Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Nice mutlu yıllara inşallah canım sağlıkla👏

Canım, ne ameliyatı? geçmişi kaçırdım yoğunluktan dolayı kusura bakma.
Sıkma canını, oluyo hepimizde dönem dönem..

Bende 11 gibi kahvaltı, 15 gibi ara öğün, 18 gibi akşam yiyordum çoğu zaman..
Bu son 1 ayda biraz cozuttum ama eski diyet günlerime, yani mutlu günlerime dönmeye çalışıyorum.
Aslında keşke hep aynı bu saatlerde yiyebilsek ne harika olur

Bugün
11.00
Çeyreğin yarısı ekmek, 3 dilim sucuk, 3 zeytin, 3 domates, yarım tabak salata

17:30
1 kase tavuklu pilav, 1 kase şehriye çorbası, yarım tabak kuru fasulye, yeşillik..

21.00
Yarım Ülker çikolatalı gofret 😔

22:00
1 elma, yarım muz, 1 mandalina

2 litre su, spor yok.
Gofret ve meyve saati hiç uygun olmadı😔

Mehtap'cıım hoş geldin canım aramıza. Ben Ebru. Takım kaptanıyım. Senin heyecanını görünce kadınlar kulübüne ilk geldiğim zamanları hatırladım. Ben de çok kıpır kıpırdım. O zamanlar 85 kiloydum. Öyle sevdim ki burayı ve 13. takımı 6 ayda 61.8 kiloya indim. Ve hayatım boyunca bir daha asla 85 kiloyu görmedim tartıda. Son bir yıldır biraz kilo aldım yine döndüm yarışmaya. Eminim sen de güzel güzel kilo vereceksin burada bizimle birlikte :KK36:
Ay harika. Ben bu mesajı nasıl göremedim dün. Acemiliğime verin kusura bakmayın. Hoşbuldum teşekkür ederim kaptanım☺️ bunları duymak yalnız olmadığımı bilmek çok güzel gerçekten. İnancınız ve samimiyetiniz için çok teşekkür ederim ☺️

Bugün
11.00
Çeyreğin yarısı ekmek, 3 dilim sucuk, 3 zeytin, 3 domates, yarım tabak salata

17:30
1 kase tavuklu pilav, 1 kase şehriye çorbası, yarım tabak kuru fasulye, yeşillik..

21.00
Yarım Ülker çikolatalı gofret 😔

22:00
1 elma, yarım muz, 1 mandalina

2 litre su, spor yok.
Gofret ve meyve saati hiç uygun olmadı😔
Ben yarın tartılıp yazıcam listeyi. Ne yediğinizi nasıl net hatırlıyorsunuz bi yere mi yazsam acaba😂😂
Bence gofreti meyveyi yakmak için mekik çekip uyu 😘

Kızlar ben 1 haftadır hiç motive olamıyorum ya karalara bağlayıp hiç bir şey ağzıma sürmüyorum ya 3 kişilik yemek yiyorum evden çıkmıyorum kimseyle görüşmüyorum hiçbir şey yapasim yok nasıl çıkacağım bu ruh halinden bilmiyorum 😐😐😔3 hafta içinde ameliyat olcam o zamana kadar izne mı ayrılsam kendimi bi türlü toparlaramıyorum depresyonda mıyım bilmiyorum sadece kötüyüm içimde fırtınalar kopuyor 😞😔
canim birakma hemen kendini ara ara hepimize aynisi oluyor. canin yemek istediginde bir bardak su ic. kendini motive edecek seyi yap. disari cik gez keyif alacagin seyler yap.

bende kilo verme hikayesi anlatayim tabi ki benim hikayem degil :olamaz:
bir arkadasim 40 yasindaydi ilk tanistigimizda kac yasindayim diye sormustu 25-26 demistim. 46 bedenden 36 ya inmis. sezeryan doguma ragmen gormeliydiniz dumduz bir karin ve gram yag yoktu. sabah zeytin peynir domates oglen yogurt aksam sadece salata yanina belki bir corba. spor olarak sadece mekik. eger aksam acikirsa 1 bardak yagsiz sut veya yogurt yiyiyormus. arkadasimin gorumcesiydi o da dogru dedi ben sahidim.
bir arladasimin amcasi da bir ayda 10 kilo vermis. sabah normal kahvalti oglen varsa aksamdan kalan yemek aksam da sadece salata. tarlaya da gidiyor tabi bag bahce isleri.
bence ortak nokta aksamlari salata yemeleri.
benim sorunum da bu aksam yemekleri.

Dosya ekle yerinden ekleyemiyorum profilede koyamadım zaten. Bilgisi olan varmı? Bu arada ilk tartıda fotoğrafım umarım olması gerektiği gibidir. Tabi rakam aslla olması gerektiği gibi değil 😢😢

Eklentiler

• DSC_1149~2.webp
    DSC_1149~2.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 22
bende kilo verme hikayesi anlatayim tabi ki benim hikayem degil :olamaz:
bir arkadasim 40 yasindaydi ilk tanistigimizda kac yasindayim diye sormustu 25-26 demistim. 46 bedenden 36 ya inmis. sezeryan doguma ragmen gormeliydiniz dumduz bir karin ve gram yag yoktu. sabah zeytin peynir domates oglen yogurt aksam sadece salata yanina belki bir corba. spor olarak sadece mekik. eger aksam acikirsa 1 bardak yagsiz sut veya yogurt yiyiyormus. arkadasimin gorumcesiydi o da dogru dedi ben sahidim.
bir arladasimin amcasi da bir ayda 10 kilo vermis. sabah normal kahvalti oglen varsa aksamdan kalan yemek aksam da sadece salata. tarlaya da gidiyor tabi bag bahce isleri.
bence ortak nokta aksamlari salata yemeleri.
benim sorunum da bu aksam yemekleri.
Gerçekten akşam yemekleri hepimizin sorunu. 40yaşında ve 25 26 mı görünüyordu inanılmaz. Kilo vermenin farkı zayıf olmanın avantajları resmen. O şekilde hiç doğru beslenememiş bence. Et tavuk baklagil vb. Önemli olan sağlık. Akşam yemeğini erken saatte ve oldukça hafif yemek bizi kurtaracak bence 😂

İyi akşamlar kızlar menümü paylaşmak isterdim ben de ama ne siz sorun ne ben söyleyeyim:) bugün doğum günümdü 32 oldu yaş. Pasta yoğun bir akşam yemeği vs derken ağır geçirdim bugünü. Yarından itibaren çeki düzen vereceğim. Okul da açıldı mesai başladı artık geç kalktım mazereti de yok düzene girecek inşallah menüler

Caınmmmmmm musmutlu, sağlıklı, ideal kilonda yeni bir yaş diliyorum sana :KK36: Doğum günün kutlu olsun :KK200:

Günaydın 13. Takımın güzel ve çıtır hatunları :KK36::KK36::KK36::KK36:

Bomba gibi başlayalım bugün güne. Cumaya az kaldı :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Çok heyecanlıyım dememe gerek yok sanırım inanın kayınvalidem geldi dün şimdi kahvaltı hazırlamam lazım. Telefonu elimden bırakamıyorum😂 Sanırım rahat 20gün bende kalır inşallah diyetimi etkilemez bu. Gerçi 6dan sonra bişeu yememe taraftarı belki meyve çay. Beyaz ekmek yemiyor yağlı şeyler hiç yemiyor falan tam diyetlik menüleri var ona uysam yine yeter 😂

Back
X