- 31 Ocak 2021
- 507
- 1.511
- 63
İnşallah öyle olur. Tartıyla pek barışık değiliz şu aralarO kadar ipe pasta mı kalıryakmışsındır hepsini. İp sayın harika maşallah ya bugünlerde belim ağrıyor bi geçsin bende başlıycam
Evet canım değişik oldu niyet etseydim daha iyiydi yaBence çok az yemişsin vücut yakacaği yerde tasarruf moduna geçiyor canım biraz zenginleştiren olursun menünü
dedim valla. ay bi de en sevdigim hic dayanamam saniyordum ama kahvaltiyi iyi yaptim. aksam sofrayi kurunca da hemen yogurtlu kabagi hazir ettim. acliktan gozum donmesin de gozleme yemiyeyim diye.Gözlemeye hayır diyebildin miii harikasın gerçekten
Valla süpersin canım maşallah sana. ben acıkmaktan değil de aklım orda kalır diye yiyorumdedim valla. ay bi de en sevdigim hic dayanamam saniyordum ama kahvaltiyi iyi yaptim. aksam sofrayi kurunca da hemen yogurtlu kabagi hazir ettim. acliktan gozum donmesin de gozleme yemiyeyim diye.
iste aklim kalmasin diye karnimi doyurdum. tok olunca canin da cekmiyor. cozdum ben bu isiValla süpersin canım maşallah sana. ben acıkmaktan değil de aklım orda kalır diye yiyorum
Çok hafif bir menü olmuş canım çok güzel afiyet olsunIyi aksamlar kızlar.
Kahvaltı 10.00
1haslanmis yumurta 3dilim sucuk
1dilim tb ekmek salatalık 1dilim peynir
2zeytin domates
12.00 sekersiz türk kahvesi
1maden suyu
17.00
1kucuk lahmacun
Bol yeşillik 1bardak ayran
19.00 1sutlu filtre kahve
20.30 yeşilçay
2.5lt su..1saat yürüyüş.
nasil icebiliyorsun o kadar suyu. ben 2 bardak anca icebiliyorum.Iyi aksamlar kızlar.
Kahvaltı 10.00
1haslanmis yumurta 3dilim sucuk
1dilim tb ekmek salatalık 1dilim peynir
2zeytin domates
12.00 sekersiz türk kahvesi
1maden suyu
17.00
1kucuk lahmacun
Bol yeşillik 1bardak ayran
19.00 1sutlu filtre kahve
20.30 yeşilçay
2.5lt su..1saat yürüyüş.
Hahaaburçağın minik paketi mi var? kaç tane var içindeistersen özelden de yazabilirsin
Çok teşekkürler canım.Baya zor oldu ama bugünü de kurtardım.Çok hafif bir menü olmuş canım çok güzel afiyet olsun
Önceden de en az 1.5lt içiyordum ama baktım su içtikçe hem daha guzel ödem atıyorum ve daha kolay kg veriliyor artik alistim.Bazen 3bucuk bile oluyor yazın.Su az içince basım ağrıyor.nasil icebiliyorsun o kadar suyu. ben 2 bardak anca icebiliyorum.
Beğen tuşunun üstüne biraz daha uzun basınkizlar bisey sorucam. begeni butonu yerine emojiyi nasil koyuyorsunuz. begen degil de emoji koymak istiyorum nasil yapiliyor bulamadim
tam soruyu sordum yukarda begene basarken cat diye karsima cikti. bu kadar olur yani. o yuzden sildim mesaji. tesekkur ederim canim cevabin icin.Beğen tuşunun üstüne biraz daha uzun basın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?