Yaaa ama çok iyi yapmışsın kuzum bizim halı yıkamacımız süt ve yoğurt lekesi hariç korkmayın kurusada çıkartırım diyor ve başarıyor krem renkli hemde halım. Süt ve yoğurdun bakterisi hiç çıkmayacak şekilde leke oluyormuş.. Eline sağlık sporun mükemmel gaza geldim şimdi yolluklarımı yıkasammı balkondaBu saatte halı yıkadım ya şaka gibioğlum biraz önce 1 bardak kakaolu ballı sütü döktü silsem olmayacaktı yıkatmak için beklesem koku olacaktı bende attım balkona yıkadım belim koptu ya.. bugünkü sporda yıldızlı pekiyiyi ben aldım almaz olaydıımmm
Kesinlikle katılıyorum. Yetsin artık..Kızlar benim bir fikrim var herkes iki eli kandada olsa tabi bu biraz abartı oldu ama bu hafta için günlük 250 ip atlayacak menü bildirirkende bunu yazacak..ekstra sporunuda yapabilir ama bu en az 2 lt su içmek gibi bi kural olsun. Katılanlar beğensin.. Bu gidişle kırdığımız rekorları tazeleyeceğiz sonuncu olmak artı çıkmak yetti artık gram gram iniş çıkışlar
Ayy kalmış süt kokusunu düşeniyorumYaaa ama çok iyi yapmışsın kuzum bizim halı yıkamacımız süt ve yoğurt lekesi hariç korkmayın kurusada çıkartırım diyor ve başarıyor krem renkli hemde halım. Süt ve yoğurdun bakterisi hiç çıkmayacak şekilde leke oluyormuş.. Eline sağlık sporun mükemmel gaza geldim şimdi yolluklarımı yıkasammı balkonda
Canım haziran yazıp tekrar çek istersen
MerhabaaHerkese merhaba
Hoş geldinnnnHerkese merhaba
Merhaba canımHerkese merhaba
Canim evde olmayacagim bugun malesefaysenurt3991 canım temmuzda değiliz hazirandayız. Düzeltmen lazım yandaki notu.