Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bismillah..
Dün itibari ile 3.seviyeye başladım;

Dünkü menüm

11:00
Sade kahve bol su

18:30
1 porsiyon kısır
Bol yeşillik (marul+tere)
Turşu (salatalık+süs biberi)

Su
2,5 litre

Spor
Tibet 9 tekrar
1 saat yürüyüş
Canim zorlanıyor musun menün baya az tam olarak ne yapıyorsun

candy_candy candy_candy yine kayboldun karabatak gibi. Nerelerdesin? İyi misin?
Kaptanım kusura bakma ancak dönüş yapıyorum.

Ramazanın başında annelere idari izin verdiler ben gene evde kaldığım için gruba giremedim telefondan da giremiyorum inanınki elime zaten alamıyorum ekran küçük geliyor ne mesaj yazabiliyorum ne okuyabiliyorum diyet de yapmadığım için listede de olmadığım için uğraşmadım telefonla..

Kaptanım dün işe başladım çok şükür :dua: bugün akşam da diyetisyen kontrolüm var. onun dışında da pazartesileri gidicem. Bir süre cuma bildirim yapamayacağım ama diyetisyen sonuçlarımı paylaşırım evde tartılmayı ben de istemiyorum diyetisyenim de istemiyor çünkü ama yeme düzenimi oturtursam tartının beni etkileyeceğini sanmıyorum. onun dışında düzenli menü paylaşımı yapmak takıma katılmak isterim kabul ederseniz.

bakalım akşam büyük pazarlıklar dönecek diyetisyende :KK53:

Selamlar canlar, ben yine gelemedim günlerdir.
Toparlanmak, yola çıkmak, hafif bi rahatsızlık...
Şuan kendimi çok kötü hissediyorum yine, gözlerimi açamıyorum sanki ama evde kalsam hiç kalkamayacağım diye kalktım işe geldim belki çalışmak iyi gelir. Dün yolculuk yaptık, 10 saat yoldaydık, iki çocukla biri sürekli kucağımda, kollarım fena durumda biraz iyi hissedince egzersiz yapacağım.

3 bardak kakuleli yeşil çay içtim bir saat kadar önce.
peki sabah tartıda ne gördüm biliyo musunuz 63 :KK43:

inşallah yoldan dolayı falan şişkinimdir, en azından cumaya 61 i görsem de eksili rakamlar yazmasam şuraya...

Neyse, candan erçetin ablamızın da dediği gibi elbette bazen çiçeklenip bazen solacağım dostlar, iyi günlerimizin kıymetini bilelim. Bundan sonra mesajları da takip edecek bildirimlerimi de atlamayacağım inşallah. Artık evimdeyim. Ev gibisi yok, Gazzede evleri yıkılan kardeşlerimize Allah yardım etsin, inşallah çok daha güzel evleri tekrar inşa edelim onlar için...
İnşallah canım.. Dün bir fotoğraf karesine takılı kaldım.. Yıkılmış ev molozları arasında bir aile, küçük çocuklarına doğum günü pastası hazırlamışlardı.. Nasıl mutluydu çocuk ve onun gülen gözleri ile mutlu olan aile.. Ne yöne bakıp ağlasam bilemedim. Yürek paramparça oldu.. Sırf müslüman oldukları için ve kendilerinden olmayanlara zulmeden tüm ZALİMLER İÇİN YAŞASIN CEHENNEM..

Selamlar canlar, ben yine gelemedim günlerdir.
Toparlanmak, yola çıkmak, hafif bi rahatsızlık...
Şuan kendimi çok kötü hissediyorum yine, gözlerimi açamıyorum sanki ama evde kalsam hiç kalkamayacağım diye kalktım işe geldim belki çalışmak iyi gelir. Dün yolculuk yaptık, 10 saat yoldaydık, iki çocukla biri sürekli kucağımda, kollarım fena durumda biraz iyi hissedince egzersiz yapacağım.

3 bardak kakuleli yeşil çay içtim bir saat kadar önce.
peki sabah tartıda ne gördüm biliyo musunuz 63 :KK43:

inşallah yoldan dolayı falan şişkinimdir, en azından cumaya 61 i görsem de eksili rakamlar yazmasam şuraya...

Neyse, candan erçetin ablamızın da dediği gibi elbette bazen çiçeklenip bazen solacağım dostlar, iyi günlerimizin kıymetini bilelim. Bundan sonra mesajları da takip edecek bildirimlerimi de atlamayacağım inşallah. Artık evimdeyim. Ev gibisi yok, Gazzede evleri yıkılan kardeşlerimize Allah yardım etsin, inşallah çok daha güzel evleri tekrar inşa edelim onlar için...
Dün akşam tok karnına 80,4 ü gördüm.. Serbest günler epey ödem yaptı sanırım. Cumaya tüm fazlalıklar gitsin razıyım..

Başın sağolsun canım..
Cumayı beklemene gerek yok canım. Sen başla paylaşıma ve menü paylaşımına. Kaptan da gerekeni söyleyecektir.
Tekrar hoşgeldin.
Teşekkür ederim.
Öyleyse bugünkü menümü yazayım;
Sabah 2 yumurta
Öğlen mercimekli enginar bir tabak
Akşam elmalı yoğurt
Aralarda kahve ve yeşilcay.
Sabah ve akşam 20şer dakika tempolu yürüyüş.

Harikaaaa ... insan spor yapinca daha dinç hissediyor. Devamini sağlarsak harika olur🥰👍
Spor konusunda her daim devam edebiliyorum hatta diyet yapmasamda spor hayatımda hep var... diyetisyen bana şöyle demişti sen diyetin %30 luk bölümünü çok iyi yapmışsın ama beslenmene hiç dikkat etmemişsin ....

Bugün menü
Sabah 11.00
2 yumurta omlet
7 yeşil zeytin
1 dilim beyaz peynir
1 salatalık
Yeşillik
1 kızarmış form ekmek

Akşam 16.30
1 tavuk bud
3 yk bulgur pilavı
1 küçük kase yoğurt
Salata

2 lt su içildi..
Spor
Sabah 60 dk eliptik yapıldı
Akşam 90 dk dışarıda tempolu yürüyüş yapıldı..

Kaptanım kusura bakma ancak dönüş yapıyorum.

Ramazanın başında annelere idari izin verdiler ben gene evde kaldığım için gruba giremedim telefondan da giremiyorum inanınki elime zaten alamıyorum ekran küçük geliyor ne mesaj yazabiliyorum ne okuyabiliyorum diyet de yapmadığım için listede de olmadığım için uğraşmadım telefonla..

Kaptanım dün işe başladım çok şükür :dua: bugün akşam da diyetisyen kontrolüm var. onun dışında da pazartesileri gidicem. Bir süre cuma bildirim yapamayacağım ama diyetisyen sonuçlarımı paylaşırım evde tartılmayı ben de istemiyorum diyetisyenim de istemiyor çünkü ama yeme düzenimi oturtursam tartının beni etkileyeceğini sanmıyorum. onun dışında düzenli menü paylaşımı yapmak takıma katılmak isterim kabul ederseniz.

bakalım akşam büyük pazarlıklar dönecek diyetisyende :KK53:
Merhaba canım nasılsın ? Diyetisyene başlamışsın hayırlı olsun canım 👍👍 pandemi hepimize kilo aldırdı inşallah hep beraber kilolarımızdan kurtulacağız..

X