Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ellssa Ellssa müjdemi isterim canım kurtuldun sonunculuktan :duduk::duduk::duduk:

Böylelikle bu hafta da 0,30 u geçemediğimiz için 4 hafta sonuç listesi hazırlama cezası almış olduk :KK61::KK61::KK61:
Vallaha mı😀😀😀😀😀
Bu haberi verdin ya, yardım ederim sana liste hazırlamada.. Bu hafta benim katkım da büyük oldu tabii😒

Kesinlikle yapma canım öyle bir şey. Onu yapacağına kendine bir diyetisyen bul. Ya da başka bir yöntem düşün ama lütfen öyle bir değişiklik yapma çünkü zarar göreceksin. Takımımdaki hiç kimsenin zarar görmesini istemem.
Tamam kaptanım sözünüzü dinleyeceğim haklısınız başka bi çare düşünmeliyim..

Sporum
IMG_20210521_214756.jpg

Menüm

Sabah 9.30
filtre kahve
1 dilim pizza

Öğle 13.30

1bardak çay bir ev yapımı tambuğday ekmeğiyle sandviç

Akşam
Bişi yok

Bi filtre kahve daha içer yatarım su 3 lt

Menüm

13:00
Sade kahve

16:30
Sade kahve

18:30
2 kase yoğurt çorbası
3 yaprak sarma+1 kabak dolma
1 porsiyon yumurtalı köfte
Bol yeşillik

Su
2 litre

Spor
Tibet 11 tekrar
1 saat yürüyüş

Merhaba kızlar, bugünkü menüm;
Sabah 8:00
2 haşlanmış yumurta + 5 top peynir + 1 havuç + 3 salatalık
Öğlen 12:30
Midem çok kötü bulandigi için hiç birşey yiyemedim.
14:00
Bir fincan sütlü kahve
Ara 17:00
Azıcık ton balığı
20:00
Erik ve yeni dünya azar azar yedim.
Spor 40dk yürüyüş
Su 1.5 lt
Sabahtan beri midem bulanıyor ama yemeyince de bu defa metabolizmam yavaşlar diye zorlanarak azıcık azıcık yemeye çalıştım zaten 3 4 defa istifra ettiğim için ne oldu bilemiyorum.

Sabah 09:30
3 kayısı Türk kahvesi
Öğle 14:00
1 paket sunta bisküvi ( kuafordeyim yoğurt yiyemedim evde hazırlamaya üşendim :olamaz:) gelince 1 kase yoğurt yedim

Akşam 18:00
2 kepçe yogurt çorbası Tavuk pirzola 1 tane salata
Çok yoruldum kuaförde sanırım uyumuşum ve bitki çayı icemezdim bugün :KK51:
11:00
10 çilek 4 yeni dünya 2 nektarı
Spor yok şu 2 litre

Menümü yazam canlar

10.00 yeşil detoks suyu 200 ml
13.00 1 kepçe domates çorbası, 4 yk bulgur pilavı, 7 8 çatal salata ve 6 yk tavuk sote
19.30 1 biber dolması orta boy, 3 yk yoğurt, 3 dilim kimbap, 4 yk havuç salatası, 5 6 dilim jalepeno turşusu ve 2 3 yk turşu suyu

Akşam yemeğim fazls pirinçli oldu sanki:KK43: ya aslında yediklerim yerken çok değil cidden porsiyon ayarlaması da yapıyorum. Yani yemek kaşığı dediklerim dolu dolu değil, ağzıma götürdüğüm yk sayısı. Ama buraya yazınca iyi yemişim ha diye düşünüyorum

Yalnız iyi yedik.
Su 2lt
Spor 3 bin adım ve 15 dk yoga

Kendime çok güzel bi spor video bulmuştum ama yapmayı unutup yattım resmen şuan

X