- 24 Şubat 2021
- 258
- 343
- 23
- 26
Seni öyle iyi anlıyorum ki ah şu izinler, can sıkıntıları. Gec saatte yememeye calıs derimGunaydin kizlar.Eşimin son 1hafta kaldı izni.Eger onun izni kg almadan kapatabilirsem benden iyisi yok ya.Hergun yeni bisey deniyoruz yemek tatlı falan.Tabi ben dikkat ediyorum elimden geldiği kadar.Ama spora zaman bulamıyorum.
Cuma:58.9kg
Bugün:58.7kg
-200gr.
Allah rahmet eylesin başınız sağ olsun.Günaydın kızlar. Bir haftadır yoktum cenazemiz vardı anneannem vefat etti memlekete gittik. Dün geldik dikkat edemedim.
26 Şubat Cuma 58.3
1 mart pazartesi 58.8
8 mart Pazartesi 58.6
Fark +300
insallah cok tesekur ederimhosgeldin canim insallah en kisa zamanda hedefine ulasirsin
ayy ne kadar guzel yakiniz bide,cok tesekurler biktim kilolardanHoşgeldiniz takıma umarım sağlıkla verebilirsiniz kilonuzu. Takımın yarısından fazlası öğretmen oldu sankibu arada ben de öğretmenim amasyanin bir ilcesinde
Şaşırttın beni sende fazla kaçamak olmuyodu09.30
-9zeytin
-1kk peynir
-2 domates
-1 yumurta
-2 yk yulaf lapası
-2 dilim kızarmış ekmek
10.35: Türk kahvesi
14.00:hamburger+ patates +1 bardak ice tea
18.00: 8 9 tane çiğ badem 10 tane Antep fıstığı+ 1 2 hurma
19.00: kereviz+ pancar salatası
1 lt anca içmişimdir 2 lt yaparım
Spor yok
Su az paket paket bisküviler sanırım bugün beter sen beterin beteri ben oldumRegl sonrası aşırı iştah patlaması yasiyorum. Güne hicbisey yemicem diye başladım ama 1 paket Burçak biskuvi yedim
Kahvalti 10
1 tereyagli omlet zeytin
Ara ogun
Burçak biskuvi 1 minik paket
Lahana sarma 5 6 ad
Aksam yemegi 17.30
Yogurtlu brokoli karnabar 1 kase eristeli yesil mercimek corbasi ve mevsim salata
20. 30 yulaf lapasi muz ve üzümlü
Su 1 lt
20 dk cardio zumba
Kuzum hamburger miiii..... diğer öğünlerin az neyseki brde öğle yemişsin kurtarırsın bu hafta başka kaçamak yapma ama09.30
-9zeytin
-1kk peynir
-2 domates
-1 yumurta
-2 yk yulaf lapası
-2 dilim kızarmış ekmek
10.35: Türk kahvesi
14.00:hamburger+ patates +1 bardak ice tea
18.00: 8 9 tane çiğ badem 10 tane Antep fıstığı+ 1 2 hurma
19.00: kereviz+ pancar salatası
1 lt anca içmişimdir 2 lt yaparım
Spor yok
Aramıza hoşgeldin İlk menün gayet güzel olmuş devamıda böyle kaçmaksız olur inşallahilk menum kizlar bugün sabah 85.8 dim bakalim görcez hepbirlikte
09:30 2 haslanmis yumurta,3-4 parca peynir,2-3 dilim tam bugday,1 tatli kasigi acuka
13:30 1 elma,1 mandalina
15:30 1 tabak yogurtlu ispanak,1 dilim tam bugday
18:30 3-4 kasik tavuk ciger,salata
2 litre su,spora yarin baslarim
Yaa Allah rahmet eylesin ben de çok üzüldüm şimdiO kadar kötü bir haber aldım ki bugün günüm allak bullak geçti. 16 yaşında öğrencim babasının silahıyla tek mermide arkada mektup bırakarak intihar etmiş. Yıkıldım içim yandı. Birde beyfendi saygılı nasıl güzel bir çocuktu. Rabbim affetsin mekanı cennet olsun inşallah
ayy kiyamam ya ne derdi vardi kimbilir ama ölüm care mi ki. offf cok uzuldumO kadar kötü bir haber aldım ki bugün günüm allak bullak geçti. 16 yaşında öğrencim babasının silahıyla tek mermide arkada mektup bırakarak intihar etmiş. Yıkıldım içim yandı. Birde beyfendi saygılı nasıl güzel bir çocuktu. Rabbim affetsin mekanı cennet olsun inşallah
Allah rahmet eylesin.Ya ne oluyor bu insanlara böyle.Artik haber bile izleyemiyoruz.O kadar kötü bir haber aldım ki bugün günüm allak bullak geçti. 16 yaşında öğrencim babasının silahıyla tek mermide arkada mektup bırakarak intihar etmiş. Yıkıldım içim yandı. Birde beyfendi saygılı nasıl güzel bir çocuktu. Rabbim affetsin mekanı cennet olsun inşallah
Yaa Allah rahmet eylesin ben de çok üzüldüm şimdi
ayy kiyamam ya ne derdi vardi kimbilir ama ölüm care mi ki. offf cok uzuldum
Allah rahmet eylesin.Ya ne oluyor bu insanlara böyle.Artik haber bile izleyemiyoruz.
Aslında yaşadımı birşey bilinmiyor. Mektupta yazdığı bu hayat yaşamaya değmez ben artık dayanamıyorum gibi şeyler yazmış. Ne desem nasıl akla sığdırsam olmuyor. Ailenin tek çocuğu el bebek yetişen iyi bir aileydi.Genci yaşlısı insan büyük bir boşlukta tutunacak dal bulamıyorlar maalesef. Yani çocuğun sorunu neydi bilinmez ama hayatta yaşadığı bazı şeylerin ağırlığını kaldıramadı belki de
iyi aksamlar,gilaboruyu neden iciyosunIyi aksamlar kizlar
Kahvaltı 10.00
1dilim tb ekmek
Peynirli yumurta
3zeytin.salatalik.domates.1cay kaşığı pekmez
14.00 1tb ekmekten peynirli tost
1bardak gilaboru suyu.
17.30 Akşam
1kase yayla çorbası
1dilim ekmek. Salata
2lt su..1saat dışarda gezmece.Yine baya yürüdüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?