• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kizlar işe yuruyerek gidip geliyorum toplam 20dk sürüyor onun dışinda sizin yaptiginiz sporlar neler ☺️

Kizlar işe yuruyerek gidip geliyorum toplam 20dk sürüyor onun dışinda sizin yaptiginiz sporlar neler ☺️

Ben geçen haftaya kadar spor salonuna gidiyordum. Evde büyük kızımız covid olunca ramazan sonuna kadar dondurdum spor salonunu. Her gün 10 bin adım atmaya çalışıyorum. Hafta sonu da yürüyüşten sonra bölgesel spor yapmaya başlayacağım evde.

Teşekkürler balım. Proğramımda meyve yasak şu an maalesef.
Meyvesi değil kuzum bahsettiğim çayıydı bendeki kayısılı biçokta zayıflamaya yardımcı bitkiler bulunan çay. Tabi genede danışarak kullanmak lazım. Haftada 1 kullandığım için bağırsak tembelliğide yapmıuor kimi haftalarda içmiyorum

Ben geçen haftaya kadar spor salonuna gidiyordum. Evde büyük kızımız covid olunca ramazan sonuna kadar dondurdum spor salonunu. Her gün 10 bin adım atmaya çalışıyorum. Hafta sonu da yürüyüşten sonra bölgesel spor yapmaya başlayacağım evde.
Bnde 10000 adim atmaya calisiyorum ama basen bolgemi ozellikle calistirmak istiyorum

Geçen hafta 88.1
Çok şükür ki adet oldum daha hızlı olacak yine kilo vermiş m bu ay 💃💃💃 hedefine ulaşamadım Ellssa Ellssa ama haftaya hedefim daha iyi gelecek bana inşallah
LAydLiNe LAydLiNe

Eklentiler

• IMG20210409103932.jpg
    IMG20210409103932.jpg
    80,5 KB · Görüntüleme: 23
Günaydın kızlar,
7 Nisan menüm
10:00 bir yumurta + 2 hindi füme
13:00 fasulyeli ton
15:00 bir avuç çiğ badem
20:00 3 top profiterol
Diyetisyenim akşam ogunumu serbest bıraktı :)
2+ lt su
Çok iyi düşünmüş diyetisyenin seni özellikle takip ediyorum canım :KK200::KK36: senin duygusal atakların vardı dimi karıştırmiyorum :KK64: diyetisyenin ödülleri seni motive edecektir bir de

Aysegul 6666 Aysegul 6666 seni bekliyorum canım sabırsızlıkla :dondurma::dondurma::eek::KK48::KK48:
Geçen hafta 69.0
Bugün. 69.4
Fark +400gr.😒😫

2 gündür wc çıkamadım, tabi tek bahanem bu değil, memlekette ve dönüşte abarttım 😔🙄 yine buna şükür diyorum, daha fazlaydı + larım, bu azalmış hali🥴

Seni de tebrik ediyorum canım, tam gaz yola devam 👏

Geçen hafta 69.0
Bugün. 69.4
Fark +400gr.😒😫

2 gündür wc çıkamadım, tabi tek bahanem bu değil, memlekette ve dönüşte abarttım 😔🙄 yine buna şükür diyorum, daha fazlaydı + larım, bu azalmış hali🥴

Seni de tebrik ediyorum canım, tam gaz yola devam 👏

İşin şakası bir yana haftaya senden de güzel bir sonuç bekliyorum artık. Biliyorum ki yapabilecek güçtesin. Hadi artık topla kendini. Fazlalıklardan kurtulup korumayı öğrenelim birlikte :KK36:

Back