Selam kizlar
Hizla giden kilolar ayni hizla geri geliyor
Kahvalti 10.30
1.5 pogaca
Patates kizartma mantar sote salatalik domates baya yedim malesef
16.00 2 ad sekerpare
Aksam yemegi
Yogurtlu mercimekli eristeli corba 1.5 tabak
3 kasik barbunya
2 parca ekmekle ispanakli yumurta
Su 1lt icmedim henuz
Bi an once toparlanmak lazim
İnşallah pazartesi evdeyiz hem sağlıklı beslenmeme hem tartıma hem yastığıma kavuşacağım. Bu hafta 60.2 yi hedeflemiştim ama geçen haftaya göre şiş hissediyorum bayramda hamurişi kaçırdım biraz, kilo almamışımdır bence ama verememiş de olabilirim. inşallah haftaya cumaya kadar toparlayacağım inşallahHatırlatsam iyi olurdu aslında ama unutulacağı aklıma dahi gelmedi. Sürekli takvimle haşır neşir olduğum için herkesi de kendim gibi sanıyorum. Bu da ders oldu bize. Bundan sonra önlem alacağız artık.
Senin bildiriminde şimdilik sorun yok canım ama lütfen tarih atarken dikkatli olun. Yoksa boşa gidiyor bildirim, geçersiz sayılıyor.
Senin durumun farklıymış canım. Sorun yok. Ne zaman döneceksiniz eve? Haftaya da bildirim var. Dönmeyeceksen çözüm bulmak lazım tartıya.
Haklısın aslında her bayram etap birleştiriyorduk ama bu bayram herkes evde olduğu için paylaşım alanında konuştuk ve bildirim yapmaya karar verdik. Size özellikle yazmadım ki aksi olmadığı takdirde bildirim yaparsınız diye düşünmüştüm. Yoksa söylerdim bu hafta bildirim yok diye. Neyse artık sağlık olsun. Haftaya telafisini yapacağız hep birlikte.
Geçti artık canım. Haftaya maalesef kilolarınız ikiye bölünecek. O yüzden bu hafta hepinizden iyi sonuçlar bekliyorum.
Canım mantı, trileçe ve portakal suyu olmamış. Onun haricinde güzel bir menü. Hedef kilona çok az kaldı. Sporunu ihmal etmemen lazım artık. Su güzel olmuş.
Yarım kalıp süzme peyniri derken? Kalıp büyüklüğü gözümü korkuttu benim şu anMakarna, patlamış mısır ve dondurma olmamış. Hatta saat akşam 10 da birşeyler yemek hiç mantıklı değil. Spor yok mu?
Günü çok geç açmışsın. Kahvaltı yapasın olmasa bile yapmalısın mutlaka kendini zorlayıp. Noodle hiç olmamış. Çekirdekten de bir süre uzak durmalısın. Akşam öğünün gayet güzel. İp sayısını zamanla çoğaltmalısın.
Hoşgeldin ben yeniyim şubatta katıldım :) 2 yaşında bi oğlum var hala emiyor inş yaz başında bırakma çalışmalarına başlayacağım :) bayramda düzenimiz bozulunca iyice memeye sardı, üstümden inmiyorValla bakalim nasil diyet yapacagim bende bilmiyorum.size ve kaptana emanet edeceğim artık kendimi.sezeryan olduğu için çok fazla ağır yorucu sporda yapamıyorum.artik yuruyuslerle zararlı şeylerden uzak kalarak deneyecegim bakalım.burda emziren anne olupta çok güzel kilo veren arkadaşlar vardı onlardan ilham alarak başlama fikri oluştu bakalım.. başka var mı emziren anne grupta.
Valla hep beraber toplicaz eyslg cimSelam kizlar
Hizla giden kilolar ayni hizla geri geliyor
Kahvalti 10.30
1.5 pogaca
Patates kizartma mantar sote salatalik domates baya yedim malesef
16.00 2 ad sekerpare
Aksam yemegi
Yogurtlu mercimekli eristeli corba 1.5 tabak
3 kasik barbunya
2 parca ekmekle ispanakli yumurta
Su 1lt icmedim henuz
Bi an once toparlanmak lazim
Haklisin.mesela ben 73 'le doğum çıktım neguzel ama 79 a çıktım emzirirken hamilelikteki gibi gece gündüz demeden yedim içtim.. bugün yediklerimie yazayım canım.. hee bir de benim sıkıntım şu geçen bebek uyutmuyor nerdeyse sabah namazini kılıp uyuyorum sabah 5 gibi..8 dede ikizleri kreşe yollamak için kalkıyorum onlar gider gitmez yatıp uyuyorum bebek kalkmadan.gece uyumayınca sabah uyuyor yaramaz buda benim dengemi bozuyor kahvaltıyı 12de 1 de yapıyorum resmen.Ramazan ayında biraz bıraktık sanki kendimizi ama yeniden hareketlenmeye ihtiyacımız var.
Hosbulduk canım emziren anne gÖrmek guzel ornek listelere bakmak ve motivasyon acisindan.Hoşgeldin ben yeniyim şubatta katıldım :) 2 yaşında bi oğlum var hala emiyor inş yaz başında bırakma çalışmalarına başlayacağım :) bayramda düzenimiz bozulunca iyice memeye sardı, üstümden inmiyor
Valla hep beraber toplicaz eyslg cimiki akşamdır yediğim bişi dokunuyo midem bulanıyo şimdi menümü yazıcam ben de
Kaptan bugünkü listem daha tam olarak diyet diyemem normal bir günGünaydın kızlar
Maşallah canım süpersin.onceki menulerini bilmiyorum ama bu guzelIyi aksamlar arkadaşlar
Günün raporunu hemen vereyim
10.00 kahvalti _2 haşlama yumurta _ 1 dilim peynir_1 sade wasa
14.30 ara ögün _1 adet zetinyagli enginar
18.00 aksam yemegi -mantarli et sote bol salata
2 litre su ictim . Saat 12 olmadan 45 dakika kardiomu yapacagim.
Aramıza hoşgeldin ben 5 aydır buralardayım inşallah birlilte güzel kilolr veririz. Doğum kilosunun kararlı olduktan sonra dikkat ederek daha hızlı şekilde gitiğini bizzat 3 yıl önce teyit ettim. Kolaylıklar ve azim diliyorum. Yolun başındasın 3 çocuklu anne olarak hareket kısmı bence bolca vardır biraz daha hafif yürüyüşler yaparak destekler planlı sağlıklı beslenirsen, önceden de başarmışsın yine başarırsın tekrardan hoşgeldinKızlar sizler nasılsınız.ben daha önce bu takımdaydım.gayet güzel istediğim kiloya ulaştım falan çok şükür.ama ardından dış gebelik geçirdim bir sene o sekilde kilo alimim oldu .ardından hamilelik oldu tekrar yine tabiki kilo aldım.. ikiz erkek cocukalrim var 6 yaşında.. 5 aylık da bir oğlum var emziren anneyim..ilahiyat mezunuyum ogretmenim suan ucretsiz izindeyim.kocaelide yasiyorum.şuan malasef 79 kılloyum tabi bayram tatlilarla inş.cikmamismdir bakalım tekrar güncel kilona bakarım.
Yarım kalıp süzme peyniri derken? Kalıp büyüklüğü gözümü korkuttu benim şu anMakarna, patlamış mısır ve dondurma olmamış. Hatta saat akşam 10 da birşeyler yemek hiç mantıklı değil. Spor yok mu?
Resmen iştah patlamasi yasiyoruz bu haftanin tartilari cok fena gelecekBugünki menüm şöyle
10.00 2 dilim su böreği, 1 dilim ekmek, 3 kk köy peyniri, otlu 1 yumurta
15.00 6 yk limonlu muhallebi az şekerli, sade türk kahvesi
19.00 1 kepçe mercimek çorbası, 2 tabak bol baharatlı pirinçli tavuk yemeği, 1 evyapımı çiğköfte ve marul yaprağı
Su 2lt spor ne yazık ki yok, yoga yapmayı çok özledim çokkkk
Biraz saldim bu hafta diyet mantigindan ciktim,oyle olunca kilo aldim,menuleri utandigimdan yazamadim,sonucta gruba karsida sorumlulugum varNeden böyle bir karar aldın canım? Sorun ne?
Hoşgeldin canım.. İyiki döndün zira burası olmadan kilo gitmiyor. Güzel bir otokontrol oluyor takım sorumluluğu.Kızlar sizler nasılsınız.ben daha önce bu takımdaydım.gayet güzel istediğim kiloya ulaştım falan çok şükür.ama ardından dış gebelik geçirdim bir sene o sekilde kilo alimim oldu .ardından hamilelik oldu tekrar yine tabiki kilo aldım.. ikiz erkek cocukalrim var 6 yaşında.. 5 aylık da bir oğlum var emziren anneyim..ilahiyat mezunuyum ogretmenim suan ucretsiz izindeyim.kocaelide yasiyorum.şuan malasef 79 kılloyum tabi bayram tatlilarla inş.cikmamismdir bakalım tekrar güncel kilona bakarım.
Hoşgeldinnn .Kızlar sizler nasılsınız.ben daha önce bu takımdaydım.gayet güzel istediğim kiloya ulaştım falan çok şükür.ama ardından dış gebelik geçirdim bir sene o sekilde kilo alimim oldu .ardından hamilelik oldu tekrar yine tabiki kilo aldım.. ikiz erkek cocukalrim var 6 yaşında.. 5 aylık da bir oğlum var emziren anneyim..ilahiyat mezunuyum ogretmenim suan ucretsiz izindeyim.kocaelide yasiyorum.şuan malasef 79 kılloyum tabi bayram tatlilarla inş.cikmamismdir bakalım tekrar güncel kilona bakarım.