- 29 Mayıs 2013
- 2.775
- 4.847
Dün tartıda 82 leri görmüştüm ama bugün 83.15 çıktım sanırım tutturduGüzel canım yani emzirdiğini için mecbur denge biraz zor olur . Ama iyi birazda hareket eklersen süper olur
Çok şükür canım çocuklar okulda olunca spor yapa biliyorum .
Güzel canım inşAllah şalgam ödem tutturmaz . Bugünde dinlenmiş oldun sıkma canını .
Canım şuanda listem yok diyetisyen paketim bitti, bu defa online değil de yüzyüze bir diyetisyen arıyorum. Önümüzdeki haftalarda bi listeye başlayacağım inşallah. Kafama göre yediğim için tartıyı yanımdan ayirmiyorum ama haklısın kas kutlemiz arttığında bazen artı bile görebiliyoruz. Diyetisyene başladığımda tartışmaları mi da azaltırim umarım..Diyet listene uyarsan sorun olmaz ayrıca kilo sadece yediklerinden artmaz ki spor bile kilo artışına sebep olabilir sen sadece cuma tartilmaya çalış canımdaha heyecanlı ve mutlu olacaksın bence
Canım bugünün tarihi ve nick adının olduğu bir kağıdı tartinin yanina koyup öyle fotoğraf cekmelisin. Bir de geçen haftaki kilonu bu haftaki kilonu ve farkı yazman gerekiyor yoruma.Günaydin sevgili arkadaşlar.
6-4.5ve 3 yaşında 2 oğlan 1 kızım varSenin cocuklar kac yasinda canim?
Evet biliyorum canım arkadaş için söyledim .Şalgam ödem tutar canım. Yanlış biliyorsun ve diyetisyen bana tartışan 3 gün önce yasaklar her zaman ödemi artırdığı icin
Ya işte bak dikkat et tartıdan 2-3 gün öncesineDün tartıda 82 leri görmüştüm ama bugün 83.15 çıktım sanırım tutturdu
Yani pek olmadı kaptanımYarın kendini frenle lütfen. Cumaya son bir günMenünü göremedim?
Her gün böyle değilim istisnaSporun vs çok guzel canim .ama saat e e kadar birsey yememek metabolizmani yavaslatmaz mi ?
Aynen ondan bahsetmiştim yazınca reklam falan diye ban yemeyeyim diye tam yazmadım.. Tüm set kullanma fikrim yok 1 hafta akşam yemeği yerine denemek istiyorum kaptanım yok diyor ama diyetime sıkı birşekilde devam etmem için bi yenilik değişiklikler yapmam lazım.. Eski konsantremi arıyorumHerbellife shake leri gibi birsey mi ?
Aynen öyle valla kuzum penne makarnalardan birisi serçe parmak kadar8 tane makarna ne kız8 makarna parçası mı yani
Ama bu yolla alma ihtimalin bu kadar yüksek olan bir kiloyu vermek bana pek mantıklı gelmediAynen ondan bahsetmiştim yazınca reklam falan diye ban yemeyeyim diye tam yazmadım.. Tüm set kullanma fikrim yok 1 hafta akşam yemeği yerine denemek istiyorum kaptanım yok diyor ama diyetime sıkı birşekilde devam etmem için bi yenilik değişiklikler yapmam lazım.. Eski konsantremi arıyorum
valla bi eğlendik sayende, sağolasınAynen öyle valla kuzum penne makarnalardan birisi serçe parmak kadar. Tabağıma servis kaşığıyla almıştım ama 8 tanesini yiince sayı belirteyim dedim komik olmuş