Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben komşuyum zaten canım sen takım arkadaşlarını örnek al ben başka takımdayım

Ayy, ben bilemiyorum bu işleri kadınlar kulübüyle 15gün dür falan tanıştım uygulamayı çözeyim derken bu takımları gördüm. Hala inceleme yapıyorum hiç bişey bilmiyorum kusura bakmayın

Ayy, ben bilemiyorum bu işleri kadınlar kulübüyle 15gün dür falan tanıştım uygulamayı çözeyim derken bu takımları gördüm. Hala inceleme yapıyorum hiç bişey bilmiyorum kusura bakmayın

Mehtap'cıım hoş geldin canım aramıza. Ben Ebru. Takım kaptanıyım. Senin heyecanını görünce kadınlar kulübüne ilk geldiğim zamanları hatırladım. Ben de çok kıpır kıpırdım. O zamanlar 85 kiloydum. Öyle sevdim ki burayı ve 13. takımı 6 ayda 61.8 kiloya indim. Ve hayatım boyunca bir daha asla 85 kiloyu görmedim tartıda. Son bir yıldır biraz kilo aldım yine döndüm yarışmaya. Eminim sen de güzel güzel kilo vereceksin burada bizimle birlikte

Her cuma pazartesi mi tartılıp yazmalıyız? Hangi günlerde tartılmalıyız?

Mehtap'cım yarın sabah aç karnına, üzerinde kıyafetlerin olmadan, lavabo ihtiyacını karşıladıktan sonra tartılıp tartının fotoğrafını buraya yüklemen lazım. Tartının üzerine de bir kağıda kullanıcı adını ve tarihini yazman gerekiyor. Örnekte olduğu gibi.

Son düzenleme:
Hmm peki o zaman öyle yapayım. Kaç gün arayla atmam gerekir?

Her cuma böyle fotoğraflı bildirim yapmamız gerekiyor. Saat 11:30' a kadar. Pazartesi kontrol tartımız var. Hafta sonu çok kaçırmamak için. Onda fotoğrafa ihtiyaç yok.

Merhaba buraya davet edildim biraz önce

Üye adım:Tostombalakanne
Yaşım:30
Kilom :67
Hedef kilom: 49
Boyum:154 cm
Medeni halim:Evli 7 yılım bitmek üzere
Çocuk: 2 tane kızım var 5.5 ve 2.5 yaşındalar
Daha önce katıldım mı: Hayır
Kilo alma sebebim: 2 doğum iştah kontrolü problemim var

Merhaba buraya davet edildim biraz önce

Üye adım:Tostombalakanne
Yaşım:30
Kilom :67
Hedef kilom: 49
Boyum154 cm
Medeni halim:Evli 7 yılım bitmek üzere
Çocuk: 2 tane kızım var 5.5 ve 2.5 yaşındalar
Daha önce katıldım mı: Hayır
Kilo alma sebebim: 2 doğum iştah kontrolü problemim var
Nerede yaşıyorum: istanbul
Kuralları okudum ve kabul ediyorum

Hoşgeldin canım aynı yaşlarda benim de çocuklarım var yaşdaş çocukları olan bir anneyi görünce merhaba demek istedim:) sağlıkla birlikte ulaşırız umarım kilolarımıza

İyi aklamlar kızlar bugün itibariyle yeniden başladım sağlıklı beslenmeye
Sabah sporu aç karnına yapıyım dedim yarım saat spor yaptım, kahvaltı geçe kaldı o yüzden. 12.30 de kahvaltımı yaptım, 16.00 da ara öğün akşam yemeğimde 18.00 da, yemeğin yanında salatada yedim.
Su şimdilik 1.5 litre ama içmeye devam ediyorum

Eklentiler

• IMG_20210302_122806.webp
    69,4 KB · Görüntüleme: 21
  • IMG_20210302_152443.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 20
  • IMG_20210302_172055.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 23
Herkese selam cumartesiden beri rahatsizdim ama cok diyet disina cikmadim bugünkü menumu yazayım

Kahvalti 9.00
Ceyrek avokado
Yarım yesil elma
Yarım kivi
10 15 dal maydanoz
Birkac dal ıspanak
Donmus muz
Çeyrek greyfurt
Smoothie yapip içtim

Ogle yemegi 13.00
Şehriyeli corba
2 kasik pirinc pilavi
2 kasik kadar tavuk sote
Salata
200 ml kola

Aksam yemegi 20.00
1 kase yogurtlu kabak
3 kofte
2 3 kaşık kadar humus
2 kasik patlicanli köz salata

Toplam 2 lt su
Spor daha yapmadim 30 dk bolgesel calisacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…