- 29 Mayıs 2013
- 2.775
- 4.847
Güzel canım yani emzirdiğini için mecbur denge biraz zor olur . Ama iyi birazda hareket eklersen süper olurMenüm
Kahvalti 2dilim siyah ekmek,1 kasik bal,süzme peynir,cay
Ara ögün1 ceviz,1 hurma,1 kayisi kurusz 6-7 tane kuru üzüm
Ögle 1 kase corba,1 ölcek bulgur pilavi
Ara ögünü elma
Aksam sütlü müsli ve muz
Not:emzirdigim icin menü ayarlamasini pek yapamiyorum.Sütüm azalir diye cekiniyorum
Çok şükür canım çocuklar okulda olunca spor yapa biliyorum .MasaAllah canim menüm cok güzel.Gününü cok iyi degerlendirmissin
Güzel canım inşAllah şalgam ödem tutturmaz . Bugünde dinlenmiş oldun sıkma canını .iyi akşamlar kızlar;
bugünkü menüm
sabah 10:00
domates + salatalık + 2 dilim hindi füme + 2 top penir + 5 zeytin +1 haşlanmış yumurta +1 dilim tb ekmeği
ara 12:30
sütlü kahve
öğlen
sadece havuç ve salatalık
bu öğünü maalesef atladım. Evde olunca öğünler çok karişiyor neyse ki yarın ofiste olacağım.
akşam
etli patlıcan güveç + 1 bardak şalgam suyu
su 2+
spor yok maalesef
Senin cocuklar kac yasinda canim?Güzel canım yani emzirdiğini için mecbur denge biraz zor olur . Ama iyi birazda hareket eklersen süper olur
Çok şükür canım çocuklar okulda olunca spor yapa biliyorum .
Güzel canım inşAllah şalgam ödem tutturmaz . Bugünde dinlenmiş oldun sıkma canını .
Yarın artı çıkarsam benim için de bir ilk olacak burada.. Epey bozuğum anlayacağınbugünki mönümü yazayım ama kaptanım görmesin çünkü yine kahvaltı yok
13.00 çok az sütlü filtre kahve
15.30 3 tk yoğurt, 3 tk pilav(bebişimden kalanlar tatlı kaşığı ayrıntısına dikkat)
19.30 2 kepçe yayla çorbası, 2 pırasa sarması, 5 yk fasulye kavurması, 4 yk kabak yoğurtlusu
spor 10bin adım, 20 dakika yoga, su 2 lt
birazdan ödem atmak için sodalı yeşilçaylı limonlu içecek içerim ona da 500 ml diyelim.
Bu sabah 62.2 idim yarına inş 61 leri göreceğim yine, son kilom 61.0 dı, artı çıkacağım için üzgünüm kızlar, benim için bir ilk olacak burada
Berceste doktor ödem atici verdi demisdin . Ne kullandin . Bendede ayni problem var acayip şiş elim ayagimSelam kizlar gelemedim yoğunum bu ara ne yoğunluğu derseniz hicbirsey motivasyonum düştü sanırsam
Çok şükür yağdan almıyorum ama aşırı ödem yapıyor vücudum hala diyete devam bu arada doğum kontrole başladım inşallah adeti düzene sokarsa ödemim azalir
Sporun vs çok guzel canim .ama saat e e kadar birsey yememek metabolizmani yavaslatmaz mi ?Menüm
Saat 9 da sert bir filtre kahve
Sonra 3 e kadar bişe yemedim sinirden
3 te yarım simit biraz beyaz peynir yedim
2 saat falan yürüyüş yaptım
Akşam 19.30 da
Tavuk göğsü bir kaç parça
1 dilim ekmek
Bir iki kaşıkta krema lı makarna
Su 3lt olmuş olabilir olmamışsada uyuyana kadar olur
Herbellife shake leri gibi birsey mi ?Kaptanım açlığımla başım belada tatlı krizleri çok zorluyor eskisi gibi irademe hakim olamıyorum 56 ideal kilom 54 55 le garantileyip koruma evresine geçmek hedefim bu gidişle yapamayacağım diye korkuyorum. Altı üstü 3 kilo daha vermem gerek hadi diyorum 2 gün uygulasam 3 te bozuluyor.. Aklıma bişey geldi sizinde fikrinizi sorayım her...f tok tutan öğün yerine geçen mamalar varmış. Arkadaşlarım 5 saat 200 kalorilik mamayla tok kaldıklarını söylediler içtimde tadı çok güzeldi şeker isteğimide bastırır salep gibihoş bişeydi sadece akşam öğünü kullanmayı düşünüyorum kahvaltı ve yaparsam öğle yemekleri bol proteinli az yağ ve az karbonhidratlı menülerden oluştursam. Buna para verince bir ay diyet düzeni kurabilirim gibi geliyor:)) Siz ne dersiniz yada takımdan varmı önerisi olan kızlar son 3 kilomun gitmesi için irademi toplayıp devam edemiyorm bi türlü motive olabilirmiyim bu içececekle işe yararmı kullanan varmı aramızda.
Esasinda bir bakima iyi birsey .kontrolü elden birakmamis oluyorsun . Birgun dagildiysan ertesin toparliyor insanKızlar ya siz de benim gibi her sabah tartiliyor musunuz? Ben her sabah işe gitmeden tartiliyorum meraktan :) eksileri gördükçe mutlu oluyorum. 1 hafta tartilmadan bekleyebilmek bana çok uzak...
Kaptanim gecen cuma sabah ilk isim tartilmak oldu buraya koydugumu sandim çok geç saatte cevapla tuşuna basmadigimi farkedince birsy yapmadim . Yarin sabah paylaşicam mutlakaMenün gayet güzel olmuş canım. Yürüyüş de çok güzel ama su az olmuş. Onu çoğaltmamız lazım.
Teşekkür ederim canım. Cuma günü bildirim yapmayı unuttun galiba?
Menün oldukça güzel. Ama senin de suyun çok az olmuş.
Probis haricinde çok güzel bir menü. Su maalesef senin de çok az.
Bidaki haftaya çıkarıcaz acısını inşallah bacımYarın artı çıkarsam benim için de bir ilk olacak burada.. Epey bozuğum anlayacağın
Kaptanım ben arkasındayım takıma 64 ile geldim ben bulup ilk mesajımı atıcam size zahmet vermeyeyim.. Hurma ve ceviz kuru üzüm olayına tekrar giricem. Bol proteinli öğünlerle kalori sayarak devam edicem. Cevaplarınız için teşekkür ederim.. Silkelenip geldim kendime günüm çok güzel dikkatli geçiyor.. Şimdide çocuklarla beden eğitimi dersi yapıcam sporuda böylelikle okulda hallederim eve gittiğimde enerjim kalmıyır bahanem olmaz
LAydLiNe kaptanım mesajlara baktım ilk olark 12. Takımda 66.7 kilo ile başlamışım kaptansızlıktan takım kapanınca 14. Takıma geçmiştik kalan bikaçkişi tabi bunlar 2018 yılında o başlama kilomla 54 le mezun olmuştum.. Ben yıllar geçip kilo alınca karantina boğazından 2.5 yıl sonra bu takıma 64 kilo ile giriş yapmışım.. Ayrıntılara takılmam da lafını ettim diye aydınlatayım kendimide dedim..
Çok sevindim cooookkkkkkBercemcok mutlu oldum seni gördüyümee Evet canim 3cü geldi.Iki prensesimden sonra minik oglan katildi bize .E bende kilo aldim malesef.Bir yerden basliyim dedim.Sen nasilsin?
Bu hafta böyle olmak zorunda canım silkelenmem lazım iki haftada 4 kilo aldım diyetisyene yazıyorum eğer zorlanirsamAfiyez olsun canim.Bercem ara ögünü az yapiyorsun sanki.Basin dönmüyor mu?Benim direk dönüyor basim
Ama bunu kendin mi kullanacaksın canım bunu ben tartıya çıkıp durumuma göre veriyor ve ilaçlardan önce maydonoz ve mısır püskülü deneyip öyle içtim ilacı onları dene önce çünkü ilaç son çare olmalı benim metabolizma farklı çünküBerceste doktor ödem atici verdi demisdin . Ne kullandin . Bendede ayni problem var acayip şiş elim ayagim
Diyet listene uyarsan sorun olmaz ayrıca kilo sadece yediklerinden artmaz ki spor bile kilo artışına sebep olabilir sen sadece cuma tartilmaya çalış canımYemeği çok kaçırdığımda hemen tartıda ya eksi olmadığını ya da artıyı görüyorum bazen uzun süre 100gr aşağı 200gr yukarı oynuyor ama genelde yönelim aşağı yönlü olunca motive oluyorum. Bir de eksi görmeyince öz eleştiri yapıyorum ve hemen hatamdan dönüyorum :) ben sanırım fazla taktım kilolu olmayı.
Şalgam ödem tutar canım. Yanlış biliyorsun ve diyetisyen bana tartışan 3 gün önce yasaklar her zaman ödemi artırdığı icinGüzel canım yani emzirdiğini için mecbur denge biraz zor olur . Ama iyi birazda hareket eklersen süper olur
Çok şükür canım çocuklar okulda olunca spor yapa biliyorum .
Güzel canım inşAllah şalgam ödem tutturmaz . Bugünde dinlenmiş oldun sıkma canını .