Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

İyi akşamlar herkese

05:30
Yarım kase kısır, 1 kase yeşil fasulye, çeyreğin yarısı ekmek, 1 kase komposto

18:30
2 kase şehriye çorbası, 1.5 kase tavuklu pilav, yarım tabak salata, 1 lokma ekmek.

2 litre su, spor yok.

Bende iyiyim canım çok şükür.
Yaparsın yaparsın fark fazla değil kaç kilo vermiş insansın bunu hayli hayli verirsin hedefin altına bile düşerdin aslında sadece bu sene masa başı olmak sıkıntı oldu ama yine de fazla kaçırmamışsın aysegülcüm gayretine hayranım maşallah

Teşekkür ederim canım, mezun olduktan sonra korumaya, ölçülü beslenmeye çalıştım ama bu kadar başarabildim.
Sen en son kaç ile ayrılmıştın, ne kadar zaman oldu ayrılalı? Burdan ayrı kalmak pahalıya patlıyo hepimize

10.30
-7zeytin
-1kk peynir
-domates +salatalık
-2 haşlanmış yumurta
-4 yk yulaf lapası
-bol yeşillik

11.00 : Türk kahvesi
16.00: 1 bardak süt

18.00
1 tabak karnabahar haşlama
3 yk sarımsaklı yoğurt
Bol salata(peynirli+ 2 zeytin)

21.00:elma+tarcın+3 yk yulaf+1 bardak süt

2 lt su
1 mile leslie+1000 ip

Bana epey pahalıya mal oldu hazirandı sanırım 67 idim ayrıldığımda simdi ise 75 olmuşum bi 65 olsam ah ahh

Kaçak geldi kaptanım biraz dağıttım ama yarın itibariyle düzene gircem geri inşallah

Kızlar iyi akşamlar
Sabah 59.2kg çıktım.
Cuma:59.8 kg gormustum
Menü de yazayım.
Kahvaltı 10.30
1dilim tb ekmek
1haslanmis yumurta..1dilim peynir
2zeytin Salatalık.2dilim sucuk.

17.00 Akşam
1kase arabası çorbası
2 cicek dolmasi.
Ceyrek lahmacun
Salata.

19.00
1sutlu filtre kahve.
1kare bitter.

2ltsu.
30dak yürüyüş.

Ayy aynı ben. Sanki karnım açken 3 5 kilo vermişim gibi hissediyorum

Kefirde müthiş tok tutuyor

Ayy aynı ben. Sanki karnım açken 3 5 kilo vermişim gibi hissediyorum

Hoş geldin canım. Takımı bulabilmişsin. Takımın ilk sayfasında katılım formumuz ve kurallarımız var. Okuduktan sonra uyabileceğini düşünüyorsan eğer formu doldurup burada paylaş lütfen.

İnanamıyorum, ne kadar sürede verdiniz bu kadar? Bende 1.65im ve 79 kiloyum destek lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…