- 25 Mart 2014
- 2.906
- 5.510
Selam kaptanım....Selam kızlar...beni tanidinmi ebrucum. Umudum2 sonra degistirdim ikizannesi olarak.bakalim taniyabilecekmisinHatırlatsam iyi olurdu aslında ama unutulacağı aklıma dahi gelmedi. Sürekli takvimle haşır neşir olduğum için herkesi de kendim gibi sanıyorum. Bu da ders oldu bize. Bundan sonra önlem alacağız artık.
Senin bildiriminde şimdilik sorun yok canım ama lütfen tarih atarken dikkatli olun. Yoksa boşa gidiyor bildirim, geçersiz sayılıyor.
Senin durumun farklıymış canım. Sorun yok. Ne zaman döneceksiniz eve? Haftaya da bildirim var. Dönmeyeceksen çözüm bulmak lazım tartıya.
Haklısın aslında her bayram etap birleştiriyorduk ama bu bayram herkes evde olduğu için paylaşım alanında konuştuk ve bildirim yapmaya karar verdik. Size özellikle yazmadım ki aksi olmadığı takdirde bildirim yaparsınız diye düşünmüştüm. Yoksa söylerdim bu hafta bildirim yok diye. Neyse artık sağlık olsun. Haftaya telafisini yapacağız hep birlikte.
Geçti artık canım. Haftaya maalesef kilolarınız ikiye bölünecek. O yüzden bu hafta hepinizden iyi sonuçlar bekliyorum.
Canım mantı, trileçe ve portakal suyu olmamış. Onun haricinde güzel bir menü. Hedef kilona çok az kaldı. Sporunu ihmal etmemen lazım artık. Su güzel olmuş.
Yarım kalıp süzme peyniri derken? Kalıp büyüklüğü gözümü korkuttu benim şu an Makarna, patlamış mısır ve dondurma olmamış. Hatta saat akşam 10 da birşeyler yemek hiç mantıklı değil. Spor yok mu?
Günü çok geç açmışsın. Kahvaltı yapasın olmasa bile yapmalısın mutlaka kendini zorlayıp. Noodle hiç olmamış. Çekirdekten de bir süre uzak durmalısın. Akşam öğünün gayet güzel. İp sayısını zamanla çoğaltmalısın.