Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Az yememissin bence turşu yemiş üstüne suyunu da içmiş kimbap ne artık yemeklere başka başka isimler verdiğini düşünüyorum anlamayalim diye

Canım haftaya bildirim yaparken bir kağıda kullanıcı adını ve o günün tarihini yazıp tartının üzerine koyuyorsun. Fotoğrafı öyle çekiyorsun. Yoksa bildirimin kabul olmaz. Anlaştık mı?
Bildirimler artık fotoğraf olarak mı.. ya ben anlamadim kaptanım sizinle free olarak mı burdayım yoksa liatedemiyim..hani donenlerin bi süresi falan oluyordu

Listeyi buldum ama free olarakta yokum.beni listeye alkı girme sevkim gelsin kaptanım.

Kaptanım giremedim bikac gündür kusuruma bakma listeye girdiğimde hiç aksatmicam inş.. saat kaç oldu bak hala ayaktayim bebek ancak uyudu.bende 2 gündür dolma sarıyorum annem yaprak vermişti mecbur sarıp dolaba attım. Şimdi camasirlari serip yatacağım ancak malesef.

Günaydın kızlar
Kızlar size bir tavsiyede bulunacam eğer uya bilirseniz .
akşam yemeklerinizi en geç 19 da bitirin . Yada yatmadan 4-5 saat önce yani uykuyla yemek arası 4-5 saat olsun .
zaten saat 21 de mide hazmı duruyor . Yani siz tutupta saat 20 de birşey yerseniz o midede kalır ve çürür. Size hiç bir faydası olmaz .
sabahları kalkınca hemen su içmeyin 30-dkk 1 saat sonra için ki metabolizma uyansın kendine gelsin . O kendime gelene kadar ya işinizi yapın yada spor yapın . En iyi spor aç karnına yapılır .
çünkü yemekten sonra yapılan sporla anca 30-35 dkk boyunca yediklerinizi yakmış oluyorsunuz . Yani sizin yaptınız 1 saatlik sporun anca 30 dkk sı sizin işinize yarar . Ve sakın Ha sakın yemek hemen sonra spor yapmayın çünkü kalbini zorlamış olursunuz . Önerilen saatler yemeklerden 1.5-2saat sonra .
neyse kızlar sizlere bilgi aktarımı yaptım inşAllah hoşunuza gider güzel hafta sonlarınız olsun

Teşekkürler canım.

Teşekkürler bilgiler için canım. Yalnız bir konuda katılmıyorum. Sabah kalktığımızda 15 dk yeterli.. 15 dk sonra su içebiliriz.

LAydLiNe kaptanim diyet listemi hazirladim. yarindan itibaren basliyorum. 2 gun yetti bana. ne zaman geri donebilirim acaba. daha uzun surer diyordum ama kilo alicam belli. cok da salmak istemiyorum.

LAydLiNe kaptanim diyet listemi hazirladim. yarindan itibaren basliyorum. 2 gun yetti bana. ne zaman geri donebilirim acaba. daha uzun surer diyordum ama kilo alicam belli. cok da salmak istemiyorum.
Listede izinli yazıldın ise 15 gün süren varbildiğim kadarıyla.. İzinli değilsen aynen devam canım

Normalde sade filtre khve yda espresso içerim zaten, ama kilo koruma da olduğum için o kadar kasmıyorum açıkcası
Ah tmm o zaman canım kasma fazla kendini
Teşekkürler canım.
Rica ederim
Teşekkürler bilgiler için canım. Yalnız bir konuda katılmıyorum. Sabah kalktığımızda 15 dk yeterli.. 15 dk sonra su içebiliriz.
Evet işte en az 15 dkk . Doğrudur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…