Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar kızlar kızlar ne o öyle dünkü menüler herkes kaçamak yapmış. Hadi bi silkelenip kendinize gelin. Tek tek yoriumlayacağım şimdi menüleri.

Günaydın kızlar

Dünüm güzel geçti beslenme olarak spor olarak bölgesel egzersizi yaptım ama leslie yapamadım uyuyakaldığım için.. şimdi geçmişi okuyacağım..

sizin pazartesiniz nasıl geçti? kaçamaklı geçen var mı?

Amin Kaptanım

önce menümü yazayım sonra geçmişi okurum

kahvaltı 6.00
4 wasa
2 haşlanmış yumurta
10-15 dal maydanoz
2 kk süzme peynir

ara 10.00
sade türk kahvesi
yanında 6-7 tane beyaz pul çikolata (toplasan iki kare etmez yani)

öğlen
7 tane ızgara köfte
1 bardak ayran
4-5 kaşık domatesli makarna

ara
2 ızgara köfte

akşam
1 tabak yeşil mercimekli bulgur pilavı
4 kaşık bakla yemeği
1 kase yoğurt

ara yok

12 dk bölgesel egzersiz

bence gün içinde kaçamaklı da olsa akşam iyi toparlamışsınama bi spor isterdi gene o hamburger patates

aaa burçağın minik paketi mi var? kaç tane var içinde istersen özelden de yazabilirsin

akşam kendini bir tas çorba ile aç bırakmışsın mutlaka biraz salata yada yoğurtla destekleseydin daha güzel olurdu

akşam yemeğinden sonra iki tane karbonhidratlı ara yapman bu açlıktan bence

menemen için afiyet olsun diyorum sadece

bir de spor olmalıydı bu menüde madem dondurma var

Bende isterdim spor ama Dün baya yorgun geldim hiç canım istemedi

Ara verip oruç tutmayı nasıl basariyosun canim baş ağrısı falan olmuyo mu 10 gün önce bende çok güzel tuttum ilk gün tabi baş ağrısı oldu şimdi bi moda giremedim tutmak ıstiyorum da
canim ilk gun bende de oluyor. onun sebebi de vucudun ilk gun toksin atmasi. sonraki gunler iyiyim ama. vucudun dinlenmeye ihtiyaci var. bunun icin oruc da en guzeli.

meraba hanimlar bugunku menum
09:30 2 haslanmis yumurta,3-4 parca peynir,6 zeytin,3 ceviz
12:30 2 mandalina
15:30 1 tabak brokoli yogurt
16:30 1 tatli kasigi sekersiz fistik ezmesi,1 cay kasigi pekmez tarcin(kahvenin yanina kendime tatli yaptim)
19:00 3 kasik ispanak yemegi,yogurt,musakka,salata

2 litre su

10.30
-9zeytin
-1kk peynir
-3 yumurta
-2 dilim kızarmış ekmek
-bol yeşillik

11.30: türk kahvesi+ 1 dilim pasta (pastayı kendim yaptım çok masum bi tatlı oldu fitimsi pasta diyebiliriz)

14.20: bir avuç çiğ badem + kekik çayı

15.00: 1 bardak süt

17.00: haşlanmış karnabahar+kereviz+ pancar toplam 1 tabak

20.00:3/4 bardak süt + 2 yk yulaf ile lapa
1 tk kendim yaptığım fıstık ezmesi şekersiz
1/4 elma

2 lt su
Chloe ting ısınma + kilo kaybı videosu
1000 ip

Maşallah liste yazz yaz bitmedi

Bende menümü ekleyeyim

10.30 da 3 çatal sucuklu yumurta
14.40 ta küçüüükkk bi ısırık çikolata ama küçücük
18.00 de 2 tane biber dolması (pirinç bulgur karışık ama bulgur ağrlıklı) 3 yk yoğurt

1 buçuk litre su

Bugün kendime 1 litre suyun içine taze nane yaprağı ve yarım limon ekledim kendimce alkali oldu

aslinda menu iyi ama o kadar kalabalik ki ayni seyi soyleyecektim

O kadar ipe pasta mı kalır yakmışsındır hepsini. İp sayın harika maşallah ya bugünlerde belim ağrıyor bi geçsin bende başlıycam

Bence çok az yemişsin vücut yakacaği yerde tasarruf moduna geçiyor canım biraz zenginleştiren olursun menünü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…