• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar birbirimizi özendirmemek adına yapılan kaçamakların kalorisini yazalım sadece dedik ama olmuyor malesef bunu nasıl başka türlü yapabiliriz bilmiyorum. ama kaçamaklara ceza olayı devam ediyor. benim dans ve mekik cezamı pazar günü gerçekleştirebilirim,cumarteside misafirim gelecek bu akşamdan hazırlık yapmam lazım.
yada kaçgün yapıyorum onuda hatırlayamadım. yazarsanız sevinirim. (uzun süre olmasın lütfen) :))
grup yarışması işine herkesin evet diyeceğini düşünüyorum.
hediye çekilişinede nur,seda,ela ve ben varız dedik. diğer arkadaşlardanda cevaplar bekliyorum. biraz işlerim var onları halledeyim buralarda olucam ama bakarsınız yazarım tekrar. :71:

ceza olayınızı bilmiyorum acıklarmısın ad1 :34:
çekiliş olayında bende yokum, pek katılmam arkdslar arasında da ama 2yıldır yapıyorum bu yılda yapıcam yakın arkdslarıma lösevden takvim hediye ediyorum en azından gerçekten faydası oluyor birilerine:34:

grup yarıslarına katılırım tabi ama işte ben hala kendi gıda düzenimi oturtamadım... aynı seyleri yiyemem sanırım pek cok sey uymuyor bana...

valla dayanamadım aclıga sabah7den beri uyanıgım zaten... hemen hemen1tabaklık karnıbahar brokoli karışımı haşlanıyor, akşam 8de yenecek yemege kadar idare ederim böylece hem...
1tane kuru incir yedim ayrıca:59:

firuzecim bize demişsin ama hayatım sende bugün çok az beslenmişsin.bence arkadaşını bekleme yapabilirsen hemen salata yeyoğurt falan ye. olmadı 1 tane ortaboy patatesi haşla yoğurtlu onu ye canım. madem rahatsızlığın var kendine eziyet etme derim. başkada pratik ne varki aklıma gelmiyor.

hemen hemen aynı anda yazmışız:) valla dayanamadım zaten karnıbahar brokoli haşlanıyor :):) tabi tuzsuz:17:

bende yarın 5günde 5kilo diyetine başlıyorum eşim yok hafta sonu aslında buğü başlasaydım süper olcaktı yokken daha kolay oluyoo ona yapınca zor oluyoo cnm istiyoo yarın patates günü akşamdan haşlarımm:76:

kızlar kilo vermek için durum değerlendirmesi yapıcaz merak etmeyin. şuan listede olmayan firuze ve derya dahil 9 kişiyiz. aaa reyhanda var olduk 10 kişi.takımca gruplar yapalım 2 kişilik 5 grup oluşturalım.hergrup bir diyet listesi oluştursun kendine. ve birbirinden sorumlu olsun. nasıl, aslında iyi bir fikir gibi görünüyor,şu listeleri bitireyim. konuşalım. :71:

kaptanım beni unutmuş :(((

firuzecim yaptığımız kaçamaklara diğer arkadaşlar ceza veriyor. ben geçenlerde gofret yedim ki kalorisi 300 falan vardı sanırım. bazı arkadaşlar,oryantal ve mekik cezası verdiler. (ben kendimde yapıcam yapıcam diye ahkam kesiyordum ama olmadı malesef) kalori sınırımız 100 dür onu geçersen ceza geliyor.
canım çekiliş olayında problem yok anlaşılmıştır. sende güzelini yapıyorsun.
brokoli ve karnabahar en güzeli,yoğurtla mis gibi. afiyet olsun.

elacım 5 günde 5 kg diyetini ben yapabilirmiyim diye düşünüyorum. bende başlamak isterdim açıkçası.

bugün neler yedim onu yazayım öncelikle;
kahvaltı,
2 bardak su
2 dilim ekmek arası kaşarlı tıost (yağsız) yanında 2 bardak şekersiz çay
ara yapamadım ama bir bardak yeşil çay ve beşi bir yerde çayımdan içtim (bunlarda şekersiz)
öğlen 3 yemek kaşığı patates salatası
ara yarım kase k-fleks yarım yağlı süt ile
akşam ise bakacam artık :))
2lt re suyumu amamlarım yatana kadar:))
bu arada bugün eski spor salonuma gittim özlemişim yaaa bben ortamı,özlenmişimde onu gördüm :17:
önümüzdeki hafta içi spora başlıyorum inş. salı perşembe ve cuma günleri.koşuşturmam başlıyor yani:21:

Son düzenleme:
canım sabah yazamadım prensesin başına gelene çok üzüldüm hayatım,çok çok geçmişolsun.Allah beterinde korusun. elacım sen en iyisi her görüşmelerden sonra kendini,çocuğunu evini oku hayatım. olur ya insanlar beğenir hoşuna gider maşallah derler ama yinede nazarı değer. ama senin fıstıkta nazar değmicek gibi değilki annesi.sen bol bol oku.
birazcık kh beslenmesi olmuş ama az olmuş hayatım.birazda protein tüketirsen dengelemiş olursun canım.afiyet olsun.

tamam elacım. herkes görüşlerini yazsın ona göre eşleştirmeleri yapayım.
lütfen herkes hem yılbaşı çekilişini hemde grup yarışmasını onaylama derecesini yazsın olurmu ciciler.

canım yapacağın spor gerçi yapmışsındır artık harika tebrik ederim. hiç birşey yapamazsan bile sporunu aksatma hayatım. dgerçekten çok önemli.

canım az beslenmişsin,proteinde almanı tavsiye ederim. afiyet olsun.

afiyet olsun nihanım güzel beslenmişsin.
sağol kaptan:16:

ad yaparsın tatlım bana uygun diyet bak istersen bi aklına yatarsa başla motive oluyosun bende boşladım ondan kendime dur demem lazım bir şekilde
:26:

dayanamadım çeyrek dilim su böreği yedim şimdi acaba başka bişi yemesemmi annemde akşama balık yapıcam illa gel diye tutturdu napıyim arkadaşlar çok mu yedim yemesemmi.bugün yediklerimi yazmıştım öğlen hiç ekmek yemedim ama patates yedim azıcık :(,napiyim cevap bekliyorum

kızartma ise gitme diyorum ben. kızartma değilse balık yemen çok sakıncalı değil. su böreği de bir porsiyonu epey yüksek kalorili ama ben 1 porsiyon kaç dilim onu bilmiyorum. bilen arkadaşlar yazarsa sana bir ceza düşünürüz.

Son düzenleme:
dayanamadım çeyrek dilim su böreği yedim şimdi acaba başka bişi yemesemmi annemde akşama balık yapıcam illa gel diye tutturdu napıyim arkadaşlar çok mu yedim yemesemmi.bugün yediklerimi yazmıştım öğlen hiç ekmek yemedim ama patates yedim azıcık :(,napiyim cevap bekliyorum

canım bence alarm verilecek bir durum yok çünkü çeyrek dilim yemişsin ve gün içinde ekmek tüketmemişsin,balık ise çok faydali ama kızartma ise porsiyon küçültürsün.balık cinsi ne bilmiyorum ama küçük balık ise atıyorum 7 tane yiyeceksen 4 tane yersin ve bol salata:34:

teflonda çok azıcık yağla ızgara gibi,yağ çok az yaparım dedi annem.bu arada su böreği iki lokma yedim öyle bir dilim falan değil 2 lokmada heralde çeyrek dilim yapar.offf avutayım kendimi :(

canım bence alarm verilecek bir durum yok çünkü çeyrek dilim yemişsin ve gün içinde ekmek tüketmemişsin,balık ise çok faydali ama kızartma ise porsiyon küçültürsün.balık cinsi ne bilmiyorum ama küçük balık ise atıyorum 7 tane yiyeceksen 4 tane yersin ve bol salata:34:

evet balık hamsi ve yanında brokoli salatası var dedi annem ...içimi rahatlattın sağol canım...

Back