Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Selam kaptanım....Selam kızlar...beni tanidinmi ebrucum. Umudum2 sonra degistirdim ikizannesi olarak.bakalim taniyabilecekmisin

Tanımaz olur muyum canım hiç. Nasılsın? Nerelerdesin? Hoş geldin ayrıca
Hoş bulduk canım.girerken seni bulamazsam diye korktum ama burdaymissin şükür.. biliyorsun hamileydim.dogum yaptım 5 aylık olduk. Tabi yüksek kilolarla geri geldim malesef.bana gore hiç çıkmadigim bir kiloydu saskinim artık bi dur demem lazım..

Kızlar sizler nasılsınız.ben daha önce bu takımdaydım.gayet güzel istediğim kiloya ulaştım falan çok şükür.ama ardından dış gebelik geçirdim bir sene o sekilde kilo alimim oldu .ardından hamilelik oldu tekrar yine tabiki kilo aldım.. ikiz erkek cocukalrim var 6 yaşında.. 5 aylık da bir oğlum var emziren anneyim..ilahiyat mezunuyum ogretmenim suan ucretsiz izindeyim.kocaelide yasiyorum.şuan malasef 79 kılloyum tabi bayram tatlilarla inş.cikmamismdir bakalım tekrar güncel kilona bakarım.

Hoşgeldin canım hayırlı olsun bebişin umarım kilolarını verirsin çabucak eskilerden pek kimse kalmadı ama ben hatırlıyorum seni

3oglanannesi , Hoşgeldin canım, bebişin hayırlı olsun. Hatırladım tabi ki seni, geçen yıl bi ara takımdaydın...Ben de mezun oldum ama artı 3-4 kilo alınca kontrol altında kalmak ve inşallah verebilmek için burda olmaya çalışıyorum..Tabi buranın sıcak ortamından da kopamıyorum o en önemli sebep

Zümreyiz sanırım, ben de Din K öğretmeniyim inşallah en sağlıklı şekilde hedefine ulaşırsın, emziriyorsan sütüne dikkat ederek diyet yapmalısın.

Son düzenleme:
Valla bakalim nasil diyet yapacagim bende bilmiyorum.size ve kaptana emanet edeceğim artık kendimi.sezeryan olduğu için çok fazla ağır yorucu sporda yapamıyorum.artik yuruyuslerle zararlı şeylerden uzak kalarak deneyecegim bakalım.burda emziren anne olupta çok güzel kilo veren arkadaşlar vardı onlardan ilham alarak başlama fikri oluştu bakalım.. başka var mı emziren anne grupta.

Ben kızım 10 aylıkken başlamıştım geçen yıl, ama zaten sütüm yok denecek kadar azdı, avunmak için emiyor gibiydi... Buna rağmen az da olsa 2 yıl emzirmeye devam ettim, bi yandan da diyetime devam ettim.
Sende karbonhidratları azaltıp, abur cuburları bırakıp, protein, meyve sebzeyi artırarak, bol su içerek sütünü azaltmadan kilo verebilirsin. Hatta emzirme döneminde kilo daha kolay veriliyormuş, emzirmeyi bıraktıktan sonra eskisi kadar düzenli kilo veremedim, bu yüzden bunu fırsata dönüştürebilirsin..
Ben de sezeryan olduğum için, ayrıca sevdiğim için yaptığım tek spor düzenli yürüyüştü, 1 saat yürüyüş yapıyordum genelde, hiç olmadı yarım saat yürüsen bile çok faydası olur.
Ayrıca suyu bol içmelisin hem sütün hem diyetin için.. İnanıyorum, istersen başarırsın

Aklıma gelmişken ekleyim, rezene tohumu çayı hem süt artırıyor, hem anne sütüne geçerek bebeğin gazını sancısını alıyor, hem de diyet dostu...metobolizma hızlandırıcı ve yağ yakıcı özelliği var..ben her gün 1 kupa şekersiz rezene çayı içerdim genelde. Aktardan alabilirsin tadı da güzel, hala arada içerim.

Çok sağol canım bilgiler için...ins.beraber basaracagiz inanıyorum.

Grupta yer var mı bilmiyorum ama ben tekrar katılmak istiyorum uygun görürseniz..

Hoş geldin canım yeniden aramıza. Dış gebelik geçirdiğin dönem görüşmüştük en son. Yeniden hamile olduğundan haberim yoktu. Hayırlı uğurlu olsun bebişin. Kilon oldukça çoğalmış. İyi etmişsin tekrar gelmekle. İnşallah bizimle birlikte yine eski haline dönersin

Inş.bakalim canım.. burda son durum nedir.bildigimiz gibimi değişen şeyler oldumu.yada grup içinde yapılan bazı aktiviteler varmı.

Allah allah..hamileyim tekrar falan diye yazdigimi hatırlıyorum sanki bilemedim 1 sene geçti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…