Takımın yarısı bildirim yapmamış ciddenAkşama çok ama çok kızacağım kızlar size. Cuma günü unutulur mu hiç yaaaaaaaaa
Elin kolun dert görmesin,emeklerine sağlıkbegum75 canım senin kilonu kontrol edeceğim akşama bekle olur mu
Kaptanım, bu bi bahane değil tabi ama bayram tatili dolayısıyla günleri karıştırmış olabilirler.Akşama çok ama çok kızacağım kızlar size. Cuma günü unutulur mu hiç yaaaaaaaaa
Yahu ben unutmadım, konu komşu tartı da aradım ve bulamadım. Sonra çocukların peşinde koştururken unuttum buraya yazmayı da.tartımızın pili bitti ve köy yerindeyiz küçük pil yok bi komşuda tartı buldum 65 kilo gösterdi imkansız yani. Başka da bir yol bulamadım, çok özür diliyorum bütün takımdan ve senden kaptanım
Bugün tartı varmıydıAçılışı ben yapayım bu hafta. İnşallah dün herkes dikkat etmiştir yediklerine.
Geçen hafta : 66.1
Bu hafta : 65.5
Eki Görüntüle 2848838
Aynen benim gibi olmuşsun kuzum sende az önce eşime diyorum 3 gün kaldı pazartesi izin alda az hava almaya çıkalım yasaklar yokken diyeKaptanım, bu bi bahane değil tabi ama bayram tatili dolayısıyla günleri karıştırmış olabilirler.
Mesela ben bugun perşembe sanıyordum tam kahvaltıya oturacakken buraya bakayım diye girdim ve senin bildirimini gördüm, hatta niye bi gün önce paylaşmışki diye düşünürken aaa bugün cuma demekki deyip hemen tartıya koştum..
Bayram tatili ve kapanma süreci günlerin karıştırılmasına neden oldu sanırım
Hatırlatsam iyi olurdu aslında ama unutulacağı aklıma dahi gelmedi. Sürekli takvimle haşır neşir olduğum için herkesi de kendim gibi sanıyorum. Bu da ders oldu bize. Bundan sonra önlem alacağız artık.Kaptanım, bu bi bahane değil tabi ama bayram tatili dolayısıyla günleri karıştırmış olabilirler.
Mesela ben bugun perşembe sanıyordum tam kahvaltıya oturacakken buraya bakayım diye girdim ve senin bildirimini gördüm, hatta niye bi gün önce paylaşmışki diye düşünürken aaa bugün cuma demekki deyip hemen tartıya koştum..
Bayram tatili ve kapanma süreci günlerin karıştırılmasına neden oldu sanırım
Senin bildiriminde şimdilik sorun yok canım ama lütfen tarih atarken dikkatli olun. Yoksa boşa gidiyor bildirim, geçersiz sayılıyor.Kaptanım kusura bakmayın bugün çok hızlı yazıp çektim acelem vardı evden çıktım. Giremedim de yoksa yeniden yazıp çekerdim
Senin durumun farklıymış canım. Sorun yok. Ne zaman döneceksiniz eve? Haftaya da bildirim var. Dönmeyeceksen çözüm bulmak lazım tartıya.Yahu ben unutmadım, konu komşu tartı da aradım ve bulamadım. Sonra çocukların peşinde koştururken unuttum buraya yazmayı da.tartımızın pili bitti ve köy yerindeyiz küçük pil yok bi komşuda tartı buldum 65 kilo gösterdi imkansız yani. Başka da bir yol bulamadım, çok özür diliyorum bütün takımdan ve senden kaptanım
Haklısın aslında her bayram etap birleştiriyorduk ama bu bayram herkes evde olduğu için paylaşım alanında konuştuk ve bildirim yapmaya karar verdik. Size özellikle yazmadım ki aksi olmadığı takdirde bildirim yaparsınız diye düşünmüştüm. Yoksa söylerdim bu hafta bildirim yok diye. Neyse artık sağlık olsun. Haftaya telafisini yapacağız hep birlikte.Bugün tartı varmıydıbugünün Cuma olduğunu bile unutmuşum bayram koşturmasından. Kaldıki hatırlasam dahi bayram münasebetiyle tartı olmayacağını düşünüyordum.
Geçti artık canım. Haftaya maalesef kilolarınız ikiye bölünecek. O yüzden bu hafta hepinizden iyi sonuçlar bekliyorum.Kaptanım ben bugünü perşembe sanıyordum şaka gibi az önce eşim cuma diye söyleyince anladım şimdi tarılıp bildirim yapayım mı. Çok özür dilerim
Canım mantı, trileçe ve portakal suyu olmamış. Onun haricinde güzel bir menü. Hedef kilona çok az kaldı. Sporunu ihmal etmemen lazım artık. Su güzel olmuş.14 Mayıs Cuma Menüm
Kahvaltı 10.30
1 tereyağında yumurta
3 dilim sucuk
1 kk süzme peynir
1 dilim beyaz ekmek
2 yaprak Marul
Ara 14.00
1 dilim triliçe
Akşam 18.30
1 porsiyon mantı
1 bardak portakal suyu
Su 2.5 lt
Spor yok
Yarım kalıp süzme peyniri derken? Kalıp büyüklüğü gözümü korkuttu benim şu anHerkese merhaba
Kahvaltı 10.45
Domates
Salatalık
2 dilim tb ekmeği
Yarım kalıp süzme peynir
Ara 12.00
Sade Türk kahvesi
1 kare sütlü çikolata
Akşam 17.00
1 kase biberli kremalı makarna
Ara 22.10
1 kase patlamış mısır
2 top sütlü dondurma yicem
2 litre su
Uyuyana kadar 2 buçuğu geçerim
Günü çok geç açmışsın. Kahvaltı yapasın olmasa bile yapmalısın mutlaka kendini zorlayıp. Noodle hiç olmamış. Çekirdekten de bir süre uzak durmalısın. Akşam öğünün gayet güzel. İp sayısını zamanla çoğaltmalısın.Menüm
Kahvaltı 13.00
Kahvaltı yapasım yoktu bende bu saatte Noodle yapıp yedim
Akşam 17.00
Sebzeli terbiyeli et haşlama 1porsiyon
1kase yoğurt
1salatalık
2 bardak çay 1 avuç çekirdek
Şimdi de mısır püsküllü, kiraz sapı çayı içiyorum
Sanırım 3 litre suyu geçtim çünkü su içmekten midem bulandıhem alerji lerim başladı sağolsun lar hemde bugün çok sıcaktı
120 ip atladım
LAydLiNe kaptanim ve sevgili arkadaslar,beni cok guzel idare ettiniz ,gruba katilamiyorum malesef koptum,cok ozur dileyerek ayriliyorum,hakkinizi helal edin,olmadi umarim hepiniz saglikla kurtulursunuz fazlaliklardan