Çok geçmiş olsun cnmİyi akşamlar kızlar
11.00
Menemen,2 dilim tam buğday ekmeği,salata,2 parmak beyaz peynir
13.30
1 bardak laktozsuz süt,15 Gr kadar grissini
16.30
1 yeşil çay,14 üzüm
18.30
1 kase şehriye çorbası,8 kaşık semizotu yemeği,2 dilim tam buğday ekmeği, salata,3 kaşık yoğurt
21.00
1 sütlü kahve,zuber
Su 2.5 litreyi geçti,spor henüz yok 5000 adım şimdilik
Çocuklar hasta gibi bugün oğlumun hafif ateşi var akşam ve gece nasıl geçer bilmiyorum da spor işi kalır gibi. Çocuklar az daha iyi olsalar yürüyüşe çıkacaktık
Teşekkür ederim canım benimÇok geçmiş olsun cnm
Cok gecmis olsun gecen haftalarda benimkilerde sirayla atlatti 1 er gece ates oksuruk burun akintisi 1 hafta da atlattilar şükür bu arada diyetisyen olayina ve kilo vermene motive olmana cok sevindimİyi akşamlar kızlar
11.00
13.30
16.30
1 yeşil çay,14 üzüm
18.30
1 kase şehriye çorbası,8 kaşık semizotu yemeği,2 dilim tam buğday ekmeği, salata,3 kaşık yoğurt
21.00
1 sütlü kahve,zuber
Çocuklar hasta gibi bugün oğlumun hafif ateşi var akşam ve gece nasıl geçer bilmiyorum da spor işi kalır gibi. Çocuklar az daha iyi olsalar yürüyüşe çıkacaktık
Harika canım , benim bugün tartıda yine yüzüm güldüGününüz aydın olsun kızlar
Sabah tartldım 66,2 kg çıktım, çabuk gelen çabuk gidiyor gerçektenada81 :)
1 kaç gün sonra bu kadar sık tartılmam, aldığım 4 kilonun 1'i gitti kaldı 3 kg :) hedefe de son 6 kg
Canım spor çok yaptıkça karbonhidrat isteği artıyor çok spor yapıp deneyimleyen biri olarak söylüyorumSelam kizlar naber
Buraya girecek hic yüzüm yok ramazan ayinda verdigim kiloyu aynen aldim 60a direniyorum suan odemdir diyodum ama bikac gundur yerlesti resmen
Haftanin 4 5 gunu spor yapiyorum ama aksama dogru inanilmaz istahim aciliyo
Çok geçmiş olsun canım şimdi nasıl ?İyi akşamlar kızlar
11.00
13.30
16.30
1 yeşil çay,14 üzüm
18.30
21.00
1 sütlü kahve,zuber
Canım akşam menü olmamış hem pirinç pilavı hem patates hemde ekmek karbonhidrat ağırlıkta olmuş spor olsaydı dengelenebilirdiMenüm
12:00
2 haşlanmış yumurta
Yarım dilim otlu peynir
5 zeytin
Dom.sal.bib.
19:30
2 tavuk sarma
1 porsiyon pirinç pilavı
Kıymalı patates
3 dilim ekmek
Semizotu salatası
Su
2 litre
Bendeki tatlı isteğini artıran şeyi buldum kızlar kesinlikle siyah çaymış3 gündür siyah çay içmiyorum tatlı isteğimi yok
Çok teşekkür ederim canım iki hafta önce de nezle gibi olup atlatmislardi 2-3 gün içinde şimdi tekrar oluyor gibiler ama geniz akıntısı var değişik bir şekilde.umarim kotulesmeden toparlarlar. Geçen yıl pandemi öncesi kızım anaokuluna yeni başlamıştı en geç iki haftada Dr a taşınmıştık sürekli ateş öksürük vs yaşadık o kadar ürküyorum ki azıcık hastalanacak gibi olduklarında. Hep sırayla hasta oldular.Allah şifa versin tüm hasta miniklere. Diyetisyen için de teşekkür ederim canım umarım faydalı olur. İş yoğunluğum stres vs motivasyonumu çok bozmuştu odaklanamadim aylardır diyet işine umarım artık hedef kilolarima ulaşırım artıkCok gecmis olsun gecen haftalarda benimkilerde sirayla atlatti 1 er gece ates oksuruk burun akintisi 1 hafta da atlattilar şükür bu arada diyetisyen olayina ve kilo vermene motive olmana cok sevindim
Şükür duş aldırdım keyfi yerine geldi gibi ama takipteyim çok hafif ateşi var düşmedi de yükselmedi de öğlenden beri.vucudu mücadele ediyor.insallah geceyi sorunsuz atlatırız.tesekkur ederim ilgin içinÇok geçmiş olsun canım şimdi nasıl ?
Ya aslında neyi nasıl kodladigimiz da önemli.benim için çay kahve yanında bir şeylerle gider öyle keyif alırım ama tabi bunun da sınırı olmuyor yedikçe daha fazlasını istiyor bedenimiz. Bir de tatlı isteği birkaç gün tavan yapabiliyor belki ilk gün değil bir hafta on gün sonra.sen bu döngüyü kirarsan devamı geliyor eğer isteğine yenik düşersen onun da devamı geliyor maalesef. Umarım tatlı döngüsünü kırarsınBendeki tatlı isteğini artıran şeyi buldum kızlar kesinlikle siyah çaymış3 gündür siyah çay içmiyorum tatlı isteğimi yok
Maşallah canım.yarinda gözün dönsün boşver hiç bisey olmaz..cuma günü tartıda görüşürüz....Ben yoğunluktan menü de yazamıyorum ama cuma günu seninle kilomu karsilastirmayi heycanla bekliyorum.gerci cok ta dikkat ediyorum diyemem ama inş.az da olsa vermisimdir.Aslında o ara hiç olmayacaktı ama akşam yemeği gecikince gözüm döndü bi an.
Bence menün çok kötü diyecek kadar değil canım gayet iyi.sadece pilav fazlalık..yarın ödem yapacak şeyler ye sen olur mu...Menüm
12:00
2 haşlanmış yumurta
Yarım dilim otlu peynir
5 zeytin
Dom.sal.bib.
19:30
2 tavuk sarma
1 porsiyon pirinç pilavı
Kıymalı patates
3 dilim ekmek
Semizotu salatası
Su