- 4 Ağustos 2014
- 4.164
- 10.399
simdi baktim da ilk sayfaya. en az 2 hafta diyor. olmadi dikkat edicem mecbur. olmadi menu paylasirim kontrolu elden birakmamak icin.Listede izinli yazıldın ise 15 gün süren varbildiğim kadarıyla.. İzinli değilsen aynen devam canım
Akrepcim bu nasıl menü sanırım önceki günleri telafi edeyim demişsin ama durup durup akşamın bi vakti sarmaları dolmaları yemişsin neyseki kontrollü yemişsin ama kahvaltısız olmaz menünü sağlıksız buldum. Sporun süperMenüm
13:00
Sade kahve
16:30
Sade kahve
18:30
2 kase yoğurt çorbası
3 yaprak sarma+1 kabak dolma
1 porsiyon yumurtalı köfte
Bol yeşillik
Su
2 litre
Spor
Tibet 11 tekrar
1 saat yürüyüş
Tatlım cuma listesine baktın mı izinli misin?simdi baktim da ilk sayfaya. en az 2 hafta diyor. olmadi dikkat edicem mecbur. olmadi menu paylasirim kontrolu elden birakmamak icin.
Tatlım kafama göre yapmıyorum. Yaptığım proğramın 3.seviyesi böyle..Akrepcim bu nasıl menü sanırım önceki günleri telafi edeyim demişsin ama durup durup akşamın bi vakti sarmaları dolmaları yemişsin neyseki kontrollü yemişsin ama kahvaltısız olmaz menünü sağlıksız buldum. Sporun süper
biraz bunaldim aylardir yerimde sayinca. dedigin gibi 2 hafta goz acip kapayana kadar gider. bende dikkat edeyim bari.afrasyab08 baktım şimdi paylaşıma. Geçmiş olsun. 2 hafta beklemen gerekiyor. Bu da sana tecrübe olsun. Her duygu geçişinde takımdan ayrılmayı düşünmez, daha bi sarılırsın takım kurallarına.. Kilonu korumaya çalış balım. Göz açıp kapayana geçer 2 hafta.
GünayydinnnGünaydın kızlar
LAydLiNe ben geldim gördün mü ama aşk olsun arayı baya açmışsın ya da artıya geçerek ben açmışım sanırım
Normalde sade filtre khve yda espresso içerim zaten, ama kilo koruma da olduğum için o kadar kasmıyorum açıkcası
Çok teşekkür ederim canımŞimdiye kadar en iyi koruyanlardansın canım maşallah
Plan program yok çünkü zaten işim yoğun iki bebekle, program yapıp uymayınca strese giriyorum. Sadece haftada 6 gün doris ile 2000 adım yürüyüşe niyet ettim, kesmezse peşine yoga eklerim biraz diye düşünüyorum, bugün başladım inşallah, zaten uyanınca sabahları en az 10 dk yogam var kesin bazen biraz daha artıyor, bir de yürüyüşü ekleyince güzel olacakOlur derim tabikii.. Neler yapacaksın peki. Bellimi planın?
:) Kimbap korelilerin sushisi diyebilirim, haşlanmış pirinci yosun ile sarıyosun, pirinç var ama en azından çok az yağlı ve soğuk yendiği için de faydalı bi karbonhidrat oluyor, yosunda da iyot var bolca tiroidlere şifa inşallahAz yememissin benceturşu yemiş üstüne suyunu da içmiş kimbap ne artık yemeklere başka başka isimler verdiğini düşünüyorum anlamayalim diye