- 20 Ocak 2012
- 25.929
- 34.606
- 42
Tante Rosa Denise canım haftaya iyi bir sonuç bekliyorum senden. Ana listeye alacağım artık seni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamamdir kaptan. Elimden geleni yapacağımTante Rosa Denise canım haftaya iyi bir sonuç bekliyorum senden. Ana listeye alacağım artık seni
Vallaha mıEllssa müjdemi isterim canım kurtuldun sonunculuktan
Böylelikle bu hafta da 0,30 u geçemediğimiz için 4 hafta sonuç listesi hazırlama cezası almış olduk
Sıkma canını kaptanım . İnşAllah haftaya galip gelirizEllssa müjdemi isterim canım kurtuldun sonunculuktan
Böylelikle bu hafta da 0,30 u geçemediğimiz için 4 hafta sonuç listesi hazırlama cezası almış olduk
Tamam kaptanım sözünüzü dinleyeceğim haklısınız başka bi çare düşünmeliyim..Kesinlikle yapma canım öyle bir şey. Onu yapacağına kendine bir diyetisyen bul. Ya da başka bir yöntem düşün ama lütfen öyle bir değişiklik yapma çünkü zarar göreceksin. Takımımdaki hiç kimsenin zarar görmesini istemem.
Hoşbuldum canım. 75,7 geldim bu gün sen kaç kilosunHoşgeldin canım. Kaç kilosun?
Bayram öncesi 76,4 tüm.. Bayramda serbest takıldım.. Pazartesi 80,4 oldum.Hoşbuldum canım. 75,7 geldim bu gün sen kaç kilosun
Birbirimizi takip edelim spor işlerinde ne dersin akrebimBen deee
Olur derim tabikii.. Neler yapacaksın peki. Bellimi planın?Birbirimizi takip edelim spor işlerinde ne dersin akrebim