- 1 Aralık 2019
- 3.200
- 7.329
- 108
- 42
Bende iyiyim canım çok şükür.İyiyim şükür canım, sen nasılsın
Evet, buralardan ayrı kalmak+ 4-5 kilo olarak döndü bana, temmuzda 65.8 ile mezun olmuştum, Eylül'de 68 civarında idim. 1. Dönem biraz ayrı kaldım, dönem sonunda 71 oldum
Buraya dönüp 68 e düştüm, 5 hafta ayrı kalıp yine 71 e yaklaştım, vee şimdi yine buradayım.
Hedefim 65 ama, olduğu kadar inşallah..
Teşekkür ederim canım, mezun olduktan sonra korumaya, ölçülü beslenmeye çalıştım ama bu kadar başarabildim.Bende iyiyim canım çok şükür.
Yaparsın yaparsın fark fazla değil kaç kilo vermiş insansın bunu hayli hayli verirsinhedefin altına bile düşerdin aslında sadece bu sene masa başı olmak sıkıntı oldu ama yine de fazla kaçırmamışsın aysegülcüm gayretine hayranım maşallah
Bana epey pahalıya mal oldu hazirandı sanırım 67 idim ayrıldığımda simdi ise 75 olmuşum bi 65 olsam ah ahhTeşekkür ederim canım, mezun olduktan sonra korumaya, ölçülü beslenmeye çalıştım ama bu kadar başarabildim.
Sen en son kaç ile ayrılmıştın, ne kadar zaman oldu ayrılalı? Burdan ayrı kalmak pahalıya patlıyo hepimize
Hosgeldin canim 54 üstüne cikmadin umarimKaçak geldi kaptanımbiraz dağıttım ama yarın itibariyle düzene gircem geri inşallah
Canım yarış bitti dimi ben bitti diye biliyorum da
Canım yarış bitti dimi ben bitti diye biliyorum da
Kaçak geldi kaptanımbiraz dağıttım ama yarın itibariyle düzene gircem geri inşallah
Ayy aynı ben. Sanki karnım açken 3 5 kilo vermişim gibi hissediyorumkızlar ben de tartılma hastalığı var!haftada bir tartılayım diye kendime söz veriyorum ama oğluşumu kreşe gönderir göndermez aç karnına kendimi baskülde buluyorum:))sizce bu doğru mudur?en güzeli diyetteyken haftada bir tartılmak derler ama gel de bana anlat.
Kefirde müthiş tok tutuyorkızlar form çayını bilmiyorum ama ben yeşil çaydan çok memnunun kullanmayan varsa şiddetle tavsiye ediyorum esmer yarim inşallah istediğin kiloya ulaşırsın hepmizi ulaşırız biraz zor olur ama sonuç mükemmel olur geceleri tutun kendinizi çok acıkırsanız turşu suyu için annem evde yapar turşuyu suyunuda ben içiyorum arada akşamları yoksa bende duramıyorum mutfağa uğramamaya dikkat edin acıktıkcada su içelim oda çok yararlı oluyor
Ayy aynı ben. Sanki karnım açken 3 5 kilo vermişim gibi hissediyorum
13. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : MEHTOŞ
İsim (İsteğe Bağlı ): MEHTAP
Mesleginiz: EV HANIMI
Yaşınız : 23
Medeni Durumunuz : EVLİ
Çocuk Sayısı : YOK 0
Yaşadığınız şehir:SİVAS
Boyunuz : 1.65
Kilonuz:79
Hedef kilonuz :65
Kilo alma hikayeniz : YEMEYİ SEVEN BİR AİLEM VAR. ÖĞÜN ŞAŞIRIYOR VE AŞIRI ÇEŞİT OLUYORDU. EVLENDİM VE EŞİM SEBZE YEMİYOR ET SEVMİYOR ALLAHTAN FAZLA YEMİYOR BENDE HAYATIMI DÜZENE SOKMAYA ÇALIŞIYORUM ALIŞKANLIKLARIMDAN VAZGEÇİP. KENDİMİ BİLDİM BİLELİ FAZLAM VAR. ÇOK KOLAY KİLO ALIYORUM VE ÇOK KOLAY VERİYORUM ASLINDA.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : KİLO VERMEYİ KİM İSTEMEZ Kİ? TABİİ Kİ KENDİMİ İYİ HİSSETMEK İÇİN.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : KATILMADIM İLK DEFA GÖRDÜM VE AŞIRI İSTEKLİYİM BANA DESTEK OLACAĞINIZDAN EMİNİM BENDE DESTEĞE HAZIRIM
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.
Bende bi 65 olsam diyorum yaa 79da ben. Sizin yolunuz daha kısaBana epey pahalıya mal oldu hazirandı sanırım 67 idim ayrıldığımda simdi ise 75 olmuşum bi 65 olsam ah ahh
İnanamıyorum, ne kadar sürede verdiniz bu kadar? Bende 1.65im ve 79 kiloyum destek lütfenİyi akşamlar herkese
05:30
Yarım kase kısır, 1 kase yeşil fasulye, çeyreğin yarısı ekmek, 1 kase komposto
18:30
2 kase şehriye çorbası, 1.5 kase tavuklu pilav, yarım tabak salata, 1 lokma ekmek.
2 litre su, spor yok.
Her cuma pazartesi mi tartılıp yazmalıyız? Hangi günlerde tartılmalıyız?selam kizlar
cuma 65.8
pazartesi 65.7
-100 gram
+ bekliyordum cunku ipin ucunu kacirmistim haftasonu. iyiymis en azindan almamisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?