Afiyet olsun canım.paylaşmak güzeldir diyelim o zamanGofret olandan canım arkadaşla bolustuk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsun canım.paylaşmak güzeldir diyelim o zamanGofret olandan canım arkadaşla bolustuk
Ben adet olunca Nutella kavanozu gözümün önünden geçiyor bbugun fena atak yaşadım diyetisyenle görüştüm karam yiyebilirsin bitter olan dedi ben yarısını yedim canımAfiyet olsun canım.paylaşmak güzeldir diyelim o zaman
Eşim nutella alırdı, hemen bitince, bari bi kaşık yeseydim derdiben de adetken tatlı krizine giriyorum. Tarçınlı süt kesmiyor, tarçınlı yoğurda portakal dogruyorum, az da olsa bastiriyorBen adet olunca Nutella kavanozu gözümün önünden geçiyor bbugun fena atak yaşadım diyetisyenle görüştüm karam yiyebilirsin bitter olan dedi ben yarısını yedim canım
hadi insallah canimEn sevdiğim börektir ıspanaklı olan.79.9u göreyim , bir dilim yerim artık
Ben bir keresinde gece 11 de gönderdim aldı ve ertesi güne kadar kaşık kaşık yemiştim eşimin kahvaltida ki kavonaza bakışını unutamıyorum ağlaya ağlaya yedim çok kötü bir atakti bugünde öyle bir gündü kendimi iyi tuttum diyebilirimEşim nutella alırdı, hemen bitince, bari bi kaşık yeseydim derdiben de adetken tatlı krizine giriyorum. Tarçınlı süt kesmiyor, tarçınlı yoğurda portakal dogruyorum, az da olsa bastiriyor
Hayır canım. Kaçamağım yok.Hafta içi kaçamak yaptım menüsü sanki bu. Neden bu kadar geç yedin canım?
Ay o gece gondermelerim aman Allahım .evlenene kadar gece 12 de bizim sokağa köfte minibüsü gelirdi.babam sağolsun kırmadı beni, ev halkı da yerdi tabi, o zaman fazla kilo da yoktu. Sonra bu geleneği eşim sürdürdü yanii nasıl mide varsa büyük boy pizza tam porsiyon cigkofte halka tatlı derken, işte bu hallere geldim.kilo verme hiç kolay değil ama korumak çok çok çok zorBen bir keresinde gece 11 de gönderdim aldı ve ertesi güne kadar kaşık kaşık yemiştim eşimin kahvaltida ki kavonaza bakışını unutamıyorum ağlaya ağlaya yedim çok kötü bir atakti bugünde öyle bir gündü kendimi iyi tuttum diyebilirim
Yok ya ben o kadar gece.yeme durumum olsa ben biterim benim sadece o zaman gönderdim gece yeme huyum yok benimAy o gece gondermelerim aman Allahım .evlenene kadar gece 12 de bizim sokağa köfte minibüsü gelirdi.babam sağolsun kırmadı beni, ev halkı da yerdi tabi, o zaman fazla kilo da yoktu. Sonra bu geleneği eşim sürdürdü yanii nasıl mide varsa büyük boy pizza tam porsiyon cigkofte halka tatlı derken, işte bu hallere geldim.kilo verme hiç kolay değil ama korumak çok çok çok zor
Canım ideal kilo aralığında olduğun için bence bu 350 gr bile çok güzel. Tebrik ediyorum seni .verilecek kilo azalınca daha zor gidiyorGünaydın, geçen cuma 64.2 idi, bugün 63.85, fark 350 gramcık.
Pazartesi günü 63.7 görmüştüm niye böyle olduk anlamadım, zaten bi garibim sabahtan beri midem bulanıyor. Akşam ödem atıcımı içemeden uyumuş kalmışım
Bu hafta bende + dayımGünaydın kızlar
Cuma 66.65
Bu hafta