Hepimiz öyleyiz anladığım kadarıyla çocuklar küçük okula başladığında sen de rahatlarsin bence kaptanım da herşeye yetişme gibi bir huyu varoooo ışıldadım birden, tişikkürler bebişim <3
genel olarak bu hayatta zorlandığımı hissediyorum bazen, işi gücü bırakıp evimin gadını çocuklarımın anası olmak istiyorum sadece, koşturmadan acele etmeden yapmak istiyorum işlerimiher işim acele gibi geliyor ya da artık içime işlemiş acele etmem gerekmese bile ben hep endişeli ve aceleciyim, bdv ye çevirdim mis gibi takımı şuraya bak ya
Sen onun öyle dediğine bakma hepsi yaşam alanlarının konforlu olmasını istiyor ama bu çok bencilce ben de istiyorum herşeyin istediğim gibi olsun ama ben yapmayın nasıl olacaksaEmmeyi bırakınca bir tık rahatlayacagini söyleyebilirim canım biz de Kasım'da bıraktık artık emzirmekten nefret etmeye başlamıştım son birkaç ayında çünkü gece sürekli ağzında memeyle uyumaya çalışıyordu oğlum sabah her yerim agriyarak uyaniyordum uykumu anlamıyordum ustune yeme düzenini de etkiliyordu şimdi onlar çok şükür düzeldi. Ha uyanıp gecenin bir vakti anneyi çağırmiyor mu yanına elbette çağırıyor anne buraya del diye olsun buna da şükür diyorum. Rahatlama ve yoğunluk algısı biraz da bizim zihnimizde olup bitiyor aslında. Kaptanım çok güzel anlatmış birçok şeye zaman ayrilabiliyor ve her şeyin mükemmel olmasına gerek yok. Birkaç aydır ben de bu konuda bicaliyorum ve temel sebebi de eşim bunu açık net söyleyebilirim. Adam hem ev düzgün olsun istiyor hem yemek temizlik hem çocuklarla ve kendisiyle vakit gecirmemi istiyor üstüne geceye yorgun uykulu olmamami bekliyor. Benimse kendime ayıracak neredeyse hiç vaktim kalmıyor öyle olunca hem de mutsuzum hiçbir şeyi beklenen duzeyde yapamadığım için. Sürekli depresyon halindeyim çünkü eksik ve işe yaramaz hissediyorum. Eşime bunları anlattığımda yapan nasıl yapıyor biraz daha hizlanmalisin deyip geçiyor. Ay valla bu konuda çok muzdaribim şu an yine gözlerim doldu. Afedersin canım senin konundan kaydım. Bence eşin çevrendeki insanlar böyle bir şeyin baskısını yapmıyorsa biraz bırak hayatını yaşa kafana daha az şey tak tadını çıkar zamanın. Yoksa geriye dönüp baktığında koca bir boşluk bulabiliyorsub
Allah yardımcın olsun canım. benim evim genelde dağınıktır dert etmiyorum haftada bir toplar temizlerim keyfime gelirse. beni kariyerim ve akademik çabalarım yoruyor biraz da. Zihnen çok yoruluyorum ve hiç bir zaman işlerim güzelce yetişmiyor. aman böyle olsun napalım bu zaman kadar nasıl getirdiysek bundan sonra da öyle gider inşallahEmmeyi bırakınca bir tık rahatlayacagini söyleyebilirim canım biz de Kasım'da bıraktık artık emzirmekten nefret etmeye başlamıştım son birkaç ayında çünkü gece sürekli ağzında memeyle uyumaya çalışıyordu oğlum sabah her yerim agriyarak uyaniyordum uykumu anlamıyordum ustune yeme düzenini de etkiliyordu şimdi onlar çok şükür düzeldi. Ha uyanıp gecenin bir vakti anneyi çağırmiyor mu yanına elbette çağırıyor anne buraya del diye olsun buna da şükür diyorum. Rahatlama ve yoğunluk algısı biraz da bizim zihnimizde olup bitiyor aslında. Kaptanım çok güzel anlatmış birçok şeye zaman ayrilabiliyor ve her şeyin mükemmel olmasına gerek yok. Birkaç aydır ben de bu konuda bicaliyorum ve temel sebebi de eşim bunu açık net söyleyebilirim. Adam hem ev düzgün olsun istiyor hem yemek temizlik hem çocuklarla ve kendisiyle vakit gecirmemi istiyor üstüne geceye yorgun uykulu olmamami bekliyor. Benimse kendime ayıracak neredeyse hiç vaktim kalmıyor öyle olunca hem de mutsuzum hiçbir şeyi beklenen duzeyde yapamadığım için. Sürekli depresyon halindeyim çünkü eksik ve işe yaramaz hissediyorum. Eşime bunları anlattığımda yapan nasıl yapıyor biraz daha hizlanmalisin deyip geçiyor. Ay valla bu konuda çok muzdaribim şu an yine gözlerim doldu. Afedersin canım senin konundan kaydım. Bence eşin çevrendeki insanlar böyle bir şeyin baskısını yapmıyorsa biraz bırak hayatını yaşa kafana daha az şey tak tadını çıkar zamanın. Yoksa geriye dönüp baktığında koca bir boşluk bulabiliyorsub
olucak olucak olucakHepimiz öyleyiz anladığım kadarıyla çocuklar küçük okula başladığında sen de rahatlarsin bence kaptanım da herşeye yetişme gibi bir huyu varLAydLiNe o sana kesin plan yapar. Ama sanki gerçekten zaman su gibi akıyor ben de yapacam dediğim hicbirseyi yapmadığimi görüyorum son zamanlarda
İşte ben çok dert etmesem de ettiriliyorum bir laf söylüyor ben darmadumanAllah yardımcın olsun canım. benim evim genelde dağınıktır dert etmiyorum haftada bir toplar temizlerim keyfime gelirse. beni kariyerim ve akademik çabalarım yoruyor biraz da. Zihnen çok yoruluyorum ve hiç bir zaman işlerim güzelce yetişmiyor. aman böyle olsun napalım bu zaman kadar nasıl getirdiysek bundan sonra da öyle gider inşallah
Kahkaha attım yaaEvet tam kapanmada memlekete gitmiştim, kaptanım geriliyom niye sorguya aldın beni
Etkilemesine izin verme sen kendini suçlu hissedersen sana gerçekten sucluymussun gibi davranılır ki eşin asker diye hatırlıyorum abimden biliyorum o da askerdi bazen sivile ayak uyduramiyordu ev duzgun olacak yemek saatinde hazır olacak falan yok öyle bir dünya. Tek başına yetisemiyor insanİşte ben çok dert etmesem de ettiriliyorum bir laf söylüyor ben darmadumaninşallah daha normale döneriz çok bunaldım
Maalesef öyle canım fazla mükemmeliyetçi ona ayak uyduramiyorum kavga da ediyorum ama başa sariyoruz tekrardan. Ben de elimden geldiğince ılımlı olmaya çalışıyorum ama saldım artık her şeyiEtkilemesine izin verme sen kendini suçlu hissedersen sana gerçekten sucluymussun gibi davranılır ki eşin asker diye hatırlıyorum abimden biliyorum o da askerdi bazen sivile ayak uyduramiyordu valla emrinde kimse yok de herşey de düzgün olmuyor valla herşeyi mükemmel yapıyorum diyemem ki öyle bir çabam da yok valla o da hayatını yaşıyor ben de yaşarım diyorum artık benim eşimde geleneksel o ve otoriterdi valla hiç takmıyorum artık çok naif olma çünkü erkekler bizlere göre daha bencil sen onun yaptıklarını bir kere yap kavga çıkar eee o zaman
İnşallah eşin biraz daha anlayışlı olabilir, temizlik robotu değiliz hiçbirimiz...İşte ben çok dert etmesem de ettiriliyorum bir laf söylüyor ben darmadumaninşallah daha normale döneriz çok bunaldım
Evet canım emziriyorum.su aslında çok iciyorumda fırsatım olmadı sanırım.Su az olmuş canım onun haricinde güzel bir menü. Emziriyorsun di mi hâlâ?
Bugünkü menümSu az olmuş canım onun haricinde güzel bir menü. Emziriyorsun di mi hâlâ?