Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hepimiz öyleyiz anladığım kadarıyla çocuklar küçük okula başladığında sen de rahatlarsin bence kaptanım da herşeye yetişme gibi bir huyu var LAydLiNe o sana kesin plan yapar. Ama sanki gerçekten zaman su gibi akıyor ben de yapacam dediğim hicbirseyi yapmadığimi görüyorum son zamanlarda

Sen onun öyle dediğine bakma hepsi yaşam alanlarının konforlu olmasını istiyor ama bu çok bencilce ben de istiyorum herşeyin istediğim gibi olsun ama ben yapmayın nasıl olacaksa
Valla kendi keyfimin pasasiyim yok öyle benim üstümden keyif çatmak

Allah yardımcın olsun canım. benim evim genelde dağınıktır dert etmiyorum haftada bir toplar temizlerim keyfime gelirse. beni kariyerim ve akademik çabalarım yoruyor biraz da. Zihnen çok yoruluyorum ve hiç bir zaman işlerim güzelce yetişmiyor. aman böyle olsun napalım bu zaman kadar nasıl getirdiysek bundan sonra da öyle gider inşallah

olucak olucak olucak hadi inşallah

İşte ben çok dert etmesem de ettiriliyorum bir laf söylüyor ben darmaduman inşallah daha normale döneriz çok bunaldım

Sabah
Türk kahvesi 3 kayısı
Öğle
Zerdeçallı pulbiberli yoğurt 1 kase
Ara
15 tane Antep fıstığı ve neskafe
Akşam
5 y.k Türlü 3 y.k pilav cacık
Spor yürüyüş az Tibete başlamadım ben yine yaa yarın sana baslayacam söz
Bu arada akşam mısır püskülü icecem ki içiyorum kizlar inşallah mola sonrası kilo vermiş olarak döneceğim
Şu 2 litre

İşte ben çok dert etmesem de ettiriliyorum bir laf söylüyor ben darmaduman inşallah daha normale döneriz çok bunaldım
Etkilemesine izin verme sen kendini suçlu hissedersen sana gerçekten sucluymussun gibi davranılır ki eşin asker diye hatırlıyorum abimden biliyorum o da askerdi bazen sivile ayak uyduramiyordu ev duzgun olacak yemek saatinde hazır olacak falan yok öyle bir dünya. Tek başına yetisemiyor insan emrimde kimse yok de herşey de düzgün olmuyor. herşeyi mükemmel yapıyorum diyemem ki öyle bir çabam da yok valla o da hayatını yaşıyor ben de yaşarım diyorum artık benim eşimde geleneksel o ve otoriterdi hiç takmıyorum artık çok naif olma çünkü erkekler bizlere göre daha bencil sen onun yaptıklarını bir kere yap kavga çıkar eee o zaman ben insan değil miyim diye sorguluyorum kendimi

Maalesef öyle canım fazla mükemmeliyetçi ona ayak uyduramiyorum kavga da ediyorum ama başa sariyoruz tekrardan. Ben de elimden geldiğince ılımlı olmaya çalışıyorum ama saldım artık her şeyi

Günlük menüm 24.05.2021
Sabah: 2kasik yulaf
1bardak süt
1tane muz
5tane cilek
2tane ceviz ile yulaf lapası
Öğle:1 tabak etli nohut
5kasik buğday pilavi
1dilim tb ekmeği
Ara:5 tane hurma
Aksam:4tane kofte
1bardak kefir
Su: 2,8 lt su
Spor: 20dk zumba

Yesil cay

Su az olmuş canım onun haricinde güzel bir menü. Emziriyorsun di mi hâlâ?
Bugünkü menüm
Sabah kahvaltı herzamanki gibi 12.
2 haşlanmış yumurta
Yarım dilim tam buğday ekmeği
1 dilim peynir
4 zeytin

Akşam yemeği saat 7de
1 tabak tavuklu pirinc pilavi
Salata
2 adet marul ici çiğ köfte
2 lokum

Şu 10 bardak
Spor yok.temizlige başladım vaktim olmaz bu hafta malesef.
LAydLiNe

Hepinize selamlar.. Uzun zaman sonra menü yazıyorum

Kahvaltı 9.00
Yarım simit
1 haşlanmış yumurta
Domates salatalık
1 dilim köy peyniri
Çay

Saat 12 de
1 kepçe tarhana
1 dilim kavun

Saat 16 da
1 havuç

Akşam 18.30
Bol salata
Kavun karpuz

Saat 21.30 da
Türk kahvesi
2 tane kayısı çikolatası (çikolata dediğime bakmayın kayısı püresinden yapılma )

2 litre su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…