Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hoşgeldin bende emziren anneyim ama benimki dana kadar oldu 16 aylığız çok şükür. Bu arada 13. Grup öğretmen grubu gibi oldu çok öğretmen var 'dı hala öyleyse bende izindeyim yeni döndüm bakalım son hız devam. Size de hızlı kilo vermeler

Geçmiş olsun

Menüm
Kahvaltı 9.00
Yarım litre limonlu su
2 ceviz

Öğle 12.30
Tavuklu patates yemeği 2 sk
Elma komposto

4köfte
Elma komposto

1 bardak çay
2,5l su

300 ip atlama 1saat yürüyüş
Eger komposto çok şekerli degilse . Tavuklu patates yemeginde patates az tavuk çok yendiyse süper bence

18 Mayıs Salı Menüm
Kahvaltı 08.00
2 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz ekmek
1 kk süzme peynir
Salatalık domates

Öğle 12.00
1 sk taze fasulye yemeği

Ara 16.30
1 probis

Akşam 17.00
1 pors kuru fasulye
1 sk pirinç pilavı
1 bardak ayran

Ara 22.00
10 tane can erik

Su 1. 5 lt
Spor 20 dk egzersiz

17 Mayıs demek istedin dimi

Merhaba LAydLiNe geçen ay korona olduğumuz için ara vermiştim tam artık devam edeyim dediğimde kuzenim vefat etti derken süreç uzadı.
Bu hafta devam edebilir miyim? Cumayı beklemeli miyim?
Başın sağolsun canım..
Cumayı beklemene gerek yok canım. Sen başla paylaşıma ve menü paylaşımına. Kaptan da gerekeni söyleyecektir.
Tekrar hoşgeldin.

Selamlar canlar, ben yine gelemedim günlerdir.
Toparlanmak, yola çıkmak, hafif bi rahatsızlık...
Şuan kendimi çok kötü hissediyorum yine, gözlerimi açamıyorum sanki ama evde kalsam hiç kalkamayacağım diye kalktım işe geldim belki çalışmak iyi gelir. Dün yolculuk yaptık, 10 saat yoldaydık, iki çocukla biri sürekli kucağımda, kollarım fena durumda biraz iyi hissedince egzersiz yapacağım.

3 bardak kakuleli yeşil çay içtim bir saat kadar önce.
peki sabah tartıda ne gördüm biliyo musunuz 63

inşallah yoldan dolayı falan şişkinimdir, en azından cumaya 61 i görsem de eksili rakamlar yazmasam şuraya...

Neyse, candan erçetin ablamızın da dediği gibi elbette bazen çiçeklenip bazen solacağım dostlar, iyi günlerimizin kıymetini bilelim. Bundan sonra mesajları da takip edecek bildirimlerimi de atlamayacağım inşallah. Artık evimdeyim. Ev gibisi yok, Gazzede evleri yıkılan kardeşlerimize Allah yardım etsin, inşallah çok daha güzel evleri tekrar inşa edelim onlar için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…