Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar bugün kilom
66.500 resim çekemedim ) misafirim gelecek ev toplama ve hazırlıklar yapıyorum... regli gelmedi onun şişkinliği de var ..

İnşallah haftaya bol eksi görürsün. Ödemdir muhtemelen azcık ipinucu kaçtımı ilk ödem geliyor. Ben dayanamayıp bir kase tuzlu çekirdek yediğimde tuz hemen ödem yapıyor çorapların koncu iz yapıyor bileklerimde o derece şişiriyor. Tuzu az hamur işinide hiç yemeyince gidiyor kilolar

Selamlar hanımlar evime dün itibariyle geri döndüm. Sanırım 15 saatlik yolculuk sonunda geçen haftaya göre (69.9) +300 gr lık ödem oluşmuş.
Malatyada ne kadar yürüsem de yine de hamur işi tarzı yiyeceklere hayır diyemedim evime döndüm kontrol bende kilo vermeme kaldığım yerden devam edebilirim. Temmuzda kız kardeşimin düğünü var acil bir şekilde diyete tutunmalıyım.

Eklentiler

• 20210521_094507.jpg
    73,4 KB · Görüntüleme: 28
Üzgünüm hala ödem var. Pazartesi 80,4 tüm.. Önceki kiloma ulaşamadım.. Takım arkadaşlarımdan çok özür diliyorum

Eki Görüntüle 2853752
Sıkma canını canım olur öyle bazen yeter ki devamlılık olsun bende geçtim senin kilolarından İnan birde zaten seviyeleri yapıyorsun. İnan bana o 3 günlük açlıklardan sonraki kilolarına hayretle bakacaksın .
Sizlerin yine iyiymiş ödem de olsa ben artı bir kilodayım
Geçen hafta
66.90
Bugün
Dikkat et canım . Haftaya eksileri görürsün inşAllah. Azmin sonu zaferdir

Geçer eksiye berceste cim merak etme, diyeti bozma, devam et, düzelecek
Geçen hafta bırak ya ne diyeti gibi bir moda girdim ama bıraksam nereye gider dedim bu kilo diyet yaparken böyleyse diyet yapmasam ne olur dedim ve yeniden silkelendim diyetisyen de dedi aşırı ödem yapma durumu var sakin vaz geçme önünü alamayiz dedi ki haklı oyuzden diyete devam haftaya cumartesiye kadar hiç aksatmadan ugrasacam insallahh canım

Kesinlikle yapma canım öyle bir şey. Onu yapacağına kendine bir diyetisyen bul. Ya da başka bir yöntem düşün ama lütfen öyle bir değişiklik yapma çünkü zarar göreceksin. Takımımdaki hiç kimsenin zarar görmesini istemem.

İyi günler arkadaşlar
Geçen hafta 69.3
Bugün. 69.6
Fark. +300 Gr

En azından 70 i geçmiyorsun öyle düşün. Ama artık kendini toparlaman lazım. Yaz geldi, daha hafif beslenmek için büyük bir şans bence. Ve lütfen menü yaz. O zaman kendini biraz olsun frenleyebilirsin.

Üzgünüm hala ödem var. Pazartesi 80,4 tüm.. Önceki kiloma ulaşamadım.. Takım arkadaşlarımdan çok özür diliyorum

Eki Görüntüle 2853752

Keşke hiç ara vermeseydin. Yarışmada olduğun sürece lütfen daha dikkatli ol. Kendi motivasyonuna kendin engel oluyorsun. Eski düzenine döndün mü?

inşallah bol eksiler görelim, artık spora da daha çok asılacağım. spor yapınca yediklerime de dikkat ediyorum çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…