- 31 Ocak 2021
- 507
- 1.511
Kız benim attigim msjlari okumuyormusun sen...2 haftalığına tatile çıkıyorum beni listeye alma tatil donusu alirsin hem 3 5 kilo verdikten sonra gireyimki sizide mahcup etmiyim yazmistim listeye almissin kaptanım.3 çocukla Okadr çok eşya vardiki. tartım da cam tartı alamadım yanıma.bulundugum yerde de tartı bulma imkanım yok nasil yapacagiz .
Her yeni gün yeni bir sayfa yeni bir umut canım..Günah çıkartmaya geldim. Bugün ben resmen kendimi kaybettim. Şu an mide fesadı geçiriyor olabilirim çünkü hiç iyi hissetmiyorum kendimi
Sabah (09:00)
5 tane küçük dilim baklava
6-7 tane yaprak sarma
12:30
1 tane sahanda yumurta
Domates, salatalık
1-2 parça peynir
5-6 tane sarma
7 tane yeşil zeytin
2 dilim tam buğday ekmeği
14:30
2 avuç kiraz
20:30
6-7 yk sulu yeşil fasulye yemeği
Yarıma yakın beyaz ekmek
Salata
5-6 tane yeni nesil lokma (Bol çikolatalı)
21:30
1 avuç kavrulmuş karışık çerez (Kaju, antep fıstığı, badem)
6538 adım 2 lt su
Bile bile yazdım bu berbat menüyü. Yarın güzel bir menü yazmak için.
Yok tatlım.. Herkesler evde olunca fırsat bulunmuyor tabii..Aaaaaaaaaa bu saat olmuş kimsecikler yok ortalıkta
Pazar tatilinde mi herkes
Umarım kimse kaçamak yapmıyordur
Her yeni gün yeni bir sayfa yeni bir umut canım..
Yaşamış bitirmiş ve farkına varmışsın yaptığının.
Sağlık olsun.. Şifa olsun..
Bugünün güzel geçsin
Gün boyu koşturmanla yanmıştır umarım akşamki yediklerin..Dün düğünümüz vardııı öldüm öldüm öldüm bende kötü olan menümü yazayım
10.10
Yarım simit yarım açma
1 kk peynir
2 zeytin
16.30
2 bardak ayran
19.30
1 dilim pasta
1 tane susamlı çubuk kraker
21.40(berbat menü yükleniyor)
1 kk peynir
3 dilim ekmek
3 avuç karışık kuruyemiş
(Bunlardan sonra yatamadım siz düşünün)
Tatlım akşam su bardağına 1 ceviz ıslat ağzını kapat.. Ceviz kabuklu olacak. Kırıp içini suya ıslatıcaksın.Teşekkür ederimevet tartım yok alacağım inşallah dediğiniz gibi kahvaltıdan öncesi daha az çıkardım. Ama malesef benim oldum olası kabızlık problemim var malesef hergun çıkamıyorum WC ye haftada iki kez resmen
Geçmiş olsun canım..Sagol canım 4 şiddetinde oldu yerin 7 km altında. O kadar korkunç bir ses geldi ki yer altındanRabbim dedim sanki hiç ölmeyecek gibi yaşıyoruz o yerin altına bizde gireceğiz Allahım hesabımızı kolay verenlerden eylesin hepimizi...
İyi akşamlar hepinizeEllssa ciğimin de dediği gibi herkes evdeyken gerçekten telefonu ele almaya fırsat olmuyor. Herkes evdeyken menü de sağlıklı olmuyor
Kahvaltı 10.30
Peynir zeytin
Taze soğan maydanoz
1 sucuklu yumurta
3 ince dilim tb ekmek
Çay
Saat 13.00
Türk kahvesi ve küçük bir çikolata
Saat 17.45
Bol kısır
Acı ve tatlı biber turşusu
İnce lavaşı ucundan yedim
Akşam çay içerim
Spor olarak bol temizlik
Suyu 2 litreye tamamlayacağım
1 yemek tabağını dolduracak kadarlık kısırdı kendi kısırıma doldurdum yeşilliğiKısır bol olmasa iyiymiş menüBen diyetisyene başlayana kadar kısır günlerinde hep bol bol yiyordum kısırı. Ama bize o masum görünen kısır hiç de öyle masum değil. Ona göre yemek lazım. Bulgur sağlıklı ama salça ve yağ aynı oranda sağlıklı değil
1 yemek tabağını dolduracak kadarlık kısırdı kendi kısırıma doldurdum yeşilliğigözüme çok görünsün ki doygunluk hissi versin diye midemi kandırdım resmen üff mübarekte bol yağlı bol salçalı çok güzel gidiyordu... ama tamam bir sonraki yediğimde daha dikkatli olacağım
Oo menünün güzelliğiİyi akşamlar hepinizeEllssa ciğimin de dediği gibi herkes evdeyken gerçekten telefonu ele almaya fırsat olmuyor. Herkes evdeyken menü de sağlıklı olmuyor
Kahvaltı 10.30
Peynir zeytin
Taze soğan maydanoz
1 sucuklu yumurta
3 ince dilim tb ekmek
Çay
Saat 13.00
Türk kahvesi ve küçük bir çikolata
Saat 17.45
Bol kısır
Acı ve tatlı biber turşusu
İnce lavaşı ucundan yedim
Akşam çay içerim
Spor olarak bol temizlik
Suyu 2 litreye tamamlayacağım
Ağzımın suyu aktı kıız.. Ölcem burda1 yemek tabağını dolduracak kadarlık kısırdı kendi kısırıma doldurdum yeşilliğigözüme çok görünsün ki doygunluk hissi versin diye midemi kandırdım resmen üff mübarekte bol yağlı bol salçalı çok güzel gidiyordu... ama tamam bir sonraki yediğimde daha dikkatli olacağım
Aaa 3 yemek kaşığı için kısır yapmaya değmezkiDüşünsene diyetisyen sadece 3 yemek kaşığı kadar izin veriyor. Ben de bir tabak yiyordum her zaman
Aaa 3 yemek kaşığı için kısır yapmaya değmezkibol lif içerdiğinden bağırsakları çalıştırıyor ama..
Şişlik yaptıpından tartı öncesi yenmesin tabii
Ay resmen sesli kahkaha attım kızzzAğzımın suyu aktı kıız.. Ölcem burda
Yok balım benim kısırım bol salçalı olmaz. Pul biber kuru domates ve ölçüsü ile zeytinyağı bol yeşillik..Hayır ondan dolayı değil canım, kısır genelde çok yağlı yapılıyor ve ne kadar yağ katarsan kat belli etmiyor. Tamamen yağdan ve salçadan kaynaklı. Çünkü sulu yemeklerde de susuz yazıyor. Yağı ve salçası suyunda kalıyor çünkü. Göbek çevresindeki yağlar genelde bu şekilde oluşuyor. Bizim düşündüğümüz kadar masum değil. Bol lif istiyorsak bol bol salata yememiz lazım.