- 31 Temmuz 2007
- 825
- 24
- 643
- 39
kızlar birbirimizi özendirmemek adına yapılan kaçamakların kalorisini yazalım sadece dedik ama olmuyor malesef bunu nasıl başka türlü yapabiliriz bilmiyorum. ama kaçamaklara ceza olayı devam ediyor. benim dans ve mekik cezamı pazar günü gerçekleştirebilirim,cumarteside misafirim gelecek bu akşamdan hazırlık yapmam lazım.
yada kaçgün yapıyorum onuda hatırlayamadım. yazarsanız sevinirim. (uzun süre olmasın lütfen) :))
grup yarışması işine herkesin evet diyeceğini düşünüyorum.
hediye çekilişinede nur,seda,ela ve ben varız dedik. diğer arkadaşlardanda cevaplar bekliyorum. biraz işlerim var onları halledeyim buralarda olucam ama bakarsınız yazarım tekrar.
ceza olayınızı bilmiyorum acıklarmısın ad1
çekiliş olayında bende yokum, pek katılmam arkdslar arasında da ama 2yıldır yapıyorum bu yılda yapıcam yakın arkdslarıma lösevden takvim hediye ediyorum en azından gerçekten faydası oluyor birilerine
grup yarıslarına katılırım tabi ama işte ben hala kendi gıda düzenimi oturtamadım... aynı seyleri yiyemem sanırım pek cok sey uymuyor bana...
valla dayanamadım aclıga sabah7den beri uyanıgım zaten... hemen hemen1tabaklık karnıbahar brokoli karışımı haşlanıyor, akşam 8de yenecek yemege kadar idare ederim böylece hem...
1tane kuru incir yedim ayrıca