- 31 Ocak 2021
- 507
- 1.511
Ah kuzum sana kolaylıklar başarılar diliyorum. Herşey gönlünce olsun..
Başarılar canım sana Allah kolaylık versin
Hepinize teşekkür ederim güzel dilekleriniz içinBaşarılar canım.
Bacım senin bu Kahvaltı işini ne yapcaz böyle? Koca gün akşama kadar kahve ile geçiştirilir mi hiç? Sabahlarını protein ile zenginleştir peynirini yumurtanı zeytinini eksik etme bak bir zaman sonra vücudun yorgun düşer bağışıklığın zayıflar Kendine iyi bakmalısınMenüm
8:30
Sade kahve
17:00
Sade kahve
18:30
Kıymalı taze fasulye
2 kaşık pirinç pilavı
Biber
1 kase yoğurt
Su
3 litre
Spor
7500 adım
Tibet 3 tekrar
Sevgiliii 13. Takım kızlarıı 1 gün sonra üniversite sınavım var dua edin güzel geçsin
Ben bir hafta tatil verip dönerim buralara sonra tam gaz devam
Güzelceee sağlıklı bir şekilde vereceğiz inşallah
Allah kolaylık versin cnm, inşallah hedefini tutturursunSevgiliii 13. Takım kızlarıı 1 gün sonra üniversite sınavım var dua edin güzel geçsin
Ben bir hafta tatil verip dönerim buralara sonra tam gaz devam
Güzelceee sağlıklı bir şekilde vereceğiz inşallah
İnanki hiç zamanım olmadı canımBacım senin bu Kahvaltı işini ne yapcaz böyle? Koca gün akşama kadar kahve ile geçiştirilir mi hiç? Sabahlarını protein ile zenginleştir peynirini yumurtanı zeytinini eksik etme bak bir zaman sonra vücudun yorgun düşer bağışıklığın zayıflar Kendine iyi bakmalısın
Tek değilsin canım. Ben de yarım porsiyon künefe yedimKızlar bir avuç çekirdek ve koca bir kase kirazı yedikten sonra menü güncellemeye geldim buralara şimdi yarın için maydonoz sapı suyu kaynatıyorum yarına stabil çıksam kafi regliden iştahım kabarık ödemim de kabarık
Tartı bildirimi vardı ama resimli değildi onun için dedim canım....Eskiden de vardı tartı farkı bildirimi şimdi de devam etmekte canım.
İlahi güldürdün beni..Bu saatte halı yıkadım ya şaka gibioğlum biraz önce 1 bardak kakaolu ballı sütü döktü silsem olmayacaktı yıkatmak için beklesem koku olacaktı bende attım balkona yıkadım belim koptu ya.. bugünkü sporda yıldızlı pekiyiyi ben aldım almaz olaydıımmm
Canım ben tartı farkından bahsediyorum. Farklı tartılar her zaman bildirilirdi.Tartı bildirimi vardı ama resimli değildi onun için dedim canım....
Resim çekmedin mi?+1.600 ile sonuncu olurum dimii
Evet canım.Canım ben tartı farkından bahsediyorum. Farklı tartılar her zaman bildirilirdi.