- 18 Aralık 2020
- 477
- 1.004
- 33
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyiki dogdun canim... nice guzel yaslarin olsunİyi akşamlar kızlar menümü paylaşmak isterdim ben de ama ne siz sorun ne ben söyleyeyim:) bugün doğum günümdü 32 oldu yaş. Pasta yoğun bir akşam yemeği vs derken ağır geçirdim bugünü. Yarından itibaren çeki düzen vereceğim. Okul da açıldı mesai başladı artık geç kalktım mazereti de yok düzene girecek inşallah menüler
Amin inşallah canım hepimizin yaşayacak sağlıklı güzel yaşları olsuniyiki dogdun canim... nice guzel yaslarin olsun![]()
Senede bi kere olsun o kadarcıkİyi akşamlar kızlar menümü paylaşmak isterdim ben de ama ne siz sorun ne ben söyleyeyim:) bugün doğum günümdü 32 oldu yaş. Pasta yoğun bir akşam yemeği vs derken ağır geçirdim bugünü. Yarından itibaren çeki düzen vereceğim. Okul da açıldı mesai başladı artık geç kalktım mazereti de yok düzene girecek inşallah menüler
Çok teşekkür ederim canım hepimizin olsun inşallahSenede bi kere olsun o kadarcıksevdiklerinle birlikte nice mutlu yılların olsun canım
Doğum günün kutlu olsun canimİyi akşamlar kızlar menümü paylaşmak isterdim ben de ama ne siz sorun ne ben söyleyeyim:) bugün doğum günümdü 32 oldu yaş. Pasta yoğun bir akşam yemeği vs derken ağır geçirdim bugünü. Yarından itibaren çeki düzen vereceğim. Okul da açıldı mesai başladı artık geç kalktım mazereti de yok düzene girecek inşallah menüler
Teşekkür ederim canımDoğum günün kutlu olsun canim
7-8 ayda verdim, 96 ile başlayıp 66 ya kadar düştüm. Şimdi 5 kilosunu geri aldım, vermek için yine buradayımİnanamıyorum, ne kadar sürede verdiniz bu kadar? Bende 1.65im ve 79 kiloyum destek lütfen
Mehtap'cım yarın sabah aç karnına, üzerinde kıyafetlerin olmadan, lavabo ihtiyacını karşıladıktan sonra tartılıp tartının fotoğrafını buraya yüklemen lazım. Tartının üzerine de bir kağıda kullanıcı adını ve tarihini yazman gerekiyor. Örnekte olduğu gibi.
Eki Görüntüle 2793680
O kadar istiyorum ki inşallah başlıyorum bir yola7-8 ayda verdim, 96 ile başlayıp 66 ya kadar düştüm. Şimdi 5 kilosunu geri aldım, vermek için yine buradayım
Sırrım: kalori hesabı, günde 1 saate yakın yürüyüş ve en az 2,5 litre su.
Diyetkolik ten yediklerimi tahmini olarak hesaplayıp, günlük kalori ihtiyacımdan 500-800 kalori eksik beslendim.
Tabi en önemlisi de 13. Takımın motivasyonu idi, tek başıma bu kadar kilo veremezdim. Kaptanım ve ekibim sayesinde
Siz de başarabilirsiniz, yeter ki vazgeçmeyin![]()
Hayırlı olsun, hoşgeldinizO kadar istiyorum ki inşallah başlıyorum bir yola![]()
Anladım teşekkür ederimHer cuma böyle fotoğraflı bildirim yapmamız gerekiyor. Saat 11:30' a kadar. Pazartesi kontrol tartımız var. Hafta sonu çok kaçırmamak için. Onda fotoğrafa ihtiyaç yok.
Öncelikle doğum günün kutlu olsunİyi akşamlar kızlar menümü paylaşmak isterdim ben de ama ne siz sorun ne ben söyleyeyim:) bugün doğum günümdü 32 oldu yaş. Pasta yoğun bir akşam yemeği vs derken ağır geçirdim bugünü. Yarından itibaren çeki düzen vereceğim. Okul da açıldı mesai başladı artık geç kalktım mazereti de yok düzene girecek inşallah menüler
Teşekkürler. Hadi herkes kendi kilo verme taktiklerini yazsın. Fikir olsun ne dersiniz? Mesela ben geç kahvaltı ve erken akşam yemeğinin aşırı ciddi faydasını biliyorumHayırlı olsun, hoşgeldiniz![]()
Bence bu ruh hali boş kalmaktan. Neden görüşmüyorsun görüş birileriyle. Can sıkıntını giderecek şeyler yap. Ara öğün yap mesela. Kafanda kur acıkmadan da olabilir neden olmasın? Biraz kuruyemiş biraz meyve. Mutlaka spor yap bence. Aşırı iyi hissettiriyor yarım saat yürüyüş bile.Kızlar ben 1 haftadır hiç motive olamıyorum ya karalara bağlayıp hiç bir şey ağzıma sürmüyorum ya 3 kişilik yemek yiyorum evden çıkmıyorum kimseyle görüşmüyorum hiçbir şey yapasim yok nasıl çıkacağım bu ruh halinden bilmiyorum3 hafta içinde ameliyat olcam o zamana kadar izne mı ayrılsam kendimi bi türlü toparlaramıyorum depresyonda mıyım bilmiyorum sadece kötüyüm içimde fırtınalar kopuyor
![]()
Nice mutlu yıllara inşallah canım sağlıklaİyi akşamlar kızlar menümü paylaşmak isterdim ben de ama ne siz sorun ne ben söyleyeyim:) bugün doğum günümdü 32 oldu yaş. Pasta yoğun bir akşam yemeği vs derken ağır geçirdim bugünü. Yarından itibaren çeki düzen vereceğim. Okul da açıldı mesai başladı artık geç kalktım mazereti de yok düzene girecek inşallah menüler
Canım, ne ameliyatı? geçmişi kaçırdım yoğunluktan dolayı kusura bakma.Kızlar ben 1 haftadır hiç motive olamıyorum ya karalara bağlayıp hiç bir şey ağzıma sürmüyorum ya 3 kişilik yemek yiyorum evden çıkmıyorum kimseyle görüşmüyorum hiçbir şey yapasim yok nasıl çıkacağım bu ruh halinden bilmiyorum3 hafta içinde ameliyat olcam o zamana kadar izne mı ayrılsam kendimi bi türlü toparlaramıyorum depresyonda mıyım bilmiyorum sadece kötüyüm içimde fırtınalar kopuyor
![]()
Bende 11 gibi kahvaltı, 15 gibi ara öğün, 18 gibi akşam yiyordum çoğu zaman..Teşekkürler. Hadi herkes kendi kilo verme taktiklerini yazsın. Fikir olsun ne dersiniz? Mesela ben geç kahvaltı ve erken akşam yemeğinin aşırı ciddi faydasını biliyorum![]()
Bende yeni katıldım sizin gibi. Destek olalım neden yapamayalım? Sizinde hemen hemen 10kilo fazlanız var ben 10 12 versem dünyalar benim olut sizin hedefiniz nedir kaç kilo?Hosbuldum ne kadar güzel Rabbim bağışlasın ❤ insaAllah vermek istiyorum kilolarımı kurtuluruz hp beraber![]()