Wawww 66 kilo tebrikler canımGünaydın kızlar
Spor harikaMerhabalar arkadaşlar
Özellikle 2 gündür hiç aksatmamaya ve özellikle bol bol su icmeye gayret gosteriyorum.
Yemek faslini saat 17 .45 itibariyla kapattigim icin menuleri paylasabilirim.
Sabah 10.00/ 2 haslama yumurta ,peynir ,1 wasa ,2 zeytin
Saat 14.30 minik bir zeytinyagli enginar
Saat 17.45 karnibahar yemegi , yogurt
Su şu ana kadar 2 litreyi gectim dahada icerim yatana kadar
Spor_ sabah 1.5 saat evde kardio yaptim (10.000 adimi gectim )
Merhaba begüm , nasılsın ? Sende bu takımdasın sanırım nasıl gidiyor diyet ?Elin kolun dert görmesin,emeklerine sağlık
merhaba canım, iyiyimMerhaba begüm , nasılsın ? Sende bu takımdasın sanırım nasıl gidiyor diyet ?
Bende iyiyim çok şükür , evet tekrardan kilo aldım maalesef koruyamadım kilomu...benim gibi çikolata canavarının kilo koruması biraz zor gibi ☹ yarın tartılacam paylaşım yaparımmerhaba canım, iyiyim
Sen nasılsın? Sendemi kilo aldın?
Ben biraz kilo aldım tekrar geldim vermek için,ramazanda korumaya çalıştım ama şimdi inşallah kaldığım yerden devam edicem
Bende iyiyim çok şükür , evet tekrardan kilo aldım maalesef koruyamadım kilomu...benim gibi çikolata canavarının kilo koruması biraz zor gibi ☹ yarın tartılacam paylaşım yaparım
Verirsin canım sen azimlisin yavaş yavaş gitsede pes etmiyorsunal benden de o kadar, bende çiko canavariyim,birde gofret delisi oldum bunlar mafetti beni,71 e kadar çıktım, eylülden beri vermek için uğraşıyorum başkası olsa yaza hazırdı
neyse bu kadar olduya elbet veririm kalanında
Evet pes etmiyorum ama buda gevşeklige sebep o yüzden hedefe varmak uzun zaman alıyorVerirsin canım sen azimlisin yavaş yavaş gitsede pes etmiyorsunben acele ediyorum az verince moralim bozuluyor ... bu sefer gastritim çok azdı artık çikolatalara elveda yoksa bana endoskopi yolu gözüküyor...
Çok geçmiş olsun canım , Maalesef mide ilaçları çözümde değil... ben şimdi saraçoğlunun bir kürü var onu yapıyorum yanmalar azaldı ... bide brokoli kürü yapacam sende bir incele canım ben gerçekten bitkilerden şifaya inanırım..Evet pes etmiyorum ama buda gevşeklige sebep o yüzden hedefe varmak uzun zaman alıyor
sende moralini bozma daha önce yaptın yine yaparsın
canim benimde reflum azdı bu aralar o yüzden dikkat etmeye çalışıyorum, yemek borusunda yara oluştu yine kanama yapıyor
Çok geçmiş olsun canım , Maalesef mide ilaçları çözümde değil... ben şimdi saraçoğlunun bir kürü var onu yapıyorum yanmalar azaldı ... bide brokoli kürü yapacam sende bir incele canım ben gerçekten bitkilerden şifaya inanırım..