• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

tebrikler çıkırlar

182.-183. ETAP TAKIM DERECEYE GİREN TAKIMLAR

BİRİNCİ

7.TAKIM(0,77%):nazar::65::81::62:

İKİNCİ

1.TAKIM(0,25):nazar::65::81::62:

ÜÇÜNCÜ

13.TAKIM(0,23):nazar::65::81::62:

182.-183. ETAP DERECEYE GİREN BİREYSELLER

BİRİNCİ

zalimi( 3,85% ).TAKIM:nazar::81::78:

İKİNCİ

ssafi52( 3,76% )4.TAKIM:nazar::81:

ÜÇÜNCÜSÜ

maibeyaz( 3,70% )1.TAKIM:nazar::81:

7.takıma ara sıra baskında bulunurmusunuz:77:paylaşımsızlık sorunumuz varda toparlayın bizi biraz:78:

tebrikler çıkırlar

182.-183. ETAP TAKIM DERECEYE GİREN TAKIMLAR

BİRİNCİ

7.TAKIM(0,77%):nazar::65::81::62:

İKİNCİ

1.TAKIM(0,25):nazar::65::81::62:

ÜÇÜNCÜ

13.TAKIM(0,23):nazar::65::81::62:

182.-183. ETAP DERECEYE GİREN BİREYSELLER

BİRİNCİ

zalimi( 3,85% ).TAKIM:nazar::81::78:

İKİNCİ

ssafi52( 3,76% )4.TAKIM:nazar::81:

ÜÇÜNCÜSÜ

maibeyaz( 3,70% )1.TAKIM:nazar::81:

tebrikler arkadaşlar...yürekten kutluyorum

Kızlar
geldimmmmmmmmmmm
ya sayfaları okudum hemen cevaplayayım kızlarr:D
Az yıyorum cunku benım huyum cok fena
eger masaya oturursam
benı durduramazsınız :(
Şimdi annemın gunune ugradım spor donusu ve sonucu soyluyorum agzıma tek lokma KOY-MA-DIM !
Sadece kahve ve yanında su tablet cıkolatalarından bır parca yedım ve mandalına yedım :D
Ama gunde neler vardı akıllara zarar kızlar :5:
Ben onun ıcın az yıyorum
Bu arada evet bu aralar baya az beslenıyorum farkındayım ama amacım mıdemı kucultebılmek :(
Yoksa cerrahı ıle kucultucem :D :D :D Şaka yanı :D
Ayrıca yarısma derecelerımız super. Ama bence bıraz daha azımlı olup adımızı altın harflerle kazıtalım kızlar :D
13. Takım deyınce herkez super g verenlerı hatırlasın :D
Tesekkur etmeyı unuttuklarım varsa tekrar tesekkurlerrr

bu arada sevgili takımcığım tebrik ediyorum. 3. olmuşuz. ayrıca şunu da belirtmek lazım bu hafta kritikti, çoğunlukla kilo alma durumu olmuş diğer gruplarda da. böyle bir haftada 3. olmak süper diyorum:87:

teflonda çok azıcık yağla ızgara gibi,yağ çok az yaparım dedi annem.bu arada su böreği iki lokma yedim öyle bir dilim falan değil 2 lokmada heralde çeyrek dilim yapar.offf avutayım kendimi :(
melankoli de yazmış zaten ben de yazayım. 2 lokma ise ceza verecek bir durum yok:93: balığı da gönül rahatlığıyla yiyebilirsin, anneciğin ne güzel hazırlamış. afiyet olsun canım.:16:

yediklerimi yazayım gece oğluşu uyuturken uyuyakalıyorum yazamıyorum.

kahvaltı: 1 kase patates salatası, 4 zeytin, yarım küçük dilim ekmek. zeytin için gerekti:)) 2 bardak çay
ara:2 mandalina, birkaç dilim elma
öğle: hamsi ve 2 kaşık nohut ve soğan:)
ara: elma, mandalina (bizim eki masal anlar:81:)
şimdi maden suyu içiyorum. yeşil çay 1.5 kupa içtim akşam bir daha demlerim. akşama malum içli köfte var:) kayınvaldem kendi elceğiziyle yaptı yerim artık:)

kardeş takımcığım 3. ncülüğünüzü tebrik ederim . daha nice dereceler birincilikler bekliyoruz . kardeş takım olarak sizinle gurur duyuyoruz . :65: :71::71::71:

yediklerimi yazayım gece oğluşu uyuturken uyuyakalıyorum yazamıyorum.

kahvaltı: 1 kase patates salatası, 4 zeytin, yarım küçük dilim ekmek. zeytin için gerekti:)) 2 bardak çay
ara:2 mandalina, birkaç dilim elma
öğle: hamsi ve 2 kaşık nohut ve soğan:)
ara: elma, mandalina (bizim eki masal anlar:81:)
şimdi maden suyu içiyorum. yeşil çay 1.5 kupa içtim akşam bir daha demlerim. akşama malum içli köfte var:) kayınvaldem kendi elceğiziyle yaptı yerim artık:)

Cnm menun super benı yanlıs anlamassan benden sana tavsıye zeytın yıcegıne ekmek daha guzel :)
Cunku 3 adet zeytın bır yumurtaya esıt buda bır parca kofte kadar ete :)
YAnı zeytın yıcehıne menunun yanına bırde yumurta ekle bence cnm :)

Back