Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sabah 5 zeytin, kk beyaz peynir domates salatalik
Ogle: yesillik salata
Aksam 1 kucuk kase nohut yemegi.
ara: kahve cay 1 muz
Su 2+ icecem daha
spor sonra
@Fatma Girik @Lusi Ellssa Ellssa
Tatlım bu bebişin menüsü mü😳😳
Rakibin de en zorlusuna denk geldim.. Ben unutmuştum bilee😥😥
Bu rakip beni hedefime götürür😁😁
Bu arada ben nerde eriketlendim.4.takım gibiydi ama değildi.. Sadece menü paylaşım saatimiydi bilemedim. Buraya alıntıladım o yüzden mesajı

Menüm

10:30
Nohut dürüm
Domates antep biberi

20:00
Mezgit fileto
3 kaşık pirinç pilavı
1 kase yüksük çorbası
2 çatal haşlanmış et
Salata

Su
2 litre

Spor
200 ip

Tatlım bu bebişin menüsü mü😳😳
Rakibin de en zorlusuna denk geldim.. Ben unutmuştum bilee😥😥
Bu rakip beni hedefime götürür😁😁
Bu arada ben nerde eriketlendim.4.takım gibiydi ama değildi.. Sadece menü paylaşım saatimiydi bilemedim. Buraya alıntıladım o yüzden mesajı
Seni etiketledim yani demek istedimki. Seninle olan yarisimi unutmadim🤣🤣

İyi geceler kızlar takımın karabatağı kürkçü dükkanına döndü 😌 burdan kopuyorum hooop 3 kilo alıyorum geliyorum veriyorum geri kayboluyorum kısır döngüye girdim korumayı beceremiyorum bi türlü 🤦

Gel gel öğreneceğiz birlikte. 3 kilo almadan halletmen lazım o işi. Bir gün kaçırdıysan ertesi gün mutlaka dengelemelisin. Birkaç gün üst üste kaçırırsan kalıyor onlar.

Gel gel öğreneceğiz birlikte. 3 kilo almadan halletmen lazım o işi. Bir gün kaçırdıysan ertesi gün mutlaka dengelemelisin. Birkaç gün üst üste kaçırırsan kalıyor onlar.
İşte o denge olayını beceremiyorum bi türlü haftada 3 gün bol kaçamaklı geçti bu aralar hep 3 kilo ile kurtarmam bile mucize 🙈 ya bide çevremde kötü sağolsunlar destek değil köstekler hepsi bende irade zaten pek yok 😂 buraya dönmesem geri kaç kiloya çıkarım kim bilir 🙈

Tatlım akşam su bardağına 1 ceviz ıslat ağzını kapat.. Ceviz kabuklu olacak. Kırıp içini suya ıslatıcaksın.
Sabah aç karnına suyunu iç. Ardına cevizini ye..
Hem bağırsakları çalıştırıyor hem de yağ yakıyor..
Bu arada ben de yapmıyorum epeydir. Hatırlattığın için teşekkür ederim canım. Bu akşam ben de ıslatayım.
Şifa olsun ikimize de
Teşekkür ederim deneyeceğim bende 😍

Okumamışım canım kaçmış gözümden. Ne zaman döneceksin tatilden? İdare edeceğiz artık mecburen. Hemen izne ayıramam seni. Listeye almış oldum artık.
Izne ayrılınca zaten donmeside sorun oluyor.. 2 cuma yokum canım.. Ama dur bakalım belki otelde ücretli tartilardan falan vardır belki Yada carsiya falan gidince tartılma imkanım olur.haber veririm ama kağıda isim yazip fot.cekemem insanlar içinde biseyler yap artık benim için.ben bi yolunu bulup tartılmaya calisacagim inş.canim.

Izne ayrılınca zaten donmeside sorun oluyor.. 2 cuma yokum canım.. Ama dur bakalım belki otelde ücretli tartilardan falan vardır belki Yada carsiya falan gidince tartılma imkanım olur.haber veririm ama kağıda isim yazip fot.cekemem insanlar içinde biseyler yap artık benim için.ben bi yolunu bulup tartılmaya calisacagim inş.canim.
Foto çeksen de olmaz zaten canım. Tartılar farklı çünkü.. 2 hafta kilo bildirimin olmayacak mecburen..

Menü yazmaya gel her akşam olur mu? İyi de olsa kötü de olsa menü yaz mutlaka. İnsan yazdıkça kendisiyle yüzleşiyor. Ben inanıyorum sana. Birlikte başaracağız yine :KK36:
İnşallah gelmeye çalışıcam canım, yüzyüze eğitim başladığından beri 4 gün sabah okulda, öğleden sonra evde derse giriyorum, hiçbir şeye fırsat bulamıyorum😞, teşekkür ederim 🥰

İyi akşamlar kızlar

Kahvaltı 9.15
Çiğköfte lavaşının yarısı kadar lavaş
Pekmez

Saat 11 de
1 dilim ekmekten karışık tost

Saat 13 de
1 kara erik

Saat 16 da
1 tabak domates biberli bulgur pilavı

Saat 18.30 da
1 maden suyu

Akşama misafirim var birşey yememeye çalışacağım.
Spor olarak tüm gün ev temizliği yaptım
2 litre su

X