Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın kızlar :KK36::KK36:
Wawww 66 kilo tebrikler canım👏👏👏 ben de yarın tartılacam Ramazanda ne yazıkki diyet yapamadım☹ şuan Biraz mecburi diyet yapmak zorundayım gastritim azmış durumda olabildiğince hamurdan şekerden ve soğanlı şeylerden uzak durmam gerekiyor... 4 gündür bunlara dikkat ediyorum çok şükür midem rahatladı tabii bide saraçoğlunun önerdiği bir çay yapıyorum mide yanmalarım bitti.. Ramazanda midem çok kötüydü

Merhabalar arkadaşlar
Özellikle 2 gündür hiç aksatmamaya ve özellikle bol bol su icmeye gayret gosteriyorum.
Yemek faslini saat 17 .45 itibariyla kapattigim icin menuleri paylasabilirim.
Sabah 10.00/ 2 haslama yumurta ,peynir ,1 wasa ,2 zeytin
Saat 14.30 minik bir zeytinyagli enginar
Saat 17.45 karnibahar yemegi , yogurt
Su şu ana kadar 2 litreyi gectim dahada icerim yatana kadar
Spor_ sabah 1.5 saat evde kardio yaptim (10.000 adimi gectim )
Spor harika👏👏👏👏

Yasaklarda bitiyor çok şükür dışarıda yürüyüş yapabileceğim 🤗🤗

Merhaba begüm , nasılsın ? Sende bu takımdasın sanırım nasıl gidiyor diyet ?
merhaba canım, iyiyim
Sen nasılsın? Sendemi kilo aldın?
Ben biraz kilo aldım tekrar geldim vermek için,ramazanda korumaya çalıştım ama şimdi inşallah kaldığım yerden devam edicem

merhaba canım, iyiyim
Sen nasılsın? Sendemi kilo aldın?
Ben biraz kilo aldım tekrar geldim vermek için,ramazanda korumaya çalıştım ama şimdi inşallah kaldığım yerden devam edicem

Bende iyiyim çok şükür , evet tekrardan kilo aldım maalesef koruyamadım kilomu...benim gibi çikolata canavarının kilo koruması biraz zor gibi ☹ yarın tartılacam paylaşım yaparım👍

Bende iyiyim çok şükür , evet tekrardan kilo aldım maalesef koruyamadım kilomu...benim gibi çikolata canavarının kilo koruması biraz zor gibi ☹ yarın tartılacam paylaşım yaparım👍

al benden de o kadar, bende çiko canavariyim,birde gofret delisi oldum bunlar mafetti beni,71 e kadar çıktım, eylülden beri vermek için uğraşıyorum başkası olsa yaza hazırdı
neyse bu kadar olduya elbet veririm kalanında

İyi akşamlar kızlar menüm
Kahvaltı 08.00
5 6 tane patates kızartması
Bikaçtane zeytin
2 kk süzme peynir
Domates salatalık

Öğle 13.00
2 tane krep
Domates salatalık maydanoz
2 tane hindi füme

Akşam 18.00
3 sıkım çiğ köfte
1 lavaş
300 ml ayran
1 tane içli köfte

20.00 bir tane gofret yedim:KK43:

Su 2 lt
Spor 30 dk yürüyüş

al benden de o kadar, bende çiko canavariyim,birde gofret delisi oldum bunlar mafetti beni,71 e kadar çıktım, eylülden beri vermek için uğraşıyorum başkası olsa yaza hazırdı
neyse bu kadar olduya elbet veririm kalanında

Verirsin canım sen azimlisin yavaş yavaş gitsede pes etmiyorsun 👏👏 ben acele ediyorum az verince moralim bozuluyor ... bu sefer gastritim çok azdı artık çikolatalara elveda yoksa bana endoskopi yolu gözüküyor...

Verirsin canım sen azimlisin yavaş yavaş gitsede pes etmiyorsun 👏👏 ben acele ediyorum az verince moralim bozuluyor ... bu sefer gastritim çok azdı artık çikolatalara elveda yoksa bana endoskopi yolu gözüküyor...
Evet pes etmiyorum ama buda gevşeklige sebep o yüzden hedefe varmak uzun zaman alıyor
sende moralini bozma daha önce yaptın yine yaparsın

canim benimde reflum azdı bu aralar o yüzden dikkat etmeye çalışıyorum, yemek borusunda yara oluştu yine kanama yapıyor

Evet pes etmiyorum ama buda gevşeklige sebep o yüzden hedefe varmak uzun zaman alıyor
sende moralini bozma daha önce yaptın yine yaparsın

canim benimde reflum azdı bu aralar o yüzden dikkat etmeye çalışıyorum, yemek borusunda yara oluştu yine kanama yapıyor

Çok geçmiş olsun canım , Maalesef mide ilaçları çözümde değil... ben şimdi saraçoğlunun bir kürü var onu yapıyorum yanmalar azaldı ... bide brokoli kürü yapacam sende bir incele canım ben gerçekten bitkilerden şifaya inanırım..

Çok geçmiş olsun canım , Maalesef mide ilaçları çözümde değil... ben şimdi saraçoğlunun bir kürü var onu yapıyorum yanmalar azaldı ... bide brokoli kürü yapacam sende bir incele canım ben gerçekten bitkilerden şifaya inanırım..

Sanada geçmiş olsun canım
İlaci birkaç gün aldım rahatlayinca bıraktım, işte yememe icmeme dikkat etmeye çalışıyorum

Bende yanma olmuyo da ağrı çok oluyo sırtıma doğru vuruyodu ara ara ama geçti bugünlerde

Saraçoğlu iyi gerçekten bende bitkilerdeki şifaya inanırım bakayım, teşekkür ederim

selam kizlar
sabah 11.00 1 dilim ekmek, omlet, peynir,zeytin,ezme
aksam 18.00 tonbalikli salata, biraz cerez. 1 lt su
1 tane cikolata, yarim baklava

Tünaydın kızlar
Cuma tartılmayı unuttum bi önceki cuma 57.2
Bugün 57.3
Fark+100gr
Şükür yinede bayağı bi boşlamıştım diyet işlerini benim okulum 5 gün açıldı şimdi düzen zamanı kilo vermeye devam edicem inşallah son 3 kilo kaldı

Kızlar bugün hastane çok yoğundu gelemedim. Akşama geleceğim mutlaka. Menüleri bekliyorum.

Bu arada bugün ben kötü bir rakam gördüm tartıda. Cumartesi günü bacaklarım aşırı derecede şişmişti iş yerinde. Bugün muayene oldum doktora. Yarın ultrason çektireceğim inşallah.

Cuma : 65.5

Bugün : 66.6

Akşama menü bekliyorum herkesten. Artık kendimizi toparlama zamanı geldi.

Selam herkese,bana da yer var mi aranizda?bebegimkn 7 aylik olmasini beklemek istiyordum ama dayanamiyorum artik baslamak istiyorum.Bebegim 4 ayi gecti.Brnce vakti geldi🥰

Merhaba kızlar , sabah kızımı dişçiye götürdük .. Dişçi sıra çok hemen getirin araya alayım deyince koştur koştur gittik tartılmayı unuttum yarın sabah tartılır resim atarım inşallah 👍👍
Dişçiye bile gidip gelmek beni mutlu etti çok özlemişim dışarıyı 🤭🤭

X