Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Aslında keşke hep aynı bu saatlerde yiyebilsek ne harika olur

Bugün
11.00
Çeyreğin yarısı ekmek, 3 dilim sucuk, 3 zeytin, 3 domates, yarım tabak salata

17:30
1 kase tavuklu pilav, 1 kase şehriye çorbası, yarım tabak kuru fasulye, yeşillik..

21.00
Yarım Ülker çikolatalı gofret

22:00
1 elma, yarım muz, 1 mandalina

2 litre su, spor yok.
Gofret ve meyve saati hiç uygun olmadı

Ay harika. Ben bu mesajı nasıl göremedim dün. Acemiliğime verin kusura bakmayın. Hoşbuldum teşekkür ederim kaptanım bunları duymak yalnız olmadığımı bilmek çok güzel gerçekten. İnancınız ve samimiyetiniz için çok teşekkür ederim

Ben yarın tartılıp yazıcam listeyi. Ne yediğinizi nasıl net hatırlıyorsunuz bi yere mi yazsam acaba
Bence gofreti meyveyi yakmak için mekik çekip uyu

canim birakma hemen kendini ara ara hepimize aynisi oluyor. canin yemek istediginde bir bardak su ic. kendini motive edecek seyi yap. disari cik gez keyif alacagin seyler yap.

bende kilo verme hikayesi anlatayim tabi ki benim hikayem degil
bir arkadasim 40 yasindaydi ilk tanistigimizda kac yasindayim diye sormustu 25-26 demistim. 46 bedenden 36 ya inmis. sezeryan doguma ragmen gormeliydiniz dumduz bir karin ve gram yag yoktu. sabah zeytin peynir domates oglen yogurt aksam sadece salata yanina belki bir corba. spor olarak sadece mekik. eger aksam acikirsa 1 bardak yagsiz sut veya yogurt yiyiyormus. arkadasimin gorumcesiydi o da dogru dedi ben sahidim.
bir arladasimin amcasi da bir ayda 10 kilo vermis. sabah normal kahvalti oglen varsa aksamdan kalan yemek aksam da sadece salata. tarlaya da gidiyor tabi bag bahce isleri.
bence ortak nokta aksamlari salata yemeleri.
benim sorunum da bu aksam yemekleri.

Dosya ekle yerinden ekleyemiyorum profilede koyamadım zaten. Bilgisi olan varmı? Bu arada ilk tartıda fotoğrafım umarım olması gerektiği gibidir. Tabi rakam aslla olması gerektiği gibi değil

Gerçekten akşam yemekleri hepimizin sorunu. 40yaşında ve 25 26 mı görünüyordu inanılmaz. Kilo vermenin farkı zayıf olmanın avantajları resmen. O şekilde hiç doğru beslenememiş bence. Et tavuk baklagil vb. Önemli olan sağlık. Akşam yemeğini erken saatte ve oldukça hafif yemek bizi kurtaracak bence

Caınmmmmmm musmutlu, sağlıklı, ideal kilonda yeni bir yaş diliyorum sana Doğum günün kutlu olsun

Günaydın 13. Takımın güzel ve çıtır hatunları

Bomba gibi başlayalım bugün güne. Cumaya az kaldı
Çok heyecanlıyım dememe gerek yok sanırım inanın kayınvalidem geldi dün şimdi kahvaltı hazırlamam lazım. Telefonu elimden bırakamıyorum Sanırım rahat 20gün bende kalır inşallah diyetimi etkilemez bu. Gerçi 6dan sonra bişeu yememe taraftarı belki meyve çay. Beyaz ekmek yemiyor yağlı şeyler hiç yemiyor falan tam diyetlik menüleri var ona uysam yine yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…