Bugun bizim kontrol tarti gunuydu. Bil bakalim ne kadar gitti
Sanki hep karbonhidrat olmuş bugün..İyi akşamlar kızlar
Kahvaltı 9.15
Çiğköfte lavaşının yarısı kadar lavaş
Pekmez
Saat 11 de
1 dilim ekmekten karışık tost
Saat 13 de
1 kara erik
Saat 16 da
1 tabak domates biberli bulgur pilavı
Saat 18.30 da
1 maden suyu
Akşama misafirim var birşey yememeye çalışacağım.
Spor olarak tüm gün ev temizliği yaptım
2 litre su
HarikaBugun bizim kontrol tarti gunuydu. Bil bakalim ne kadar gitti
Merakta birakmim
-600
Biz takimca bide 6. Takimla adim yarisindayiz. 3 gunde yaklasik 70bin adimdayim. Bu cuma guzel bi eksi bekliyomHarika
Ya ben bu hafta seni tartıyorum bakalım ne kadar dişime göresinhenüz gardımı almadım yani
Canım herşeyin fazlası zarar.. 3 günde 70 bin adım fazla değil mi? Önce sağlık...Biz takimca bide 6. Takimla adim yarisindayiz. 3 gunde yaklasik 70bin adimdayim. Bu cuma guzel bi eksi bekliyom
Valla
Yok canim ya. 12ye kadar calisiyorum 10bin. Carsiya gittim sonra 10 bin. Aksam yemeginden sonra yuruyus yaptim 10. Oldu 30. Zorlanmadim vallaCanım herşeyin fazlası zarar.. 3 günde 70 bin adım fazla değil mi? Önce sağlık...
Cok gecmiş olsun canım aman dikkat et kendineMenüm
10:00
Sade kahve
14:00
2 kazan simidi
Örgü peyniri
Antep peyniri
1 çaykaşığı kaymak bal
2 bardak portakal suyu
16:00
Sade kahve
2 küçük çikolata
19:00
1 porsiyon kısır
Turşu
Marul+asma yaprağı
22:00
1 büyük fincan sade kahve
Küçük boy çokonat
1 lokum
Su
3 litre
Spor
10000 adım
200 ip
Menümün farkındayım.. Kan şekerim düştü. Fenalaştım.. Kısır harici olan menüyü bizimkiler zorla yedirdi.. Ben de azıcık tırstım açıkcası fenalaşınca..
Bugünü saymıyorum.. Bugüne takılmıyorum.. Daha iyiyim hamdolsun.. Daha da iyi olucam Allah'ın izniyle
Yaa...eskiden böyle seyler yoktu.direk bildirim yapıyorduk bilmiyorum suanki prosedurleriFoto çeksen de olmaz zaten canım. Tartılar farklı çünkü.. 2 hafta kilo bildirimin olmayacak mecburen..
ah Ayşegülüm kısmi hemşom biz niye buraları boşladık ramazan bitsin dedim olmadı okul açılsın düzelcem dedim olmadı naapcaz biz menü yamaya gayret ediyorum ama hiçte diyet yapılan bi menü değil.. sende kendine gel bende boşlayan herkese selam olsun kendimiz için yapıyoruz bunu her şeyden öncelikli bizim isteklerimiz bizim bedenimiz azcık boğazımızı tutalım ya..zayıflamak istiyoruz icraat yok böyle olmaz ki vicdan azabı çeke çeke nereye kadar sıkalım kendimizi az erelim muradımızaİyi akşamlar, ne zamandır menü yazamadım, affola
Bugün de diyet menüsü değil aslında, yüzleşme menüsü olsun..
09:30
Çeyrek ekmek sucuklu tost, 1 zeytin, domates, salatalık.
14:30
100 Gr dondurma
18:30
1 tabak mantı, yarım tabak salata
20:00
1 avuç çekirdek
2 litre su, yarım saat yürüyüş..
LAydLiNe