Çok heyecanlıyım dememe gerek yok sanırım inanın kayınvalidem geldi dün şimdi kahvaltı hazırlamam lazım. Telefonu elimden bırakamıyorumSanırım rahat 20gün bende kalır inşallah diyetimi etkilemez bu. Gerçi 6dan sonra bişeu yememe taraftarı belki meyve çay. Beyaz ekmek yemiyor yağlı şeyler hiç yemiyor falan tam diyetlik menüleri var ona uysam yine yeter
Bana geldikleri zaman ipin ucu kaçıyor inşallah senin öyle olmaz bu arada enerjin süperÇok heyecanlıyım dememe gerek yok sanırım inanın kayınvalidem geldi dün şimdi kahvaltı hazırlamam lazım. Telefonu elimden bırakamıyorumSanırım rahat 20gün bende kalır inşallah diyetimi etkilemez bu. Gerçi 6dan sonra bişeu yememe taraftarı belki meyve çay. Beyaz ekmek yemiyor yağlı şeyler hiç yemiyor falan tam diyetlik menüleri var ona uysam yine yeter
Hoşgeldin aramızaa Umarım istediğin kiloya bu grup vesilesiyle ulaşırsınGerçekten akşam yemekleri hepimizin sorunu. 40yaşında ve 25 26 mı görünüyordu inanılmaz. Kilo vermenin farkı zayıf olmanın avantajları resmen. O şekilde hiç doğru beslenememiş bence. Et tavuk baklagil vb. Önemli olan sağlık. Akşam yemeğini erken saatte ve oldukça hafif yemek bizi kurtaracak bence
Kızlar ben 1 haftadır hiç motive olamıyorum ya karalara bağlayıp hiç bir şey ağzıma sürmüyorum ya 3 kişilik yemek yiyorum evden çıkmıyorum kimseyle görüşmüyorum hiçbir şey yapasim yok nasıl çıkacağım bu ruh halinden bilmiyorum3 hafta içinde ameliyat olcam o zamana kadar izne mı ayrılsam kendimi bi türlü toparlaramıyorum depresyonda mıyım bilmiyorum sadece kötüyüm içimde fırtınalar kopuyor
salatanin icine bazen tavuk ya da dardanel ton koyuyormus. evet gormelisin o kadar hos ki 40 yasina ragmen. ben bile inanamadim. cok azimli gordum seni boyle hevesli gorunce ben de bi gaza geliyorum. hadi insallah yaz gelmeden istedigimiz kilolara ulasirizGerçekten akşam yemekleri hepimizin sorunu. 40yaşında ve 25 26 mı görünüyordu inanılmaz. Kilo vermenin farkı zayıf olmanın avantajları resmen. O şekilde hiç doğru beslenememiş bence. Et tavuk baklagil vb. Önemli olan sağlık. Akşam yemeğini erken saatte ve oldukça hafif yemek bizi kurtaracak bence
ay supersin darisi basimaKızlar uzun zaman sonra 59.8 gördüm cumada bu rakamı görürsem cheescake ile odullendiricem kendimi
İnsallah canim verirsinay supersin darisi basima
İsterseniz yazabilirsiniz tabi, ben yerken kalorisini hesapladığım için aklımda tutuyorum.Ben yarın tartılıp yazıcam listeyi. Ne yediğinizi nasıl net hatırlıyorsunuz bi yere mi yazsam acaba
Bence gofreti meyveyi yakmak için mekik çekip uyu
İyi günler kizlar ancak gelebildim okul sonrası. Ben yarın için online diyetisyen randevusu aldım inşallah bir işe yarar beni frenler
Gerçekten çok istekliyim inşallah devam eder. Kendime destek arıyorum hep onuda bulduğuma inanıyorum inşallah. Yeterki beni uyarın kızın saydırın ama karışın yeterki.Etkilemez etkilemez merak etme. Seni çok istekli gördüm. İnşallah böyle devam eder, uyarılarımı dinlersen çok çabuk adapte olacaksın. Kayınvaliden de güzel besleniyormuş zaten.
Rabbim yardımcın olsun inşallahBen yine çok yoğunlaştım yaaaaa giremedim sabahtan beridir. Eve gidince de yemek yiyip spora gideceğim. Hafta sonu kamp planı yapıldı. Cuma günü kızımı okuluna götüreceğim. Bir sürü hazırlık yapmam lazım.
Dua edin bana da işlerim kolaylaşsın çok amin
Bizleride bilgilendirir misiniz fikir olsunİyi günler kizlar ancak gelebildim okul sonrası. Ben yarın için online diyetisyen randevusu aldım inşallah bir işe yarar beni frenler
Evet hesaplamak da güzel fikir. Bende öyle yapayımİsterseniz yazabilirsiniz tabi, ben yerken kalorisini hesapladığım için aklımda tutuyorum.
Direkt yattım ne yazıkki
Başka bir takıma geçiş yapmıştım Canım, ama oraya da ara vermek zorunda kaldimYaparsinMinii canim sen nerelerdesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?