Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Dün tartıda 82 leri görmüştüm ama bugün 83.15 çıktım sanırım tutturdu

Diyet listene uyarsan sorun olmaz ayrıca kilo sadece yediklerinden artmaz ki spor bile kilo artışına sebep olabilir sen sadece cuma tartilmaya çalış canım daha heyecanlı ve mutlu olacaksın bence
Canım şuanda listem yok diyetisyen paketim bitti, bu defa online değil de yüzyüze bir diyetisyen arıyorum. Önümüzdeki haftalarda bi listeye başlayacağım inşallah. Kafama göre yediğim için tartıyı yanımdan ayirmiyorum ama haklısın kas kutlemiz arttığında bazen artı bile görebiliyoruz. Diyetisyene başladığımda tartışmaları mi da azaltırim umarım..

Senin cocuklar kac yasinda canim?
6-4.5ve 3 yaşında 2 oğlan 1 kızım var
Şalgam ödem tutar canım. Yanlış biliyorsun ve diyetisyen bana tartışan 3 gün önce yasaklar her zaman ödemi artırdığı icin
Evet biliyorum canım arkadaş için söyledim .
Dün tartıda 82 leri görmüştüm ama bugün 83.15 çıktım sanırım tutturdu
Ya işte bak dikkat et tartıdan 2-3 gün öncesine

Yarın kendini frenle lütfen. Cumaya son bir gün Menünü göremedim?
Yani pek olmadı kaptanım
08.30: 1 simit 1 poğaça 1 kutu ıce tea
16.30: hamburger patates kola (porsiyonun hepsini yedim)
18.00: 1 kutu ice tea

Su : 2lt

Kaptanım kötü beslendim dün farkındayım amaaa sabah 7 de başlayan istanbul gezim akşam 10 da eve kendimi zar zor atmamla son buldu. Full yürümeli tarihi yerler görmeliydi. Balatın yokuşları sağolsun yakmışımdır yakmışımdır herhal

Herbellife shake leri gibi birsey mi ?
Aynen ondan bahsetmiştim yazınca reklam falan diye ban yemeyeyim diye tam yazmadım.. Tüm set kullanma fikrim yok 1 hafta akşam yemeği yerine denemek istiyorum kaptanım yok diyor ama diyetime sıkı birşekilde devam etmem için bi yenilik değişiklikler yapmam lazım.. Eski konsantremi arıyorum

Ama bu yolla alma ihtimalin bu kadar yüksek olan bir kiloyu vermek bana pek mantıklı gelmedi

Evet siftah benden bereketi Allah'tan arkadaşlar.

İki hafta önceye göre +300 gram.
Bu benim için bir ilk oldu, tartı farklılığından mı oldu, bayramda yediğim hamurişileri mi(ama porsiyon ayarlaması yaptıydım göya) yoksa yolculuk sonrası ödem mi bilemiyorum. Haftaya inş eksiler ile geleceğim

Eklentiler

• IMG_20210520_231446.jpg
    101,1 KB · Görüntüleme: 29
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…