• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ellssa Ellssa ben bugün kendimden geçercesine yiyorum, sanki içimde bi karadelik var yediklerimi çekiyor. ay valla yediklerimi düşündükçe kafam atıyor, resmen karbonhidrat krizine falan girdim, öyle çok yedim ki bildiğin o sarhoşluk çöktü üzerime. Ben bugün izninile menümü paylaşmicam o yüzden :KK43: kalori sayara yazmadım ama şuan 2000'i kesin geçmişimdir, çünkü isimlerini anmiyim ama bazı şekerli şeyler de yedim. hiç bana yakışmıyo böyle hareketler :KK43:
Bende aynıyım bugün cnm ya 🤦

Ellssa Ellssa ben bugün kendimden geçercesine yiyorum, sanki içimde bi karadelik var yediklerimi çekiyor. ay valla yediklerimi düşündükçe kafam atıyor, resmen karbonhidrat krizine falan girdim, öyle çok yedim ki bildiğin o sarhoşluk çöktü üzerime. Ben bugün izninile menümü paylaşmicam o yüzden :KK43: kalori sayara yazmadım ama şuan 2000'i kesin geçmişimdir, çünkü isimlerini anmiyim ama bazı şekerli şeyler de yedim. hiç bana yakışmıyo böyle hareketler :KK43:

Bende aynıyım bugün cnm ya 🤦
Bugün cuma kızlar, önümüzde koca 1 hafta var 😉ben tartı sonrası 1 öğünü abartmadan küçük boyundan yiyorum, cuma ya kadar porsiyonlarim gitgide azalıyor, perşembe tartıda istediğim sonucu görmezsem o gün detoks yapıyorum. Eskiden ipin ucunu bir kere koparsam,battı balık yan gider diyip yanlış yemeye devam ederdim. Şimdiki felsefem bu dakikaya kadar yanlış yaptim ama zararın neresinden dönsem kardır mantığı. Sonuçta 1 kg ödem 1 günde gider ama 5 kg 2 haftamı alır

Yaz canım yediğin her şeyi. Yüzleşmemiz lazım.

Bomba gibi menümle günü kapatıyım bari kızlar 🙈
Kahvaltı saat 10 da, fotodaki börekler baya ufaktı allahtan 😬
Saat 15.00 de 1 dürüm döner, ayran
Saat 17.00 da 2 dilim börek
Su şimdilik 1.5 litre yatmadan 2.5 yaparım
Spor yapcak halim yok hiç bugün

Eklentiler

• IMG_20210409_094005.jpg
    IMG_20210409_094005.jpg
    136,1 KB · Görüntüleme: 35
Canım ama listeye yetişmesi için erken atmaliydin diye biliyorum :KK66: sorun tarti da miydi peki
eve simdi girdim hemen fotoyu attim. sabah ac karna tartilmistim giyinip hazirlandigim icin de kiyafetlerle tartildim ama bu kadar fark olmasi tuhaf. takimin sonucunu kotu etkiledim herkesten ozur dilerim :KK42:

Meyvesi değil kuzum bahsettiğim çayıydı bendeki kayısılı biçokta zayıflamaya yardımcı bitkiler bulunan çay. Tabi genede danışarak kullanmak lazım. Haftada 1 kullandığım için bağırsak tembelliğide yapmıuor kimi haftalarda içmiyorum
Anladım ama işte meyve ve meyve içerikli olanlar yasak ilk seviyede..
Ramazan ayında 2.seviye ile hurma girecek listeme inşallah

Bugün nedense bende öyleyim, birde sabahki tartı da sabit görünce oda eksi moral verdi

menüm kötü benimde

08.30: limonlu yeşil çay

10.40: 2 yumurta beyazı
-3 yk yulaf ile lapa
-3 4 yk mercimek çorbası
-1 kk peynir
-7 zeytin
-1 domates
-maydanoz

13.00: türk kahvesi+ 3 badem 3 fındık 3 yer fıstığı 4 antep fıstığı 5 kayısı çekirdeği 15 tane leblebi
1 yk şekersiz kuşburnu marmelatı

16.20: 4 yk tavuk göğüsü
3 yk kırmızı lahana turşusu
2 yk yoğurt

17.00: türk kahvesi+ magnolia (az şeker az tereyağı az un kullandım)

2 lt su
20 dk tüm vücut+ 40 dk yürüyüş

Günahıyla sevabıyla menümm

Ellssa Ellssa ben bugün kendimden geçercesine yiyorum, sanki içimde bi karadelik var yediklerimi çekiyor. ay valla yediklerimi düşündükçe kafam atıyor, resmen karbonhidrat krizine falan girdim, öyle çok yedim ki bildiğin o sarhoşluk çöktü üzerime. Ben bugün izninile menümü paylaşmicam o yüzden :( kalori sayara yazmadım ama şuan 2000'i kesin geçmişimdir, çünkü isimlerini anmiyim ama bazı şekerli şeyler de yedim. hiç bana yakışmıyo böyle hareketler :(
O izni yemeden önce alsaydın keşke😎 menü listeni yazmanı bekliyorum hem de acilen canım😎

Son düzenleme:
Menüm

10:00
Ceviz suyu+kahve

12:45
3 yumurta ile bol maydanozlu omlet, üzerine kaşar dilimleri
7 yeşil zeytin
1 ceviz+7 badem+7 fındık
Marul+yeşil soğan

Su
2,5 litre

Spor
Tibet 7 tekrar
30 dk yürüyüş

Not:
Akşam yiyemedim. Misafir vardı. Koşturmaca ile fırsatım olmadı. Geç olunca da yemedim

Back