- 24 Temmuz 2015
- 593
- 1.043
- 113
- 31
Kizlar işe yuruyerek gidip geliyorum toplam 20dk sürüyor onun dışinda sizin yaptiginiz sporlar neler
Canım ben açık bazen hava yürüyüşü bazen koşu bandı bazen eliptik bazen egzersiz, bazen 2si bir arada ortaya karışıkKizlar işe yuruyerek gidip geliyorum toplam 20dk sürüyor onun dışinda sizin yaptiginiz sporlar neler
Meyvesi değil kuzum bahsettiğim çayıydı bendeki kayısılı biçokta zayıflamaya yardımcı bitkiler bulunan çay. Tabi genede danışarak kullanmak lazım. Haftada 1 kullandığım için bağırsak tembelliğide yapmıuor kimi haftalarda içmiyorumTeşekkürler balım. Proğramımda meyve yasak şu an maalesef.
Bnde 10000 adim atmaya calisiyorum ama basen bolgemi ozellikle calistirmak istiyorumBen geçen haftaya kadar spor salonuna gidiyordum. Evde büyük kızımız covid olunca ramazan sonuna kadar dondurdum spor salonunu. Her gün 10 bin adım atmaya çalışıyorum. Hafta sonu da yürüyüşten sonra bölgesel spor yapmaya başlayacağım evde.
İnsallah bnde yapabilirim birseylerCanım ben açık bazen hava yürüyüşü bazen koşu bandı bazen eliptik bazen egzersiz, bazen 2si bir arada ortaya karışık
Burasi sana çok iyi gelecek inan, ben de geleli çok olmadı 5.5 kilo gitti.inşallah hepimiz ideal sağlıklı kilolarimiza ulaşacağızİnsallah bnde yapabilirim birseyler
YouTube da bölgesel egzersizler bolca var aslında kısa videolardan oluşan bakabilirsin. Basen bölgesi çabuk erimiyor bir de öyle bir şey varBnde 10000 adim atmaya calisiyorum ama basen bolgemi ozellikle calistirmak istiyorum
İnsallah canimBurasi sana çok iyi gelecek inan, ben de geleli çok olmadı 5.5 kilo gitti.inşallah hepimiz ideal sağlıklı kilolarimiza ulaşacağız
Malesef oyle ama vazgecmek yok Allahin izniyleYouTube da bölgesel egzersizler bolca var aslında kısa videolardan oluşan bakabilirsin. Basen bölgesi çabuk erimiyor bir de öyle bir şey var
Tebrikler canım
Tebrikler çiçeğimGeçen hafta 80,4
Bugün 79,6
Hedefim 79 du
Karnımda müthiş bir ağrı var. Lavaboya çıkamadım henüz.. Değişiklik olursa tekrar atarım resimEki Görüntüle 2820955
Çok iyi düşünmüş diyetisyenin seni özellikle takip ediyorum canımGünaydın kızlar,
7 Nisan menüm
10:00 bir yumurta + 2 hindi füme
13:00 fasulyeli ton
15:00 bir avuç çiğ badem
20:00 3 top profiterol
Diyetisyenim akşam ogunumu serbest bıraktı :)
2+ lt su
Aslında baya az canim.Bi de o kadar hareketli bir insanim ki şaşırıyorum nasıl sabit kalıyor kilom.Porsiyonların nasıl canım?
Geçen hafta 69.0Aysegul 6666 seni bekliyorum canım sabırsızlıkla
Geçen hafta 69.0
Bugün. 69.4
Fark +400gr.
2 gündür wc çıkamadım, tabi tek bahanem bu değil, memlekette ve dönüşte abarttımyine buna şükür diyorum, daha fazlaydı + larım, bu azalmış hali
Seni de tebrik ediyorum canım, tam gaz yola devam
Geçmiş olsun canımDünden beri mide bulantısı dan fenayım adet ağrısı midemi bosaltmami zorluyoyarına daha iyi olurum heralde adet oldum ya gerçi çok mutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?