Zor değil ama hazırlığı çok, malzemeleri tek tek hazırlayıp sarıyorsun ya şipşak bi yemek değil yani, ama yapınca dolapta duruyor 1 2 günde yiyoruz zaten, pikniğe vs de yakışır :) tarif için de netten bir kaç tarif baktık kendimiz serseri serbest style hazırlıyoruz şimdi hatta bidakine içine tavuk döner koyup iyice anatolian kimbapa çeviricez işi :)
Evet o mantı olayı bitirdi ne yazık ki kaptan, karbpnhidrat bombardımanına dönüştü olay, 2000 adım da leslie gibi bişiy aslında. Youtube sa doris ile 2000 adım videosu var, hafif dambıllar ile kol da çalıştırıyor.ben kollarıma takığım bu ara o yüzden ona başlayacağım. Ayrıca doris çok sempatik izlemek iyi geliyor :)
Ooo alengir benim işim bacım, bundan sonra foti atarım ama göz hakkı olayına karışmam o zaman :) ekhion tibeti çok güzel bi akış, yakında size yutub videosu çeker atarım belki
ahahah şaka şaka, tibet diye başlayıp kagama göre takılmaya başlıyorum, hareketlerin hepsinin tam isimlerini bilmiyorum ama tibetein hareketkerine cat-cow, warrior, plank, ayak dizde yahut ayak baldırda dağ, yılan pozlarını vs ekliyorum. Biraz da esneme yapıyorum. Hatta bazen kendim bazı kalça karın hareketleri de ekliyorum son kısıma, en son nefes egzersizi ile bitiriyorum. Şimdi havalar da güzel balkonumu temizledim bugün, sabahları mis gibi sardunyalarım ile yapacağım yogamı inşallah