Tüp bebek hazırlığı günlüğüm 🦋

İnşallah sağlıcakla kucağınıza alirsiniz. Hayırlısı olsun hayırlı evlat olsun illa olsun demek de doğru değil. Eşim sigarayı asla birakmiyor ama azaltti nargile içiyor bilmiyorum onun zarari varmi. Şuan sadece yağ olarak zeytin yağı kullanıyorum. Sizin ilk denemede mi pozitif oldu
Evet çok şükür inşallah sizinde öyle olur rabbim daha fazla aratmadan yormadan nasip etsin inşallah 🤍

Ya çok üzüldüm Allah sabır versin inşallah erken doğumun sebebi var mıydı bende şimdi çok korkuyorum ara ara lekelenme yaşıyorum sebebide bulunamıyor sebepsiz zararsız diyorlar ama insan korkuyor
Çok şaşkınım doğal yollarla gebelik şansım %30'lardayken demek ki belki de kefir bana şans oldu o zamanlar😱😱

Doktorunuza güvenin ama söyledikleri içinize sinmiyorsa tatmin etmiyorsa değiştirmekten çekinmeyin doktorunuzu. Gebelik takibinde doktor-gebe uyumu çok önemli bence 👌

Çok şaşkınım doğal yollarla gebelik şansım %30'lardayken demek ki belki de kefir bana şans oldu o zamanlar😱😱

Doktorunuza güvenin ama söyledikleri içinize sinmiyorsa tatmin etmiyorsa değiştirmekten çekinmeyin doktorunuzu. Gebelik takibinde doktor-gebe uyumu çok önemli bence 👌
Umarım tekrar şans olur 🤍 doktoruma çok güveniyorum farklı doktorlara da muayene oldum ama zaten anksiyete var ilaçta kullanamıyorum ben kedim için bile bi öksürükte kırk veteriner gezen bi insanım düşünün. Sürekli kötüyü düşünüp kendimi üzme gibi kötü bi huyum var maalesef 😑 rahim ağzında bi sorun olmamasına rağmen yetmezlik oluşacak mı diye 2 haftada bir muayeneye gidiyorum. Bi yakınımızda bu sebeple evladını kaybetti .

En çok zorlanacağımı düşündüğüm kahveyi azalttim önceki günler de en küçük boy espresso içtim 🥰

🦋 Bugün 25 dk yogaya başladım sabah uyanınca yapıyorum.
🦋 Birkaç gündür karbonhidratsiz besleniyorum
🦋 Günde 1 ismi azam duasi okuyorum

Eûzü bi’llâhimineş şeytanirracim. Bismillahirrahmanirrahim. Allâhümme inni es’elüke bi-enni leke’l-hamdü lâ ilahe illâ ente’l-Mennânü, yâ Hannanü, yâ Mennanü, ya Bedi’as-semâvâti ve’l-ard, Yâ zel celali vel ikram. Ya Hayyu, Ya Kayyûm. Lâ ilâhe illâ ente sübhaneke inni küntü minez zalimin. Allâhümme inni es’elüke bi-enni eşhedü enneke ente’l-lâhü lâ ilahe illâ ente’l-Ehadü’s-Samedüllezi lem-yelid, ve lem yüled, ve lem yekûn lehü küfuven Ehad. Elif Lâm Mim, Allâhü lâ ilâhe illâ Hüve’l-Hayyu’l-Kayyûm. Ve ilâhüküm ilâhün Vahidün lâ ilâhe illâ Hüve’r-Rahmanü’r-Rahim. Yâ zel celâli vel ikram. Yâ Erhame’r-Rahimin. Allâhümme inni es-elüke bi-enneke ente’l-lahu lâ ilahe, illâ entel Vâhidül-Ehadül Ferdüs Samedüllezi lem yelid ve lem yüled, ve lem yekün lehü küfüven Ehad. Lâ İlâhe illâllahu vahdehü lâ şerike leh, lehü’l mükü ve lehül hamdü ve Hüve ala külli şey’in Kadir. Lâ ilâhe illallahu ve lâ havleve la kuvvete illâ billahil Aliyyil Azim. Es-elüke bismike’l-e’azze’l-ecelli’l-ekrem. Rabbi, Rabbi, Rabbi, Ya Rabbi, Ya Rabbi, ya Rabbi. Lâ ilâhe illallahu Vahdehu lâ şerike leh, lehül mülkü ve lehül hamdü ve Hüve alâ külli şey’in Kadir. Elhamdüli’llâhi ve Sübhan-Allahi ve’l-hamdülllahi ve lâ ilâhe illâllahu v’Allahhu Ekber, ve lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhi’l-Aliyyi’l-Azim.

Umarım tekrar şans olur 🤍 doktoruma çok güveniyorum farklı doktorlara da muayene oldum ama zaten anksiyete var ilaçta kullanamıyorum ben kedim için bile bi öksürükte kırk veteriner gezen bi insanım düşünün. Sürekli kötüyü düşünüp kendimi üzme gibi kötü bi huyum var maalesef 😑 rahim ağzında bi sorun olmamasına rağmen yetmezlik oluşacak mı diye 2 haftada bir muayeneye gidiyorum. Bi yakınımızda bu sebeple evladını kaybetti .
Kuruntular mahvediyor insanı 😔😔 çok teşekkür ederim 🙏 hepimiz için 🙏

X