Baktım senden sonra ama hiç bana göre değil yosun tadını sevemedim ben belki sushiden sevmedim afiyet olsunPlan program yok çünkü zaten işim yoğun iki bebekle, program yapıp uymayınca strese giriyorum. Sadece haftada 6 gün doris ile 2000 adım yürüyüşe niyet ettim, kesmezse peşine yoga eklerim biraz diye düşünüyorum, bugün başladım inşallah, zaten uyanınca sabahları en az 10 dk yogam var kesin bazen biraz daha artıyor, bir de yürüyüşü ekleyince güzel olacak
:) Kimbap korelilerin sushisi diyebilirim, haşlanmış pirinci yosun ile sarıyosun, pirinç var ama en azından çok az yağlı ve soğuk yendiği için de faydalı bi karbonhidrat oluyor, yosunda da iyot var bolca tiroidlere şifa inşallah
Seni yakalamışken bi tarif alabilirmiyimPlan program yok çünkü zaten işim yoğun iki bebekle, program yapıp uymayınca strese giriyorum. Sadece haftada 6 gün doris ile 2000 adım yürüyüşe niyet ettim, kesmezse peşine yoga eklerim biraz diye düşünüyorum, bugün başladım inşallah, zaten uyanınca sabahları en az 10 dk yogam var kesin bazen biraz daha artıyor, bir de yürüyüşü ekleyince güzel olacak
:) Kimbap korelilerin sushisi diyebilirim, haşlanmış pirinci yosun ile sarıyosun, pirinç var ama en azından çok az yağlı ve soğuk yendiği için de faydalı bi karbonhidrat oluyor, yosunda da iyot var bolca tiroidlere şifa inşallah
Evet canım yarın kontrol tartısı var ama fotoğraf çekmene gerek yok. Sadece yazman yeterli.Günaydın mutlu pazarlar kızlar . Yarında tartı günü demi .
Karbonhidrat bombardımanı gibi olmuş menüSelam canlar dün gelemedim menümü yazayım, azıcık sapıttım çünkü
10.30
1 kk ezine, 3 zeytin, 2 lokma simit, 1 dilim kıymalı börek, 3 yk pırasa tavası, yarım domates ve çeyrek salatalık.. ramazan sonrası kahvaltı aşkı yapıyoruz ailecek :)
16.30 1 tabak mantı, saydım 7 yk yedim, kaşıklar dolu dolu değil, 2 kimbap(bercesteye selam olsun)
19.00 sade kahve
Su 2lt
Spor 30 dk yoga(ekhion tibeti)
2000 adım normal adımdan mı bahsediyorsun?Plan program yok çünkü zaten işim yoğun iki bebekle, program yapıp uymayınca strese giriyorum. Sadece haftada 6 gün doris ile 2000 adım yürüyüşe niyet ettim, kesmezse peşine yoga eklerim biraz diye düşünüyorum, bugün başladım inşallah, zaten uyanınca sabahları en az 10 dk yogam var kesin bazen biraz daha artıyor, bir de yürüyüşü ekleyince güzel olacak
Teşekkürler bilgiler için canım. Yalnız bir konuda katılmıyorum. Sabah kalktığımızda 15 dk yeterli.. 15 dk sonra su içebiliriz.
Bennde zaten şu içmiyorlar bir de içilecek zamanında kısıtlanmasına karşıyım. Şu için her koşulda diyorum ama nedense yemek yerken su içmiyorum sadece tadına varamiyorum yemeğin.Ben bu su konularına tamamen karşıyım canım. Eğer susuyorsan içeceksin. Yok yemekten şu kadar önce, yok yemekten şu kadar sonra iç diyenlere çok itibar etmiyorum. Vücut eğer su istiyorsa susuyor
Aleykümselam foto da isteriz bundan sonra böyle alengirli yemeklerdeSelam canlar dün gelemedim menümü yazayım, azıcık sapıttım çünkü
10.30
1 kk ezine, 3 zeytin, 2 lokma simit, 1 dilim kıymalı börek, 3 yk pırasa tavası, yarım domates ve çeyrek salatalık.. ramazan sonrası kahvaltı aşkı yapıyoruz ailecek :)
16.30 1 tabak mantı, saydım 7 yk yedim, kaşıklar dolu dolu değil, 2 kimbap(bercesteye selam olsun)
19.00 sade kahve
Su 2lt
Spor 30 dk yoga(ekhion tibeti)
Zor değil ama hazırlığı çok, malzemeleri tek tek hazırlayıp sarıyorsun ya şipşak bi yemek değil yani, ama yapınca dolapta duruyor 1 2 günde yiyoruz zaten, pikniğe vs de yakışır :) tarif için de netten bir kaç tarif baktık kendimiz serseri serbest style hazırlıyoruz şimdi hatta bidakine içine tavuk döner koyup iyice anatolian kimbapa çeviricez işi :)Seni yakalamışken bi tarif alabilirmiyimsushiyi seviyorum kimbapıda severim sanırım zormu evde yapmak
Evet o mantı olayı bitirdi ne yazık ki kaptan, karbpnhidrat bombardımanına dönüştü olay, 2000 adım da leslie gibi bişiy aslında. Youtube sa doris ile 2000 adım videosu var, hafif dambıllar ile kol da çalıştırıyor.ben kollarıma takığım bu ara o yüzden ona başlayacağım. Ayrıca doris çok sempatik izlemek iyi geliyor :)Evet canım yarın kontrol tartısı var ama fotoğraf çekmene gerek yok. Sadece yazman yeterli.
Karbonhidrat bombardımanı gibi olmuş menü
2000 adım normal adımdan mı bahsediyorsun?
Ooo alengir benim işim bacım, bundan sonra foti atarım ama göz hakkı olayına karışmam o zaman :) ekhion tibeti çok güzel bi akış, yakında size yutub videosu çeker atarım belkiAleykümselam foto da isteriz bundan sonra böyle alengirli yemeklerde
ekhion tibeti de yeni bir akım olurmuş ama ismi çok hoş oldu ciddenbu arada neler var içinde bu yoganın merak ettim
Yarın ben de Tibet başlıyorum ve yürüyüş daha tempolu olacakZor değil ama hazırlığı çok, malzemeleri tek tek hazırlayıp sarıyorsun ya şipşak bi yemek değil yani, ama yapınca dolapta duruyor 1 2 günde yiyoruz zaten, pikniğe vs de yakışır :) tarif için de netten bir kaç tarif baktık kendimiz serseri serbest style hazırlıyoruz şimdi hatta bidakine içine tavuk döner koyup iyice anatolian kimbapa çeviricez işi :)
Evet o mantı olayı bitirdi ne yazık ki kaptan, karbpnhidrat bombardımanına dönüştü olay, 2000 adım da leslie gibi bişiy aslında. Youtube sa doris ile 2000 adım videosu var, hafif dambıllar ile kol da çalıştırıyor.ben kollarıma takığım bu ara o yüzden ona başlayacağım. Ayrıca doris çok sempatik izlemek iyi geliyor :)
Ooo alengir benim işim bacım, bundan sonra foti atarım ama göz hakkı olayına karışmam o zaman :) ekhion tibeti çok güzel bi akış, yakında size yutub videosu çeker atarım belkiahahah şaka şaka, tibet diye başlayıp kagama göre takılmaya başlıyorum, hareketlerin hepsinin tam isimlerini bilmiyorum ama tibetein hareketkerine cat-cow, warrior, plank, ayak dizde yahut ayak baldırda dağ, yılan pozlarını vs ekliyorum. Biraz da esneme yapıyorum. Hatta bazen kendim bazı kalça karın hareketleri de ekliyorum son kısıma, en son nefes egzersizi ile bitiriyorum. Şimdi havalar da güzel balkonumu temizledim bugün, sabahları mis gibi sardunyalarım ile yapacağım yogamı inşallah
Hadi inşallah olucak olucak olucak şarkısını yolluyorum sana kardeş. Kurbana kadar toplayalım belli ki yine dağıtıcaz kutsal bayramlarımız sonuçtaYarın ben de Tibet başlıyorum ve yürüyüş daha tempolu olacak
Toparladım biraz daha mutluyum galiba ödemi atmaya başladım
Evet eve dönüp kendi tartıma döndümekhion canım sen bu hafta tartı değişikliği mi yaptın?
Tmmdır kaptan çok sağol .Evet canım yarın kontrol tartısı var ama fotoğraf çekmene gerek yok. Sadece yazman yeterli.
Karbonhidrat bombardımanı gibi olmuş menü
2000 adım normal adımdan mı bahsediyorsun?
İnşallah canım ya amma şu tuttum yarın da spor yaparsam süper olacakHadi inşallah olucak olucak olucak şarkısını yolluyorum sana kardeş. Kurbana kadar toplayalım belli ki yine dağıtıcaz kutsal bayramlarımız sonuçta