Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Selam kizlar
Hizla giden kilolar ayni hizla geri geliyor
Kahvalti 10.30
1.5 pogaca
Patates kizartma mantar sote salatalik domates baya yedim malesef
16.00 2 ad sekerpare
Aksam yemegi
Yogurtlu mercimekli eristeli corba 1.5 tabak
3 kasik barbunya
2 parca ekmekle ispanakli yumurta
Su 1lt icmedim henuz
Bi an once toparlanmak lazim

Böyle yemeye devam edersen gittiğinden daha hızlı gelir. Su çok az olmuş. Korumayı öğrenmen lazım.

İnşallah pazartesi evdeyiz hem sağlıklı beslenmeme hem tartıma hem yastığıma kavuşacağım. Bu hafta 60.2 yi hedeflemiştim ama geçen haftaya göre şiş hissediyorum bayramda hamurişi kaçırdım biraz, kilo almamışımdır bence ama verememiş de olabilirim. inşallah haftaya cumaya kadar toparlayacağım inşallah

Hoşgeldin ben yeniyim şubatta katıldım :) 2 yaşında bi oğlum var hala emiyor inş yaz başında bırakma çalışmalarına başlayacağım :) bayramda düzenimiz bozulunca iyice memeye sardı, üstümden inmiyor
Valla hep beraber toplicaz eyslg cim iki akşamdır yediğim bişi dokunuyo midem bulanıyo şimdi menümü yazıcam ben de

Bugünki menüm şöyle

10.00 2 dilim su böreği, 1 dilim ekmek, 3 kk köy peyniri, otlu 1 yumurta

15.00 6 yk limonlu muhallebi az şekerli, sade türk kahvesi

19.00 1 kepçe mercimek çorbası, 2 tabak bol baharatlı pirinçli tavuk yemeği, 1 evyapımı çiğköfte ve marul yaprağı

Su 2lt spor ne yazık ki yok, yoga yapmayı çok özledim çokkkk

selam kizlar
hastalik sebebiyle yarim kalan temizlikle ugrastim. aksamlari yorgun dusuyorum.
sabah 11.00 ; 2 tane haslanmis yumurta, 1 dilim ekmek
oglen 16.00 ; patatesli sucuklu biseyler
aksam 20.00 ; 2 bardak ayran
su 1 lt

Ramazan ayında biraz bıraktık sanki kendimizi ama yeniden hareketlenmeye ihtiyacımız var.
Haklisin.mesela ben 73 'le doğum çıktım neguzel ama 79 a çıktım emzirirken hamilelikteki gibi gece gündüz demeden yedim içtim.. bugün yediklerimie yazayım canım.. hee bir de benim sıkıntım şu geçen bebek uyutmuyor nerdeyse sabah namazini kılıp uyuyorum sabah 5 gibi..8 dede ikizleri kreşe yollamak için kalkıyorum onlar gider gitmez yatıp uyuyorum bebek kalkmadan.gece uyumayınca sabah uyuyor yaramaz buda benim dengemi bozuyor kahvaltıyı 12de 1 de yapıyorum resmen.

Hosbulduk canım emziren anne gÖrmek guzel ornek listelere bakmak ve motivasyon acisindan.

Günaydın kızlar
Kaptan bugünkü listem daha tam olarak diyet diyemem normal bir gün
Sabah kahvaltı saat 12 de
1 parca simit
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
Çay

Saat 3 te
Bikac dilim ev baklavası ve 1 kase yogurt(baklavayı kendim yaptım bu bayram ilk defa ama tepsiyi bitirdik son baklavalarim)

Saat 7 de akşam yemeği
1 kase çorba
5 tane lahana sarması
Yoğurt

Saat 10 da
1 kase puding
2 tane lahana sarması
çay

Su olcmedim ama çok içtim
Spor 30 dk egzersiz hareketleri yaptım.simdi yine yaparım yatmadan çünkü çok düzensiz bir menü.tatli yiyeceğimi bildiğim için az yemeğe çalıştım aslında ama tabi bahanesi olamaz

Maşallah canım süpersin.onceki menulerini bilmiyorum ama bu guzel

İyi akşamlar kızlar menüm
Kahvaltı 10.30
Tereyağında 1 yumurta
1 dilim beyaz ekmek
1 kk kaşar peynir
1 salatalık
6 siyah tuzsuz zeytin

Ara 14.30
Şekersiz sütlü türkkahvesi
2 kare bitter çikolata

Akşam 17.00
1 büyük kase tonbalıklı salata

Ara 23.30
1 salatalık

Su 2.5 litre
Spor 60 dk yürüyüş
10 dk dansımsı şeyler ısınamadan bitirmek zorunda kaldım..

Aramıza hoşgeldin ben 5 aydır buralardayım inşallah birlilte güzel kilolr veririz. Doğum kilosunun kararlı olduktan sonra dikkat ederek daha hızlı şekilde gitiğini bizzat 3 yıl önce teyit ettim. Kolaylıklar ve azim diliyorum. Yolun başındasın 3 çocuklu anne olarak hareket kısmı bence bolca vardır biraz daha hafif yürüyüşler yaparak destekler planlı sağlıklı beslenirsen, önceden de başarmışsın yine başarırsın tekrardan hoşgeldin

evdeki peynirin kabılına göre yazmıştım da 2 kk büyüklüğü gibi. spor olunca yazıyorum.

herkese selam

kahvaltı 10.45
2 haşlanmış yumurta
2 dilim kızarmış tb ekmeği
8 siyah zeytin
2 kk süzme peynir

akşam 18.00
1 tabak domatesli karışık kızartma ( içinde sadece 3-4 tane patates vardı)
1 dilim tb ekmeği
1 kk süzme peynir

ara 19.30
filtre kahve

ara 23.00
2 top sütlü dondurma

1 mil leslie
1 saat yoga
20-30 dk şampiyonluk kutlamalarında zıplama ve dans

1 litre su

Resmen iştah patlamasi yasiyoruz bu haftanin tartilari cok fena gelecek

Hoşgeldin canım.. İyiki döndün zira burası olmadan kilo gitmiyor. Güzel bir otokontrol oluyor takım sorumluluğu.

Hoşgeldinnn .. Hepbirlikde başaracağız bu işi. Yeterki motivasyonumuzu kaybetmeyelim . Birlikden kuvvet doğar

Merhabalar arkadaşlar
Özellikle 2 gündür hiç aksatmamaya ve özellikle bol bol su icmeye gayret gosteriyorum.
Yemek faslini saat 17 .45 itibariyla kapattigim icin menuleri paylasabilirim.
Sabah 10.00/ 2 haslama yumurta ,peynir ,1 wasa ,2 zeytin
Saat 14.30 minik bir zeytinyagli enginar
Saat 17.45 karnibahar yemegi , yogurt
Su şu ana kadar 2 litreyi gectim dahada icerim yatana kadar
Spor_ sabah 1.5 saat evde kardio yaptim (10.000 adimi gectim )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…