorlar sanırım.

Hardalı, patates salatasının ve her türlü yeşil salatanın sosunda, sandviçlerde, ızgara etlerin, tavukların yanında, soğuk etlerle, peynirlerle, haşlanmış sebzelerle; tek başına veya dereotu, kimyon, sarmısak, maydanoz, bal, tarhun gibi lezzetlerle bir arada kullanmak nefis oluyor.
Ev Cini: hardal tohumu, toz hardal, ev yapımı hardal

rabiacım, aslında bunu yılbaşı çekilişi değilde birbirimizi motive etmek adına aldığımız gönlümüzden kopan hediye olarak düşünmeni isterim hayatım. yılbaşı sadece için bahanesi. akşama içli köfte var anlaşılan. :56:

reyhancım akşama dengelersin canım.
elacım hardal konusunda cahilim hayatım ama netten araştırabilirsin benimde tek bildiğim sosislide falan kullanılıyor.

nur canım bu ağrı ne gıcıkmış gitmek bilmedi senden. inşallah biran önce diner hayatım. geçmişolsun tekrar.

günaydın kızlar dün yazamadım baktım yazmaya vktim olmadı yorucu bir gündü
sabaha kahve günü vardı kura cekildi haftaya bana 1. cıktım:)) 1gibi gittiler ben hemen yemeğe başladım akşama misafir geldi gittiğinde 10du evi topluyoduk ben oyuncakları felan eşimde kzımla solonndaydı orta sehpam cam koltuğun tepesindeymiş atlamış sehpanın kenarına gelmiş sese koştum hemen allah korumuş yarılmamış o düşüşe ama içine çökmüş gibiydi anlı sonra şişmeye başladı buz tuttuk ama daha kötüleşti hastane lojmanın içinde var hemen acile koştuk
röntgen cektiler bişey yok dediler ama halla şiş gözetim altında tutun dediler cam sehpaya carpıp yarılmaması mucize dediler ALLAHIM KORUDU çok hareketli bide cok sevdiler dün nazardı oldu okudumm nazar olmuş gözlerimden yaşlar geldii :nazar:

yediklerimide yazayım
sabah 1dilim baklava ,küçük börek sigara böreği kadar
öğlen 1köfte 1dilim ekmek
akşam 2 tane islim kebabı,mercimek corba,1kaşık rus salatası,3kaşık pilav
fazla yemedimm ama şiş gibiyim

KİLOM: 59.900

geçmiş olsun ela...

kızlae size sporumu resımlı olarak hemdeee :)

ilk başta 30 dakika tempolu yürüyüş

Uploaded with ImageShack.us

20 Dakika Bisiklet

10 Dakika Eliptik bisiklet

100erden 3 set toplam 300 twister

20şerden 3 set toplam 60 mekik

ayrıca iç bacak ve dış bacak için 25erden 75er tane toplam 150 kere
Ayrıca arka bacak kası ıcın her bacak ıcın toplam 60 ar :D
Evde spor yapmak ısteyenler için yazmak ıstedım :)

maşallah valla hayran kaldım :) darısı bana diyelim dogrusu spor kış aylarında benim icin cok zor bisi ama:(

ya arkslar ben bisi sorcam cidden dikkatimi cekti.. hemen hemen hepiniz 2 ila 4kasık arası yemek yiyerek doyuyorsunuz anladıgım kadarıyla biraz az degil mi:17: yani bende de ekmek yemek huyu yok yemek yemeden doymam hayatta zaten gastrit mahvedio aç bırakınca..siz mi az yiyorsunuz ben mi cok anlamadım:59:

sabah 7:30da
1haslanmıs yumurta biraz beyaz peynir ve 1salatalık(tuzsuz)
okulda 11gibi seminerler vardı 2plastik bardak meyvesuyu
saat1gibi ölüyordum resmen aclıktan dışarda bişey yiyemiyorum herbişi yasak diye 1salep ictim
saat3 1bardak haslanmıs mısır (biliyorum kalorili ama cidden ne biskuvi ne simit ne bisi bugday yasak olunca dısarda guvenerek yiyebilecegim tek atıstırma mısır ve patates cipsi bende mısırı tercih ettim
az once 3tane mısırunlu grissini ama etiform boyutunda ince
ve hala acım aslında... ama aksam arkds gelcek 8gibi onunla yices yemek..
menüde mücver yogurt ve salata olacak o yuzden bakayım yememeye calısıcam ama duramıyorum midem yanıyor 2saat sora hemen...
önerisi olan varmı ?? bu gastrit de bende haziranda cıktı ortaya ozamandan beri bariz hissediyorum 2saatte bir midem yanıyor resmen:43:

kızlar birbirimizi özendirmemek adına yapılan kaçamakların kalorisini yazalım sadece dedik ama olmuyor malesef bunu nasıl başka türlü yapabiliriz bilmiyorum. ama kaçamaklara ceza olayı devam ediyor. benim dans ve mekik cezamı pazar günü gerçekleştirebilirim,cumarteside misafirim gelecek bu akşamdan hazırlık yapmam lazım.
yada kaçgün yapıyorum onuda hatırlayamadım. yazarsanız sevinirim. (uzun süre olmasın lütfen) :))
grup yarışması işine herkesin evet diyeceğini düşünüyorum.
hediye çekilişinede nur,seda,ela ve ben varız dedik. diğer arkadaşlardanda cevaplar bekliyorum. biraz işlerim var onları halledeyim buralarda olucam ama bakarsınız yazarım tekrar. :71:

firuzecim bize demişsin ama hayatım sende bugün çok az beslenmişsin.bence arkadaşını bekleme yapabilirsen hemen salata yeyoğurt falan ye. olmadı 1 tane ortaboy patatesi haşla yoğurtlu onu ye canım. madem rahatsızlığın var kendine eziyet etme derim. başkada pratik ne varki aklıma gelmiyor.

Back