Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Menüm

8:30
Sade kahve

17:00
Sade kahve

18:30
Kıymalı taze fasulye
2 kaşık pirinç pilavı
Biber
1 kase yoğurt

Su
3 litre

Spor
7500 adım
Tibet 3 tekrar
Bacım senin bu Kahvaltı işini ne yapcaz böyle? Koca gün akşama kadar kahve ile geçiştirilir mi hiç? Sabahlarını protein ile zenginleştir peynirini yumurtanı zeytinini eksik etme bak bir zaman sonra vücudun yorgun düşer bağışıklığın zayıflar Kendine iyi bakmalısın

Canımmmm inşallah harika bir sonuç alırsın, dualarımız seninle

Kızlar bir avuç çekirdek ve koca bir kase kirazı yedikten sonra menü güncellemeye geldim buralara şimdi yarın için maydonoz sapı suyu kaynatıyorum yarına stabil çıksam kafi regliden iştahım kabarık ödemim de kabarık

İnanki hiç zamanım olmadı canım

Tek değilsin canım. Ben de yarım porsiyon künefe yedim

Bu saatte halı yıkadım ya şaka gibi oğlum biraz önce 1 bardak kakaolu ballı sütü döktü silsem olmayacaktı yıkatmak için beklesem koku olacaktı bende attım balkona yıkadım belim koptu ya.. bugünkü sporda yıldızlı pekiyiyi ben aldım almaz olaydıımmm

İlahi güldürdün beni..
Kötü olmuş. Gece gece iş çıkmış sana ama sağlık olsun artık

Günaydın kızlar diyetisyene gittim geçen hafta eksilerle gelmeyi istedim ama bu hafta gecikmeli bir regl yaşadım hem onun hem uykusuzluğun etkisiyle inanılmaz bir ödem var ellerim ayaklarım acıyor şişlik ten.haliyle fazla çıktım. Bugün diyetisyen kontrolüm var o ne diyecek bakalım
Geçen hafta 68.65
Bugün

Eklentiler

• IMG_20210625_091627.jpg
    51,8 KB · Görüntüleme: 29
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…