• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Geçen hafta: 70.15
+600
Bir yanım mutlu çünkü bu haftam berbattı.
En az 1.5 kilo bekliyordum. Bir yanım üzgün kilo vermek yerine aldığım için. Neyse vücudum biraz şaşırmış oldu 😂
İnşallah bu hafta sağlıklı beslenmeye tekrar adapte olabilirimm

Çok güzel gidiyordun canım neden böyle oldu?

Ay o gece gondermelerim aman Allahım :olamaz::p.evlenene kadar gece 12 de bizim sokağa köfte minibüsü gelirdi.babam sağolsun kırmadı beni, ev halkı da yerdi tabi, o zaman fazla kilo da yoktu. Sonra bu geleneği eşim sürdürdü 🤗yanii nasıl mide varsa büyük boy pizza tam porsiyon cigkofte halka tatlı derken, işte bu hallere geldim.kilo verme hiç kolay değil ama korumak çok çok çok zor
Ben de büyük porsiyoncuyum ya :( ama gececi değilim çok şükür. şuan yediklerim bana öyle az geliyor ki çoğu zaman. normal insanlar böyle yiyor diye ikna edip kalkıyorum sofradan :D
Günaydın kızlar
Geçen hafta 86 idi
1.5 kilo gitmiş
LAydLiNe LAydLiNe
maşallah :)
Canım ideal kilo aralığında olduğun için bence bu 350 gr bile çok güzel. Tebrik ediyorum seni 👏👏👏.verilecek kilo azalınca daha zor gidiyor
teşekkürleer, ben 60 a kadar hızlı bekliyordum ama zaten geçn hafta beklediğimden çok gitti bu hafta da az gitsin. yeter ki gitsin de :D
Geçen hafta : 68.4

Bu hafta: 67.5

Aslında bu rakamı Cumartesi günü de görmüştüm. Ama hem regl zamanım yaklaştı hem de bu hafta kızımın doğum günü vardı. Diyetisyen pasta izni vermişti ama ben biraz fazla kaçırdım galiba. Kısacası daha iyi olabilirdi.

Eki Görüntüle 2820939
valla ne dersen de emin adımlarla geliyorsun kaptanım

Geçen hafta 80,4
Bugün 79,6

Hedefim 79 du 😉
Karnımda müthiş bir ağrı var. Lavaboya çıkamadım henüz.. Değişiklik olursa tekrar atarım resim😀 20210409_085618.jpg

Çok güzel gidiyordun canım neden böyle oldu?
Kaptanım psikolojik açıdan bu aralar çöküntüdeyim çareyi yemeklere saldırmakta buldum sanırım . Miktarsızca ve ayrım yapmadan yedim belki tadını bile almadım gözüm o kadar kararmıştı. +600 ile kurtardığım için bu haftayı mutluyum . İnşallah bu hafta dengeli ve güzel geçecek :KK200: :KK200:

Merhaba araniza yeni katildim konu basindaki kurallari okudum ama uzerinden baya zaman gecmis simdi tam olarak ne yapmaliyim ☺️
Hoş geldin canım aramıza. Kurallarımı hâlâ geçerli. Eğer uyabileceğini düşünüyorsan formu doldurup burada paylaş lütfen.
Eki Görüntüle 2820961

açıkcası beklemediğim bir sonuçtu bu hafta sabitim :KK43:

LAydLiNe LAydLiNe

Arada olur öyle şeyler canım. Sakın motivasyonunu kaybetme. Haftaya eminim çok daha güzel bir sonuç alacaksın :KK36:

Kaptanım psikolojik açıdan bu aralar çöküntüdeyim çareyi yemeklere saldırmakta buldum sanırım . Miktarsızca ve ayrım yapmadan yedim belki tadını bile almadım gözüm o kadar kararmıştı. +600 ile kurtardığım için bu haftayı mutluyum . İnşallah bu hafta dengeli ve güzel geçecek :KK200: :KK200:

Biliyorsun ki ara ara hepimizin bazı çöküşleri oluyor. Ne zaman anlatmak, paylaşmak istersen biz buralardayız. Bu hafta inşallah çok daha güzel geçer ve seni de 6 lı rakamlarda görürüz artık :KK36:

Biliyorsun ki ara ara hepimizin bazı çöküşleri oluyor. Ne zaman anlatmak, paylaşmak istersen biz buralardayız. Bu hafta inşallah çok daha güzel geçer ve seni de 6 lı rakamlarda görürüz artık :KK36:
Çok teşekkürler kaptanım. Bu hafta inşallah hepimiz için çok güzel geçer. Bende yıllllardır görmediğim 6lı rakamlara kancayı atmak istiyorum artık. Bu hafta çok motiveyim :super::super::super:

Geçen hafta 80,4
Bugün 79,6

Hedefim 79 du 😉
Karnımda müthiş bir ağrı var. Lavaboya çıkamadım henüz.. Değişiklik olursa tekrar atarım resim😀Eki Görüntüle 2820955
Canım genede süper gitmiş tebrikler.. lavaboya çıkmak için ben perşembe günü 3 gibi kayısı çayı içiyorum haftada 1 gün bağırsakları çok güzel çalıştırıyor ertesi güne eksili uyanabilirsin.

Aslında bu rakamı Cumartesi günü de görmüştüm. Ama hem regl zamanım yaklaştı hem de bu hafta kızımın doğum günü vardı. Diyetisyen pasta izni vermişti ama ben biraz fazla kaçırdım galiba. Kısacası daha iyi olabilirdi.

Eki Görüntüle 2820939
cok guzel kaptanim

kızlar çok soru sormuş gibi olmayım ama formu nasıl dolduruyoruz acaba

Eki Görüntüle 2820939
Tebrik ederim kaptanım, çok güzel gidiyorsun 😍😍

Back