Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Plan program yok çünkü zaten işim yoğun iki bebekle, program yapıp uymayınca strese giriyorum. Sadece haftada 6 gün doris ile 2000 adım yürüyüşe niyet ettim, kesmezse peşine yoga eklerim biraz diye düşünüyorum, bugün başladım inşallah, zaten uyanınca sabahları en az 10 dk yogam var kesin bazen biraz daha artıyor, bir de yürüyüşü ekleyince güzel olacak

:) Kimbap korelilerin sushisi diyebilirim, haşlanmış pirinci yosun ile sarıyosun, pirinç var ama en azından çok az yağlı ve soğuk yendiği için de faydalı bi karbonhidrat oluyor, yosunda da iyot var bolca tiroidlere şifa inşallah
Baktım senden sonra ama hiç bana göre değil yosun tadını sevemedim ben belki sushiden sevmedim afiyet olsun

Plan program yok çünkü zaten işim yoğun iki bebekle, program yapıp uymayınca strese giriyorum. Sadece haftada 6 gün doris ile 2000 adım yürüyüşe niyet ettim, kesmezse peşine yoga eklerim biraz diye düşünüyorum, bugün başladım inşallah, zaten uyanınca sabahları en az 10 dk yogam var kesin bazen biraz daha artıyor, bir de yürüyüşü ekleyince güzel olacak

:) Kimbap korelilerin sushisi diyebilirim, haşlanmış pirinci yosun ile sarıyosun, pirinç var ama en azından çok az yağlı ve soğuk yendiği için de faydalı bi karbonhidrat oluyor, yosunda da iyot var bolca tiroidlere şifa inşallah
Seni yakalamışken bi tarif alabilirmiyim 😂 sushiyi seviyorum kimbapıda severim sanırım zormu evde yapmak 🙃

Günaydın mutlu pazarlar kızlar . Yarında tartı günü demi .
Evet canım yarın kontrol tartısı var ama fotoğraf çekmene gerek yok. Sadece yazman yeterli.
Selam canlar dün gelemedim menümü yazayım, azıcık sapıttım çünkü :KK43:

10.30
1 kk ezine, 3 zeytin, 2 lokma simit, 1 dilim kıymalı börek, 3 yk pırasa tavası, yarım domates ve çeyrek salatalık.. ramazan sonrası kahvaltı aşkı yapıyoruz ailecek :)
16.30 1 tabak mantı, saydım 7 yk yedim, kaşıklar dolu dolu değil, 2 kimbap(bercesteye selam olsun 😁 )
19.00 sade kahve

Su 2lt
Spor 30 dk yoga(ekhion tibeti 😁 )
Karbonhidrat bombardımanı gibi olmuş menü :KK57::KK57:

2000 adım normal adımdan mı bahsediyorsun?

Teşekkürler bilgiler için canım. Yalnız bir konuda katılmıyorum. Sabah kalktığımızda 15 dk yeterli.. 15 dk sonra su içebiliriz.

Ben bu su konularına tamamen karşıyım canım. Eğer susuyorsan içeceksin. Yok yemekten şu kadar önce, yok yemekten şu kadar sonra iç diyenlere çok itibar etmiyorum. Vücut eğer su istiyorsa susuyor :KK39:

Ben bu su konularına tamamen karşıyım canım. Eğer susuyorsan içeceksin. Yok yemekten şu kadar önce, yok yemekten şu kadar sonra iç diyenlere çok itibar etmiyorum. Vücut eğer su istiyorsa susuyor :KK39:
Bennde zaten şu içmiyorlar bir de içilecek zamanında kısıtlanmasına karşıyım. Şu için her koşulda diyorum ama nedense yemek yerken su içmiyorum sadece tadına varamiyorum yemeğin.

Selam canlar dün gelemedim menümü yazayım, azıcık sapıttım çünkü :KK43:

10.30
1 kk ezine, 3 zeytin, 2 lokma simit, 1 dilim kıymalı börek, 3 yk pırasa tavası, yarım domates ve çeyrek salatalık.. ramazan sonrası kahvaltı aşkı yapıyoruz ailecek :)
16.30 1 tabak mantı, saydım 7 yk yedim, kaşıklar dolu dolu değil, 2 kimbap(bercesteye selam olsun 😁 )
19.00 sade kahve

Su 2lt
Spor 30 dk yoga(ekhion tibeti 😁 )
Aleykümselam foto da isteriz bundan sonra böyle alengirli yemeklerde 😂😂😂
ekhion tibeti de yeni bir akım olurmuş ama ismi çok hoş oldu cidden :KK48: bu arada neler var içinde bu yoganın merak ettim 🤔

Sabah
Türk kahvesi 3 kayısı
Ogle
Yulafla öğle yemeği yaptı komşum bayıldım
Yeşil çay 8 çilek
Akşam
Kabak çorbası türlü salata şalgam ( canım çekti 😋😋😋)
Şimdi mısır püskülü icecem

İyi akşmlar kızlar bugün arkadaşımızın bağ evine gittik kahvaltıyı arabda yaptım bağ evi uzaktı zaman kaybetmemek için en pratik bu menüyü aldım yanıma.

Kahvaltı 11.00
2 tane kruvasan
200 ml süt

Öğle 16.00
Miktarını bilemediğim kadar kuzu ızgara
Izgara domates biber soğan sarımsak
Salata

18.00
1 dilim çikolatalı pasta

Su lavabo ihtiyacım coşmasın diye 1 lt içebildiğim kadar içeceğim

Spor birsaat yürüyüş

Seni yakalamışken bi tarif alabilirmiyim 😂 sushiyi seviyorum kimbapıda severim sanırım zormu evde yapmak 🙃
Zor değil ama hazırlığı çok, malzemeleri tek tek hazırlayıp sarıyorsun ya şipşak bi yemek değil yani, ama yapınca dolapta duruyor 1 2 günde yiyoruz zaten, pikniğe vs de yakışır :) tarif için de netten bir kaç tarif baktık kendimiz serseri serbest style hazırlıyoruz şimdi hatta bidakine içine tavuk döner koyup iyice anatolian kimbapa çeviricez işi :)
Evet canım yarın kontrol tartısı var ama fotoğraf çekmene gerek yok. Sadece yazman yeterli.

Karbonhidrat bombardımanı gibi olmuş menü :KK57::KK57:

2000 adım normal adımdan mı bahsediyorsun?
Evet o mantı olayı bitirdi ne yazık ki kaptan, karbpnhidrat bombardımanına dönüştü olay, 2000 adım da leslie gibi bişiy aslında. Youtube sa doris ile 2000 adım videosu var, hafif dambıllar ile kol da çalıştırıyor.ben kollarıma takığım bu ara o yüzden ona başlayacağım. Ayrıca doris çok sempatik izlemek iyi geliyor :)
Aleykümselam foto da isteriz bundan sonra böyle alengirli yemeklerde 😂😂😂
ekhion tibeti de yeni bir akım olurmuş ama ismi çok hoş oldu cidden :KK48: bu arada neler var içinde bu yoganın merak ettim 🤔
Ooo alengir benim işim bacım, bundan sonra foti atarım ama göz hakkı olayına karışmam o zaman :) ekhion tibeti çok güzel bi akış, yakında size yutub videosu çeker atarım belki :KK70: ahahah şaka şaka, tibet diye başlayıp kagama göre takılmaya başlıyorum, hareketlerin hepsinin tam isimlerini bilmiyorum ama tibetein hareketkerine cat-cow, warrior, plank, ayak dizde yahut ayak baldırda dağ, yılan pozlarını vs ekliyorum. Biraz da esneme yapıyorum. Hatta bazen kendim bazı kalça karın hareketleri de ekliyorum son kısıma, en son nefes egzersizi ile bitiriyorum. Şimdi havalar da güzel balkonumu temizledim bugün, sabahları mis gibi sardunyalarım ile yapacağım yogamı inşallah 🧡🌊

Menümü yazayım

11.30 yarım dilim ekmek, 1 kk süzme peynir, 4 çizik zeytin, 2 yumurtadan omlet, çeyrek simit, acuka sos 1 tk, 3 4 patates kızartması (nefsime sus payı)

17.00 1 tavuk pirzola, 5 yk sebzeli bulgur pilavı
21.00 sade kahve

Su 2 lt
-15 dk sabah yogam
-Doris ile 2000 adım videosu kol çalıştırıyor aynı zamanda
-Yine doris in 15 dk lık bir egzersiz videosu, kasları esnetmeye dayalı idi.

Şimdi bunları yazınca gaza geldim bi leslie 1 mile yapacağım

Zor değil ama hazırlığı çok, malzemeleri tek tek hazırlayıp sarıyorsun ya şipşak bi yemek değil yani, ama yapınca dolapta duruyor 1 2 günde yiyoruz zaten, pikniğe vs de yakışır :) tarif için de netten bir kaç tarif baktık kendimiz serseri serbest style hazırlıyoruz şimdi hatta bidakine içine tavuk döner koyup iyice anatolian kimbapa çeviricez işi :)

Evet o mantı olayı bitirdi ne yazık ki kaptan, karbpnhidrat bombardımanına dönüştü olay, 2000 adım da leslie gibi bişiy aslında. Youtube sa doris ile 2000 adım videosu var, hafif dambıllar ile kol da çalıştırıyor.ben kollarıma takığım bu ara o yüzden ona başlayacağım. Ayrıca doris çok sempatik izlemek iyi geliyor :)

Ooo alengir benim işim bacım, bundan sonra foti atarım ama göz hakkı olayına karışmam o zaman :) ekhion tibeti çok güzel bi akış, yakında size yutub videosu çeker atarım belki :KK70: ahahah şaka şaka, tibet diye başlayıp kagama göre takılmaya başlıyorum, hareketlerin hepsinin tam isimlerini bilmiyorum ama tibetein hareketkerine cat-cow, warrior, plank, ayak dizde yahut ayak baldırda dağ, yılan pozlarını vs ekliyorum. Biraz da esneme yapıyorum. Hatta bazen kendim bazı kalça karın hareketleri de ekliyorum son kısıma, en son nefes egzersizi ile bitiriyorum. Şimdi havalar da güzel balkonumu temizledim bugün, sabahları mis gibi sardunyalarım ile yapacağım yogamı inşallah 🧡🌊
Yarın ben de Tibet başlıyorum ve yürüyüş daha tempolu olacak
Toparladım biraz daha mutluyum galiba ödemi atmaya başladım 💃💃

İyi akşamlar kızlar
Bugün kendimi hiç tutamadım maalesef
Saat 12:00 kahvaltı
3 küçük sigara böreği + söğüş
Öğlen 15:00
Yoğurt ve 2 yeni dünya
Akşam 19:00
Tavuk sote + bulgur pilavı ikisinden de 4 yemek kaşığı
Akşam 2 dilim kek ve çay
Su 1.5lt
Spor yok
Çok pişmanım çok :KK43:(

Hayırlı geceler kızlar .
menüm
Sabah 10h00 sade Türk kahvesi
Saat 17h00 bir top dondurma. ( dışarıya çıktık biraz hava almaya o yüzden plansız gelişti bu olay)
Akşam ızgara doyana kadar yanına salata .
Spor 30 dkk yürüyüş
Su 2.5 litre . Bu hafta sonu böyle engebeli geçti inşAllah haftaya böyle olmaz . Hayırlı gecele kızlar yarın görüşürüz 🥰

Hadi inşallah olucak olucak olucak şarkısını yolluyorum sana kardeş. Kurbana kadar toplayalım belli ki yine dağıtıcaz kutsal bayramlarımız sonuçta 😁💆🏻‍♀️
İnşallah canım ya amma şu tuttum yarın da spor yaparsam süper olacak :KK36: Şarkı için teşekkür 😘

X