Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

iyi akşamlar kızlar;
bugünkü menüm
sabah 10:00
domates + salatalık + 2 dilim hindi füme + 2 top penir + 5 zeytin +1 haşlanmış yumurta +1 dilim tb ekmeği
ara 12:30
sütlü kahve
öğlen
sadece havuç ve salatalık
bu öğünü maalesef atladım. Evde olunca öğünler çok karişiyor neyse ki yarın ofiste olacağım.
akşam
etli patlıcan güveç + 1 bardak şalgam suyu
su 2+
spor yok maalesef

Güzel canım yani emzirdiğini için mecbur denge biraz zor olur . Ama iyi birazda hareket eklersen süper olur
MasaAllah canim menüm cok güzel.Gününü cok iyi degerlendirmissin
Çok şükür canım çocuklar okulda olunca spor yapa biliyorum .
Güzel canım inşAllah şalgam ödem tutturmaz . Bugünde dinlenmiş oldun sıkma canını .

Senin cocuklar kac yasinda canim?

Yarın artı çıkarsam benim için de bir ilk olacak burada.. Epey bozuğum anlayacağın

Menüm

12:00
Sade kahve

15:00
Zerdeçal zencefilli yeşil çay

16:00
Sade kahve

18:30
1 kade yoğurt çorbası
5 yaprak sarma
1 porsiyon kıymalı taze fasulye
Süsbiberi
Yarım porsiyon patlican kebabı

Su
2 litre

Spor
Tibet 11 tekrar
11000 adım

Yarına misafirim var ev temizliği pasta hazırlığı yaptım gelemedim kızlar.. şuan çok yoruldummm regli geldi gelecek karnım fena şişti

Berceste doktor ödem atici verdi demisdin . Ne kullandin . Bendede ayni problem var acayip şiş elim ayagim

Sporun vs çok guzel canim .ama saat e e kadar birsey yememek metabolizmani yavaslatmaz mi ?

Herbellife shake leri gibi birsey mi ?

Kızlar ya siz de benim gibi her sabah tartiliyor musunuz? Ben her sabah işe gitmeden tartiliyorum meraktan :) eksileri gördükçe mutlu oluyorum. 1 hafta tartilmadan bekleyebilmek bana çok uzak...
Esasinda bir bakima iyi birsey .kontrolü elden birakmamis oluyorsun . Birgun dagildiysan ertesin toparliyor insan

Kaptanim gecen cuma sabah ilk isim tartilmak oldu buraya koydugumu sandim çok geç saatte cevapla tuşuna basmadigimi farkedince birsy yapmadim . Yarin sabah paylaşicam mutlaka

Tatlım o kilo yarışmaya ilk girdiğin kilo. Yanlış hatırlamıyorsam daha önce mezun olmuştun Başlangıç tarihinde var orada. Yeniden incelesene. Yani bizim takıma başlama kilon değil.

Ben de bu mesajını okumadan cevap yazmıştım sana Doğru cevabı bulmuşuz. Önemli olan o

Bercemcok mutlu oldum seni gördüyümeeEvet canim 3cü geldi.Iki prensesimden sonra minik oglan katildi bize.E bende kilo aldim malesef.Bir yerden basliyim dedim.Sen nasilsin?
Çok sevindim cooookkkkkk iyiyim canım çok şükür çok mutlu oldum oglusuna kilo dediğin ne ki verilir başlangıçlar güzeldir ama iyiki buradasın yaa

Berceste doktor ödem atici verdi demisdin . Ne kullandin . Bendede ayni problem var acayip şiş elim ayagim
Ama bunu kendin mi kullanacaksın canım bunu ben tartıya çıkıp durumuma göre veriyor ve ilaçlardan önce maydonoz ve mısır püskülü deneyip öyle içtim ilacı onları dene önce çünkü ilaç son çare olmalı benim metabolizma farklı çünkü

Diyet listene uyarsan sorun olmaz ayrıca kilo sadece yediklerinden artmaz ki spor bile kilo artışına sebep olabilir sen sadece cuma tartilmaya çalış canım daha heyecanlı ve mutlu olacaksın bence

Şalgam ödem tutar canım. Yanlış biliyorsun ve diyetisyen bana tartışan 3 gün önce yasaklar her zaman ödemi artırdığı icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…