Şu an tokum.. Çok cazip gelmiyor artıkAy resmen sesli kahkaha attım kızzzyarın ilk işin kısır yapmak olsun bacım tartı gününe hazır cok varken
Tatlım bu bebişin menüsü müSabah 5 zeytin, kk beyaz peynir domates salatalik
Ogle: yesillik salata
Aksam 1 kucuk kase nohut yemegi.
ara: kahve cay 1 muz
Su 2+ icecem daha
spor sonra
@Fatma Girik @LusiEllssa
Seni etiketledim yani demek istedimki. Seninle olan yarisimi unutmadimTatlım bu bebişin menüsü mü
Rakibin de en zorlusuna denk geldim.. Ben unutmuştum bilee
Bu rakip beni hedefime götürür
Bu arada ben nerde eriketlendim.4.takım gibiydi ama değildi.. Sadece menü paylaşım saatimiydi bilemedim. Buraya alıntıladım o yüzden mesajı
İyi geceler kızlar takımın karabatağı kürkçü dükkanına döndüburdan kopuyorum hooop 3 kilo alıyorum geliyorum veriyorum geri kayboluyorum kısır döngüye girdim korumayı beceremiyorum bi türlü
İşte o denge olayını beceremiyorum bi türlü haftada 3 gün bol kaçamaklı geçti bu aralar hep 3 kilo ile kurtarmam bile mucizeGel gel öğreneceğiz birlikte. 3 kilo almadan halletmen lazım o işi. Bir gün kaçırdıysan ertesi gün mutlaka dengelemelisin. Birkaç gün üst üste kaçırırsan kalıyor onlar.
Teşekkür ederim deneyeceğim bendeTatlım akşam su bardağına 1 ceviz ıslat ağzını kapat.. Ceviz kabuklu olacak. Kırıp içini suya ıslatıcaksın.
Sabah aç karnına suyunu iç. Ardına cevizini ye..
Hem bağırsakları çalıştırıyor hem de yağ yakıyor..
Bu arada ben de yapmıyorum epeydir. Hatırlattığın için teşekkür ederim canım. Bu akşam ben de ıslatayım.
Şifa olsun ikimize de
Izne ayrılınca zaten donmeside sorun oluyor.. 2 cuma yokum canım.. Ama dur bakalım belki otelde ücretli tartilardan falan vardır belki Yada carsiya falan gidince tartılma imkanım olur.haber veririm ama kağıda isim yazip fot.cekemem insanlar içinde biseyler yap artık benim için.ben bi yolunu bulup tartılmaya calisacagim inş.canim.Okumamışım canım kaçmış gözümden. Ne zaman döneceksin tatilden? İdare edeceğiz artık mecburen. Hemen izne ayıramam seni. Listeye almış oldum artık.
İyi yapmışsın canım.. Beni de gaza getirdin.. Birbirimizi etiketleyelim böyle. İyi fikir..Seni etiketledim yani demek istedimki. Seninle olan yarisimi unutmadim
KesinlikleKontrol tartısıı
Cuma :67.20
Bugün:67.30
Üç günlük ultra uber kaçamak sonrası bu beni sevindirir
Foto çeksen de olmaz zaten canım. Tartılar farklı çünkü.. 2 hafta kilo bildirimin olmayacak mecburen..Izne ayrılınca zaten donmeside sorun oluyor.. 2 cuma yokum canım.. Ama dur bakalım belki otelde ücretli tartilardan falan vardır belki Yada carsiya falan gidince tartılma imkanım olur.haber veririm ama kağıda isim yazip fot.cekemem insanlar içinde biseyler yap artık benim için.ben bi yolunu bulup tartılmaya calisacagim inş.canim.
Hep burda kal o haldeİyi geceler kızlar takımın karabatağı kürkçü dükkanına döndüburdan kopuyorum hooop 3 kilo alıyorum geliyorum veriyorum geri kayboluyorum kısır döngüye girdim korumayı beceremiyorum bi türlü
Ömrüm burda geçecek gibi bu gidişleHep burda kal o halde
İnşallah gelmeye çalışıcam canım, yüzyüze eğitim başladığından beri 4 gün sabah okulda, öğleden sonra evde derse giriyorum, hiçbir şeye fırsat bulamıyorumMenü yazmaya gel her akşam olur mu? İyi de olsa kötü de olsa menü yaz mutlaka. İnsan yazdıkça kendisiyle yüzleşiyor. Ben inanıyorum sana. Birlikte başaracağız yine
Ben de öyleÖmrüm burda geçecek gibi bu gidişle
Kisir yedinmiYok balım benim kısırım bol salçalı olmaz. Pul biber kuru domates ve ölçüsü ile zeytinyağı bol yeşillik..