• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Afiyet olsun canım.paylaşmak güzeldir diyelim o zaman 😉
Ben adet olunca Nutella kavanozu gözümün önünden geçiyor :olamaz: bbugun fena atak yaşadım diyetisyenle görüştüm karam yiyebilirsin bitter olan dedi ben yarısını yedim canım

Ben adet olunca Nutella kavanozu gözümün önünden geçiyor :olamaz: bbugun fena atak yaşadım diyetisyenle görüştüm karam yiyebilirsin bitter olan dedi ben yarısını yedim canım
Eşim nutella alırdı, hemen bitince, bari bi kaşık yeseydim derdi😂ben de adetken tatlı krizine giriyorum. Tarçınlı süt kesmiyor, tarçınlı yoğurda portakal dogruyorum, az da olsa bastiriyor😊

08.30: 1 kase tarhana çorbası

09.40: limonlu yeşil çay

10.20
-1 kk peynir
-biraz acuka ve krem peynir
-1 yk şekersiz kuşburnu marmelatı
-yarım simit

11.15: türk kahvesi+ çeyrek karam gurme

14.15 : 1 portakal

18.00: 1 kase mercimek çorbası

20.50: 1 kase magnolia+1 avuç karışık kuruyemiş

2 lt su

Perşembe yapılacak menü değil ama hiç diyet modunda değilim hep yemek yiyesim var yaşamak için değil ağzım boş kalmasın diye yiyorum.-10 kilodan sonra yapılacak iş değil farkındayım. Umarım en kısa sürede toparlarım :KK12: :KK12: :KK12: :KK12:

Eşim nutella alırdı, hemen bitince, bari bi kaşık yeseydim derdi😂ben de adetken tatlı krizine giriyorum. Tarçınlı süt kesmiyor, tarçınlı yoğurda portakal dogruyorum, az da olsa bastiriyor😊
Ben bir keresinde gece 11 de gönderdim aldı ve ertesi güne kadar kaşık kaşık yemiştim 🙈🙈🙈 eşimin kahvaltida ki kavonaza bakışını unutamıyorum :olamaz: :-) ağlaya ağlaya yedim çok kötü bir atakti :olamaz: bugünde öyle bir gündü kendimi iyi tuttum diyebilirim

Hafta içi kaçamak yaptım menüsü sanki bu. Neden bu kadar geç yedin canım?
Hayır canım. Kaçamağım yok.
Bahsettiğim gibi doğumgünü koşturmacam vardı.. Kendime zaman ayıramadım. Hazır olan menü de cıss olunca yemedim. O tyüzden akşam menüsü oldu sadece..

Ben bir keresinde gece 11 de gönderdim aldı ve ertesi güne kadar kaşık kaşık yemiştim 🙈🙈🙈 eşimin kahvaltida ki kavonaza bakışını unutamıyorum :olamaz: :-) ağlaya ağlaya yedim çok kötü bir atakti :olamaz: bugünde öyle bir gündü kendimi iyi tuttum diyebilirim
Ay o gece gondermelerim aman Allahım :olamaz::p.evlenene kadar gece 12 de bizim sokağa köfte minibüsü gelirdi.babam sağolsun kırmadı beni, ev halkı da yerdi tabi, o zaman fazla kilo da yoktu. Sonra bu geleneği eşim sürdürdü 🤗yanii nasıl mide varsa büyük boy pizza tam porsiyon cigkofte halka tatlı derken, işte bu hallere geldim.kilo verme hiç kolay değil ama korumak çok çok çok zor

İyi akşamlar kızlar kahvaltım 11.00 de akşam yemeğim 18.00
Su 1.5 litre
40 dk spor

Eklentiler

• IMG_20210408_172400.jpg
    IMG_20210408_172400.jpg
    124,2 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG_20210408_104829.jpg
    IMG_20210408_104829.jpg
    110,1 KB · Görüntüleme: 32
Ay o gece gondermelerim aman Allahım :olamaz::p.evlenene kadar gece 12 de bizim sokağa köfte minibüsü gelirdi.babam sağolsun kırmadı beni, ev halkı da yerdi tabi, o zaman fazla kilo da yoktu. Sonra bu geleneği eşim sürdürdü 🤗yanii nasıl mide varsa büyük boy pizza tam porsiyon cigkofte halka tatlı derken, işte bu hallere geldim.kilo verme hiç kolay değil ama korumak çok çok çok zor
Yok ya ben o kadar gece.yeme durumum olsa ben biterim 😅😅 benim sadece o zaman gönderdim gece yeme huyum yok benim

Selam kızlar
Tatil bitti geldik bugünde temizlikte geçti
Malesef bol karbonhidrat tuketimiyle geçti sağlıklı beslenme şansım fazla olmadi😬
Günlük su tuketimlerim 1 lt bile olmadı yarina Allah büyük

Günaydın, geçen cuma 64.2 idi, bugün 63.85, fark 350 gramcık.
Pazartesi günü 63.7 görmüştüm niye böyle olduk anlamadım, zaten bi garibim sabahtan beri midem bulanıyor. Akşam ödem atıcımı içemeden uyumuş kalmışım :D

Eklentiler

• IMG_20210409_074234.jpg
    IMG_20210409_074234.jpg
    54,7 KB · Görüntüleme: 31
Günaydın, geçen cuma 64.2 idi, bugün 63.85, fark 350 gramcık.
Pazartesi günü 63.7 görmüştüm niye böyle olduk anlamadım, zaten bi garibim sabahtan beri midem bulanıyor. Akşam ödem atıcımı içemeden uyumuş kalmışım :KK70:
Canım ideal kilo aralığında olduğun için bence bu 350 gr bile çok güzel. Tebrik ediyorum seni 👏👏👏.verilecek kilo azalınca daha zor gidiyor

Back