Geçen hafta: 70.15
+600
Bir yanım mutlu çünkü bu haftam berbattı.
En az 1.5 kilo bekliyordum. Bir yanım üzgün kilo vermek yerine aldığım için. Neyse vücudum biraz şaşırmış oldu
İnşallah bu hafta sağlıklı beslenmeye tekrar adapte olabilirimm
Ben de büyük porsiyoncuyum yaAy o gece gondermelerim aman Allahım.evlenene kadar gece 12 de bizim sokağa köfte minibüsü gelirdi.babam sağolsun kırmadı beni, ev halkı da yerdi tabi, o zaman fazla kilo da yoktu. Sonra bu geleneği eşim sürdürdü yanii nasıl mide varsa büyük boy pizza tam porsiyon cigkofte halka tatlı derken, işte bu hallere geldim.kilo verme hiç kolay değil ama korumak çok çok çok zor
maşallah :)
teşekkürleer, ben 60 a kadar hızlı bekliyordum ama zaten geçn hafta beklediğimden çok gitti bu hafta da az gitsin. yeter ki gitsin deCanım ideal kilo aralığında olduğun için bence bu 350 gr bile çok güzel. Tebrik ediyorum seni.verilecek kilo azalınca daha zor gidiyor
valla ne dersen de emin adımlarla geliyorsun kaptanımGeçen hafta : 68.4
Bu hafta: 67.5
Aslında bu rakamı Cumartesi günü de görmüştüm. Ama hem regl zamanım yaklaştı hem de bu hafta kızımın doğum günü vardı. Diyetisyen pasta izni vermişti ama ben biraz fazla kaçırdım galiba. Kısacası daha iyi olabilirdi.
Eki Görüntüle 2820939
63.7 yi tutturamadım 63.85 de kaldım. Haftaya hedefim 63.3 inşallah.Hedef Listesi
@berceste_ 86 (88,1)
Ellssa 79 (80,4)
polokey2244 70 (71,3)
K kahvevekitapsever 66,9 (68)
@Mehtoskuzu 77 (77,6)
S salt 85 (86)
@afrasyab08 63 (64,3)
Sibal57 81,9 (82,8)
bi-zuzu 56,5 (57)
ekhion 63,7 (64,2)
@knickerbockerbonde 83 (85,1)
Ben de tutturamadım bu haftayı ama haftaya elimden geleni yapacağım daha çok boş günüm var hemHedef Listesi
@berceste_ 86 (88,1)
Ellssa 79 (80,4)
polokey2244 70 (71,3)
K kahvevekitapsever 66,9 (68)
@Mehtoskuzu 77 (77,6)
S salt 85 (86)
@afrasyab08 63 (64,3)
Sibal57 81,9 (82,8)
bi-zuzu 56,5 (57)
ekhion 63,7 (64,2)
@knickerbockerbonde 83 (85,1)
63.7 yi tutturamadım 63.85 de kaldım. Haftaya hedefim 63.3 inşallah.
Geçen hafta 80,4
Bugün 79,6
Hedefim 79 du
Karnımda müthiş bir ağrı var. Lavaboya çıkamadım henüz.. Değişiklik olursa tekrar atarım resimEki Görüntüle 2820955
Geçen hafta 80,4
Bugün 79,6
Hedefim 79 du
Karnımda müthiş bir ağrı var. Lavaboya çıkamadım henüz.. Değişiklik olursa tekrar atarım resimEki Görüntüle 2820955
Kaptanım psikolojik açıdan bu aralar çöküntüdeyim çareyi yemeklere saldırmakta buldum sanırım . Miktarsızca ve ayrım yapmadan yedim belki tadını bile almadım gözüm o kadar kararmıştı. +600 ile kurtardığım için bu haftayı mutluyum . İnşallah bu hafta dengeli ve güzel geçecekÇok güzel gidiyordun canım neden böyle oldu?
Hoşgeldin canım ilk sayfadaki formu doldurman yeterliMerhaba araniza yeni katildim konu basindaki kurallari okudum ama uzerinden baya zaman gecmis simdi tam olarak ne yapmaliyim
Hoş geldin canım aramıza. Kurallarımı hâlâ geçerli. Eğer uyabileceğini düşünüyorsan formu doldurup burada paylaş lütfen.Merhaba araniza yeni katildim konu basindaki kurallari okudum ama uzerinden baya zaman gecmis simdi tam olarak ne yapmaliyim
Kaptanım psikolojik açıdan bu aralar çöküntüdeyim çareyi yemeklere saldırmakta buldum sanırım . Miktarsızca ve ayrım yapmadan yedim belki tadını bile almadım gözüm o kadar kararmıştı. +600 ile kurtardığım için bu haftayı mutluyum . İnşallah bu hafta dengeli ve güzel geçecek
Çok teşekkürler kaptanım. Bu hafta inşallah hepimiz için çok güzel geçer. Bende yıllllardır görmediğim 6lı rakamlara kancayı atmak istiyorum artık. Bu hafta çok motiveyimBiliyorsun ki ara ara hepimizin bazı çöküşleri oluyor. Ne zaman anlatmak, paylaşmak istersen biz buralardayız. Bu hafta inşallah çok daha güzel geçer ve seni de 6 lı rakamlarda görürüz artık
Canım genede süper gitmiş tebrikler.. lavaboya çıkmak için ben perşembe günü 3 gibi kayısı çayı içiyorum haftada 1 gün bağırsakları çok güzel çalıştırıyor ertesi güne eksili uyanabilirsin.Geçen hafta 80,4
Bugün 79,6
Hedefim 79 du
cok guzel kaptanimGeçen hafta : 68.4
Aslında bu rakamı Cumartesi günü de görmüştüm. Ama hem regl zamanım yaklaştı hem de bu hafta kızımın doğum günü vardı. Diyetisyen pasta izni vermişti ama ben biraz fazla kaçırdım galiba. Kısacası daha iyi olabilirdi.
Eki Görüntüle 2820939
Tebrik ederim kaptanım, çok güzel gidiyorsunGeçen hafta : 68.4
Eki Görüntüle 2820939
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?