Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Menü 22/05/
Sabah
2 ufacık dilim sucuklu yumurta
1 domates
3 kayısı
3 ceviz

akşam 15h30
2 haşlanmış içli köfte
Salata
Yoğurt yarım kase .
Su 2 litre
30 dkk yürüyüş
25 dkk bölgesel hareket

bugün kuzenime davetliydim böyle oldu o yüzden eğer yoğunluğum giderse akşam yine yürüyüş yapıcam inşAllah.

Kahvaltı 10.00
2 dilim beyaz ekmek
1 tane haşlanmış yumurta
2 dilim hindi füme
1 kk ezine peynir
3 zeytin
Domates salatalık

Öğle 13.30
1 kase mercimek çorbası
1 kase yoğurt

Akşam 16.30
1 tane ızgara levrek
Bolca salata

Ara 18.00
2 hurma
2 ceviz
1 bardak süt ile şekersiz granül kahve

Su 2 lt
Spor 20 dk egzersiz

Menüm

13:00
Sade kahve

16:30
Sade kahve

18:30
2 kase yoğurt çorbası
3 yaprak sarma+1 kabak dolma
1 porsiyon yumurtalı köfte
Bol yeşillik

Su
2 litre

Spor
Tibet 11 tekrar
1 saat yürüyüş
Akrepcim bu nasıl menü sanırım önceki günleri telafi edeyim demişsin ama durup durup akşamın bi vakti sarmaları dolmaları yemişsin neyseki kontrollü yemişsin ama kahvaltısız olmaz menünü sağlıksız buldum. Sporun süper

Tatlım kafama göre yapmıyorum. Yaptığım proğramın 3.seviyesi böyle..

afrasyab08 baktım şimdi paylaşıma. Geçmiş olsun. 2 hafta beklemen gerekiyor. Bu da sana tecrübe olsun. Her duygu geçişinde takımdan ayrılmayı düşünmez, daha bi sarılırsın takım kurallarına.. Kilonu korumaya çalış balım. Göz açıp kapayana geçer 2 hafta.

Bugünkü menüm

Sabah kahvaltı(gece bebek uyutmuyor sabah geç kalkiyorum oyuzden)
Saat 12 de
1 dilim tam buğday ekmeği
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
Salatalik domates

Saat 8 de(temizliğe başladım ancak yemek yetişti)
1 tavak tavuk yemeği
1tabaknbukgur pilavı
Salata
1 dilim tahin helvasi

Valla aciklamalarim bahane değil kaptan neden geç kahvaltı yaptın geç yedin dersen diye yazdım.suan ücretsiz izindeyim ben göreve baslarsam zaten mecburen erken kalkicam erken yatamasamda şuan izinde olduğum için bebekte kucuk pek düzen yok.

LAydLiNe

biraz bunaldim aylardir yerimde sayinca. dedigin gibi 2 hafta goz acip kapayana kadar gider. bende dikkat edeyim bari.

Günaydin arkadaşlar .Güzel bir pazar günü diliyorum .
Dün yediklerimi yazamadim gece erken uyudum . Simdi yaziyorum
Sabah 10.00 2 haslama yumurta ,penir ,domates 3 tane glutensiz kraker.
Ara 14 .00 kuruyemis ,hurma
Aksam ispanakli omlet
Su 1.5 lire kadar
Sporda 7500 adim tempolu yuruyus yaptim.

Selam canlar dün gelemedim menümü yazayım, azıcık sapıttım çünkü

10.30
1 kk ezine, 3 zeytin, 2 lokma simit, 1 dilim kıymalı börek, 3 yk pırasa tavası, yarım domates ve çeyrek salatalık.. ramazan sonrası kahvaltı aşkı yapıyoruz ailecek :)
16.30 1 tabak mantı, saydım 7 yk yedim, kaşıklar dolu dolu değil, 2 kimbap(bercesteye selam olsun )
19.00 sade kahve

Su 2lt
Spor 30 dk yoga(ekhion tibeti )

Olur derim tabikii.. Neler yapacaksın peki. Bellimi planın?
Plan program yok çünkü zaten işim yoğun iki bebekle, program yapıp uymayınca strese giriyorum. Sadece haftada 6 gün doris ile 2000 adım yürüyüşe niyet ettim, kesmezse peşine yoga eklerim biraz diye düşünüyorum, bugün başladım inşallah, zaten uyanınca sabahları en az 10 dk yogam var kesin bazen biraz daha artıyor, bir de yürüyüşü ekleyince güzel olacak
Az yememissin bence turşu yemiş üstüne suyunu da içmiş kimbap ne artık yemeklere başka başka isimler verdiğini düşünüyorum anlamayalim diye
:) Kimbap korelilerin sushisi diyebilirim, haşlanmış pirinci yosun ile sarıyosun, pirinç var ama en azından çok az yağlı ve soğuk yendiği için de faydalı bi karbonhidrat oluyor, yosunda da iyot var bolca tiroidlere şifa inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…