- 20 Ocak 2012
- 25.929
- 34.606
- 798
- 43
Harika bir sonuç canım bu
Bu hafta veremesen de canım korumaya çalış. İstediğin şeylerden ye ama porsiyonunu küçük tut. Bir de hareket etmeye çalış. Adımsayarın var nasılsa. Günlük kaç adım atıyorsun normalde?Günaydın kızlar
Cuma 66.65
Bu hafta
Mide bulantısına dikkat et canım. Son dönem covid belirtilerinin başında geliyor. Genelde ishal, kusma eşlik ediyor. Dikkatli olun bu dönemde çünkü bulaşıcılığı çok arttı.Günaydın, geçen cuma 64.2 idi, bugün 63.85, fark 350 gramcık.
Pazartesi günü 63.7 görmüştüm niye böyle olduk anlamadım, zaten bi garibim sabahtan beri midem bulanıyor. Akşam ödem atıcımı içemeden uyumuş kalmışım
Gayet güzel bir sonuçGünaydın kızlar
2 Nisan Cuma 57.0
9 Nisan Cuma 56.4
Fark - 600 gr
Bu kadar serbestliğin arkasına artık daha güzel menüler ve rakamlar bekliyorum canım senden. Listeye yeniden girebilmen için ayrıldığın kilonun altında olman lazım. Bu hafta gözüm üzerindeGünaydın arkadaslar
2 hafta önceki kilo 59.70 izin öncesi yani
+0.95 fark
Harika gidiyorsun canım Bu kez birlikte bitirelim artık şu işi de korumaya geçelimGünaydın kızlar
Geçen hafta 71.3
Bu hafta 70.3
Fark -1 kilo
Sümicim kankicim gizli takipçim burdan sana kocaman selamlar
Oooooo demek ki isteyince güzel sonuçlar geliyormuşGünaydın herkese
Geçen hafta cuma; 56.2
Bugün ; 55.6
Hadi bakalım haftaya güzel sonuçlar bekliyoruz senden de. Bu arada şu an kilolarımız tam olarak aynıMerhabalar herkese
Geçen cuma:68
Bugün:67.5
Hedefimi tutturamadım ama haftaya göreceğim o 66 yı