• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın kızlar,
7 Nisan menüm
10:00 bir yumurta + 2 hindi füme
13:00 fasulyeli ton
15:00 bir avuç çiğ badem
20:00 3 top profiterol
Diyetisyenim akşam ogunumu serbest bıraktı :)
2+ lt su
Tatlım bugün 9 nisan ve sen 7 nisan menünü paylaşıyosun..
Menülerini günlük paylaşır mısın lütfen

Ooooo daha güzelmiş. Daha uzun süre de nöbete girmezsin o zaman. İdeal kilona indiğinde de zaten bu işi öğrenmiş olursun. Emziriyor musun? Bebiş kaç aylık?

Ayrıca musmutlu, incecik sağlıklı yılların olsun. Yeni yaşın sana güzellikler getirsin :KK200:
Cok teşekkür ederim canim 🌸☺️ evet emziriyorum kızımda 8aylik 🥰

Günaydın kızlar.Herkese hayırlı cumalar.
Geçen hafta :58.7kg
Bugün
20210409_103750.jpg

Yine sabitledi kg.Belki reglinde etkisi vardir.Bana metabolizma hızlandırmak için önerisi olan varmı?

Geçen hafta 80,4
Bugün 79,6

Hedefim 79 du 😉
Karnımda müthiş bir ağrı var. Lavaboya çıkamadım henüz.. Değişiklik olursa tekrar atarım resim😀Eki Görüntüle 2820955
Artık bizden değilsin. Sen artık bir 70 lisin😂😂şaka bir yana tebrikler, darısı başımıza 😍👏👏👏
Kilo bildirimi yapıyorum
Geçen hafta: 85,10
Bu hafta: 84,05
Fark: -1,05
Sabah karanlıkta çektim ama okunabiliyordur inşallah.
👏👏👏👏tebrik ederim canim
Hoşbulduk canım :)
Hoşgeldin aramıza ⚘

Canım aynen bu şekilde yapıyoruz bildirimi. Ayaklarım görünmesin istersen sadece rakam olan yeri de çekebilirsin ama bir kağıda kullanıcı adını ve bugünün tarihini yazıp tartının üzerine koyman gerekiyor. Önceki bildirimlere göz atabilirsin.
Onceki mesajlarda gördüm ama simdi evde degilim sabah cekmistim bu haftalik boyle olsa olur mu yoksa yarin sabah yeni tarti fotosu atayim mi canim

Harika bir sonuç canım bu :KK9: :KK9: :nazar:

Bu hafta veremesen de canım korumaya çalış. İstediğin şeylerden ye ama porsiyonunu küçük tut. Bir de hareket etmeye çalış. Adımsayarın var nasılsa. Günlük kaç adım atıyorsun normalde?

Mide bulantısına dikkat et canım. Son dönem covid belirtilerinin başında geliyor. Genelde ishal, kusma eşlik ediyor. Dikkatli olun bu dönemde çünkü bulaşıcılığı çok arttı.

Gayet güzel bir sonuç :KK9:

Bu kadar serbestliğin arkasına artık daha güzel menüler ve rakamlar bekliyorum canım senden. Listeye yeniden girebilmen için ayrıldığın kilonun altında olman lazım. Bu hafta gözüm üzerinde :rolleyes::rolleyes:

Harika gidiyorsun canım :nazar: Bu kez birlikte bitirelim artık şu işi de korumaya geçelim :KK39:

Oooooo demek ki isteyince güzel sonuçlar geliyormuş :KK9::KK9:

Hadi bakalım haftaya güzel sonuçlar bekliyoruz senden de. Bu arada şu an kilolarımız tam olarak aynı :rolleyes::rolleyes:
:rolleyes:
Son birkaç haftadır 4 bini gecemiyordum canım enerjim hiç yoktu kendime gelmeye başlıyorum takviyelerimi aldıkça artiracagim zamanla.

Back