Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

İyi akşamlar kızlar bugün menüm berbat ötesi yazsam mi bilemedim açıkçası. Apartman komşularımla oturduk muhabbetle karışık bir sürü şey yedim akşam yemeği yiyemedim tabi sonrasında.persembe Perşembe yapilacak iş değildi ama tayini çıkan bir komşumuz var bizler izne ayrılmadan görüşelim dedik ortaya kötü bir beslenme çıktı. Haftaya hafta sonu nasipse izne ayrılıyoruz bir ay yokum memleket tatil derken Ağustos 15-16 gibi döneceğiz umarım kilo almadan döner kaldığım yerden devam ederim.

Şimdiden iyi tatiller canım :KK36: Kilo almadan döneceğine inanıyorum.

Bugün geçmişi okuyacak kadar zamanım yok maalesef. O nedenle kaçırdığım ve önemli olan mesajlar varsa biri bana iletebilir mi? Listeyi hazırlayıp 12:00'ye kadar paylaşmış olmam lazım.

*** 13. Takım 734. Etap ***

LAydLiNe (65.8/64.7/1.1%1.672)
bi-zuzu(57.6///%)
Akrrep (79.3///%)
aysenurt3991 (72.05///%)
polokey2244 (67.3///%)
Ikizannesi (79.05///%)

13. Takım ortalaması: %

*** 13. Takım 734. Etap Free listesi ***

Aysegul 6666 (71///%) 680. Etapta 65.8 kilo ile mezun olan üye
pessinus (67.9//%) 66.2 kilo ile 710. etapta izne ayrılan üye

13. Takım free liste ortalaması : %

IMG_20210709_073237.jpg

LAydLiNe LAydLiNe kaptanım , 30 temmuzda memlekete gidecem dönüşüm 15 ağustos olacak.. memleketw gidince haliyle çok hareketli ve yemeli geçiyor ... 15 Ağustosa kadar sizinle takipte olayım.. tatil dönüşü liste müsait olursa beni listeye alabilirmisin..?😊🤗

Günaydın hanımlarrrrr :KK36:
Ben listede olmayacağım için fotoğraflı kilo bildirmiyorum diye biliyorum ama sabah tartıldım yine de foto çekmeyi unuttum :) Buraya 67 kg ile başladım sabah 64,9 kg. :KK6:
Listeye girecegin zaman bu bildirimlere bakılacak diye biliyorum yazmıştım da aslında.neyse güzel gitmiş kilo tebrik ederim

Dünkü Menüm

Sabah 9.00
Kaşarlı yağsız tost

Ara 11.00
Türk kahvesi

Öğle 12.45
1 kase çorba
5-6 kaşık kuru fasulye
4 kaşık bulgur
cacık

Ara 16.15
Yarım paket altınbaşak diyet bisküvi
1 türk kahvesi

Akşam 19.00
Salata
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek

Ara 20.00
2 erik
yarım kase kiraz

Ara-2 21.30
3 adet kayısı (bu fazla oldu)

Dün arkadaşa gidip eve geç geldiğim için spor yok :işsiz:
1 yeşilçay+1 soda

Hadi bakalım yarın gorecegiz inş.sonuclari...hiç moda giremedim deme.bu hafta böyle geçti ama haftaya devam yarışmaya...biz öğrencilerle eğitime başladık bu hafta canım.goreve döndüm izinden.birde beraber görev yapmak için yardımcı bir öğretmen görevlendirildi onunla uğraşıyorum.dik kafalı uyumsuz bir insan bugün görevi sonlandırıldı yarın başka birini verecekler inş.gun içinde onlarla uğraştım hep eve gelince bile telefonla devam etti trafik.evdede 3 cocuk temizlik yemek vs okadar yogunumki. Eskiden gece fırsat bulurdum şimdi gece olunca uyukluyorum bulunduğum yerde O derece.
Moda giremedim derken tabiki dikkat ettim ama yarış atışması olmadı demek istedim canım.😍 Allah kolaylık versin senin yoğunluğun da çokmuş

Dün sabah ekside idim. Neden böyle oldu anlamadım. Dün yatana kadar çok fazla su içtim. Maden suyunu bile 2 ye çıkardım dün. Çok sıcaktı buralar. Ondan mı olduki ya😒
20210709_111455.jpg

Dün sabah ekside idim. Neden böyle oldu anlamadım. Dün yatana kadar çok fazla su içtim. Maden suyunu bile 2 ye çıkardım dün. Çok sıcaktı buralar. Ondan mı olduki ya😒
Eki Görüntüle 2885500
Gunu gününü tutmuyor canim oluyor boyle.wc den dolayı olmuş olabilir vücutta ödem olabilir.sabah 8 ile 11 arasindaki kiloda bile gram farkı oluyor denemistim daha önce.sikinti yapma inş.haftaya yine kilo al 🤭🤭🤭

X